Stenbocken: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- STENBOCKEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det elfte huset

Det här året kommer Jupiter besöka den del av horoskopet som förknippas med sociala sammankomster. Du kommer besöka många event med massor av människor som intresserar sig för samma saker som du. Kanske är det en välgörenhetsorganisation eller ett kreativt nätverk som ser till att din agenda ständigt är uppbokad.

Antalet kontakter i din adressbok på mailen eller i telefonen kommer öka markant. De personer du möter kan klassas som ytligt bekanta. Ni enas kring ämnet som intresserar er men delar troligen inte mer än så. Någon mer privat kontakt brukar inte bli aktuell. Event, mässor, mingel och seminarium där du lyssnar, eller talar, är typiska aktiviteter som väntar dig det här året.

Ge dig gärna ut på en resa i sällskap med dessa grupper du kommer i kontakt med. Det kan ge dig massor av värdefull kunskap och viktiga kontakter att åka på en träningshelg på Mallorca, ett businessevent i USA eller delta i ett skrivarprojekt på nätet.

Det elfte huset är förknippat med teknikens möjligheter. Där finner man appar, nyhetsbrev, bloggar och sociala medier, men även nydanande uppfinningar. Använd internet till din fördel genom att skapa You tube-videos eller blogga om det du kan. Dina inlägg kan få många följare och du kan få intressanta möjligheter att arbeta mer med dina hjärtefrågor. Nyckeln till framgång i det elfte huset är att arbeta för att uppnå din dröm, samtidigt som den drömmen gör nytta för andra. Då får du ett enormt flöde med dig. Det man ger ut kommer alltid tillbaka.Om du har en person i ditt liv som du kallar för ”den som jag aldrig borde ha släppt”, kan Jupiter i det elfte huset hjälpa dig att återse den personen. Det elfte huset styr över tidigare partners.

Om du får en andra chans med någon från ditt förgångna kanske du inser att han/hon var precis så underbar som du minns. Eller så inser du att du satte personen på en piedestal. Då kan du med lättnad istället släppa relationen och gå vidare.