Turhoroskop 2017-2018

Jupiterhoroskop för alla stjärntecken.

Här har stjärntecknen tur och flöde

Jupiter i Skorpionen den 10/10 2017- 8/11 2018

SKORPIONEN– Jupiter i det första huset

Wow! Det finns inget bättre än ord än detta. Det första huset kallas ofta för horoskopets hjärta. Det är som om allt tar sin start i det första huset och sedan pulserar ut i resten av horoskopet. När Jupiter besöker det första huset är typen av önskning helt fri. Du befinner dig i en mycket viktig tid i livet när Jupiter passerar genom detta hus. Detta är året då du kan välja hur du vill. Det är som om anden i flaskan precis visat sig och gett dig en chans att ta ditt liv i en helt ny riktning.

Det första huset förknippas med utseendet och hur omvärlden ser dig. Det är ett år då du kan få gå från singel till i ett stadgat förhållande, som gift till skild, som student till anställd eller som barnlös till förälder. Det är stora skiften i livet och de sätter tonen för den 12-åriga cykel som följer. Jupiter styr över det internationella vilket kan föra med sig att du eller dina produkter eller drömmar har något att göra med ett annat land, en utbildning utomlands, en långresa, en utlandsflytt eller jobbplaner med ett internationellt företag.

Jupiter ger mod, flöde och tur. Jupiters närvaro i det första huset ger dig modet att ta plats och visa upp det du kan och vet. Det är som om någon ger dig en mikrofon och en plats i rampljuset och nu stoppar ingenting dig längre från  att våga ta steget ut i ljuset. Du kommer känna dig säker på vad du vill ha och du har slutit en pakt med dig själv att sätta dig och dina drömmar först.

Du kommer leva gott det här året! Din livsstil kommer se rikare ut. Antingen det är din egen förtjänst efter hårt arbete eller goda vänners generositet så kommer världen se dig som en person som lever det ljuva livet. Dina kläder är finare och dyrare och antalet resor kan bli fler än normalt. Ta tacksamt emot allt det goda som kommer till dig. Då kommer mer!

Jupiter är förtjust i överdrifter och när det kommer till utseendet ska du vara försiktig med att inte äta eller dricka för mycket. Du kan lätt avsluta året med några extrakilon efter alla goda drinkar och gourmetmiddagar på trevliga bjudningar och restauranger.

Sist Jupiter besökte ditt första hus var året 2005-2006. Minns du vad du nystartade då?

VÅGEN– Jupiter i det andra huset

Under detta Jupiter-år kommer Jupiter att arbeta för att öka dina inkomster och värdet på dina tillgångar. När året är till ända kommer du troligen ha fått en högre lön eller nya sidinkomster samt sett värdet av dina kunskaper och förmågor stiga. När det handlar om egendom som ökar i värde kan det handla om fastighet, aktier eller annan investering. Allt som står i ditt namn blir mer värt!

Det här året är ett viktigt år för hur du ser på livet. Meningen med det här året är att det som du värderar som viktigt, ska ge dig mer. Jupiter för ofta med sig nya livsperspektiv och kanske inser du att det viktigaste för dig inte är det materiella du äger utan ditt inre, själsliga liv. I sådana fall blir Jupiters gåva till dig det här året att känna dig rikare inombords.

Om du sedan flera år känt att du har en gåva att dela med resten av världen men ännu inte fått en chans att visa vad du kan, kan detta bli året då du får chansen. Det andra huset är förknippat med dina livsgåvor och de områden där du har talang.  Förvånat kanske du inser att det finns företag eller personer som tycker att det du gör eller kan är värt att betala för. Mycket pengar till och med!

Passa på att förlägga en löneförhandling till detta år. Skriv en lista med alla dina förmågor och sätt upp ett skäligt löneanspråk. Och sedan lägger du till några tusenlappar! Världen ser vad du kan nu och är beredd att betala väl för att få ta del av dina tillgångar. Om det i vanliga fall varit en seg historia att löneförhandla kommer det gå betydligt lättare nu.

Det finns en risk med Jupiter i det materiella huset: att stirra dig blind på ägodelar och glömma att det bästa i livet faktiskt är gratis. Fall inte i fällan att pigga upp dig genom att handla för att dämpa hjärtesorg eller för att imponera på omvärlden.  Påminn dig om att behålla ditt förnuft. Shoppa om du har utrymme för det men gör inte av med allt. Sätt av en summa varje månad för att spara samtidigt. Annars är risken att du ökar dina inkomster men gör av med dem lika snabbt.  Använd dig av en smart spar-och slösa-plan och livet kommer ge dig både mycket fint att vara glad för samtidigt som du vet att den dag du behöver en budget för oförutsedda händelser, så finns den där.

JUNGFRUN– Jupiter i det tredje huset

Jupiter förknippas med att studera.  Universitet, skolor och utbildningar är Jupiters favoritämnen. Finns de i utlandet är det ännu bättre! Det tredje huset är det intellektuella huset och nu kommer du få chanser att utöka dina kunskaper och lära dig mer om hur du bäst kommunicerar med omvärlden.

Det tredje huset styr det närbelägna området du bor i. När Jupiter nu ger dig chansen att blanda det internationella med det nationella kan du få en chans att läsa en kurs eller utbildning både på din egen ort eller i utlandet. Antingen du åker utomlands för att läsa eller stanna i din hemstad lär det internationella temat prägla ditt studieval.

Grannar, syskon och händelser i ditt närområde kommer ge dig mer att göra under det här året. Kanske går du med i din bostadsförening för att verka mer aktivt för ditt hus. Eller så  kan det vara en lokal sammanslutning för företagare på din ort som lockar dig att gå på möten. Dina nätverk, dina kontakter och dina vänner kommer bli fler under det här året och det rådet en kärleksfull omhändertagande stämning mellan dig och dina vänner, syskon och grannar.

Det tredje huset är försäljarens hus, den smarte PR-agenten eller kommunikationsexperten. Sociala medier är det tredje husets sfär. Om du har en produkt att sälja, ett budskap att nå ut med eller en önskan om att synas mer i sociala medier, ska du satsa det här året.

Alla former av att tala och skriva ger dig mer av det du önskar dig. Om du inte sätter dig i skolbänken för att studera i år är det mycket möjligt att du, tvärtom, är den som undervisar andra om det du kan eller känner starkt för. Det är ett underbart löftesrikt år för skribenter, föreläsare, journalister och författare. Om du länge drömt om att skriva en bok kan detta bli året då du anmäler dig till en skrivarkurs eller stänger in dig på din kammare och, några månader senare, kommer ut med ett färdigt bokmanus under armen.

Du kan komma till viktiga insikter det här året. Det kan kännas rent befriande att plötsligt inse att det inte spelar så stor roll vad omvärlden tycker och tänker. Du vet var du står i livet och känner dig säker i det, även om omvärlden tycket något annat. Det är som om du äntligen vågar säga ifrån och sen inte frågar dig om du sa något tokigt. Ett viktigt resultat av denna inre styrka är att du kanske inser att du tidigare låtit andras åsikter få stoppa dig. Men nu är det slut med det! Du följer din egen melodi och tuffar lugnt och säkert på framåt mot dina drömmar.

LEJONET– Jupiter i det fjärde huset

I det fjärde huset finns dina känslomässiga rötter, ditt hem och din familjesituation. Hur du tröstar dig och söker ro finns i detta hus. Detta är känslornas hus och det är här man förvarar alla minnen, goda som sämre, från tidigare i livet. Om något tyngt dig, kanske med kopplingar tillbaka till din barndom, kan du under detta år få en chans att frigöra dig, förlåta och glömma. Nu kan du också få en chans att se dina rädslor i ögonen en sista gång, innan du bestämmer dig för att låta dem sluta påverka dig på ett negativt sätt.

Din familjerelation och hur ditt hem ser ut påverkas. Familjerelationer tenderar att bli varmare och mer harmoniska. Känslomässiga knutar får en chans att redas ut och lättnadskänslan efteråt kan bli enorm. Du kommer prioritera att må bra och leva i linje med vad du önskar dig. Vad dina känslor säger dig att du behöver för att må bra.

Många gånger växer familjen när Jupiter besöker det fjärde huset. Barnfödslar eller nya familjemedlemmar via giftemål är olika sätt som Jupiter kan få de du kalla din klan att växa.

Rent materiellt styr Jupiter i det fjärde huset över ditt hem. Jupiter i den här positionen antyder att du lägger ned mer tid och energi på att göra ditt hem vackrare eller större och bättre. Detta kan betyda att du flyttar från ett boende till ett annat eller beslutar dig för att genomföra en större renovering som ger ditt hem en känsla av att ha blivit nytt och finare. Eftersom Jupiter styr det internationella är det möjligt att du bor utomlands under en period eller gör verklighet av en dröm om ett semesterboende utomlands.

Du kan få bra chanser att investera i fastigheter eller tjänster eller produkter som riktar sig mot hemmet eller familjen. Kanske arbetar du också mer hemifrån. Det finns goda förtjänstmöjligheter!

Det här året lägger du en känslomässig och trygg grund för att du ska något varmt och kärleksfullt att komma hem till när vardagarna gör dig trött. Din familj och de relationer du har med dina nära och kära är dina bästa energireserver och största hejarklack- ta väl hand om dem.

KRÄFTAN– Jupiter i det femte huset

Det femte huset styr över nöjen, skapande och livsnjutning. När Jupiter passerar genom det femte huset kan allt från ett artistiskt projekt till en graviditet blomma. Eftersom det femte huset förknippas med sådant man gör för att man tycker det är roligt, såsom exempelvis en hobby, kan detta år föra med sig möjligheter att börja tjäna pengar på samma sak. Jupiter är känd för sina entreprenörsdrömmar och möjligheter. Om du arbetar inom underhållningsindustrin exempelvis som dansare eller sångare, eller skriver, målar eller skapar artistiskt, kan något du arbetat med ge dig en möjlighet att nå en större publik. Kanske till och med långt utöver landgränserna.

Det femte huset är även förknippat med berömmelse. Kanske får du se ditt ansikte, eller något du skapat, i tidningen, på tv eller höra om det på radio.

Med Jupiter i det femte huset kommer du roa dig mer än någonsin. Till och med när du arbetar. Du ger mer tid åt sådant som ger dig glädje i livet. Resor, kärleksaffärer och flirtar kan bli något som du särskilt kommer minnas när det här året kommit till sitt slut. Inte sällan flirtar man med flera personer! Det är ett väldigt lekfullt år och du kan träffa den rätte men kanske är det den andre, tredje eller till och med fjärde flirten du faller för!

Om du redan befinner dig i en fast relation kan en flirt eller kärleksaffär få din värld att gunga. Frågan är vad du gör med den? Du kommer att lockas av det okända. En person som levt på ett annat sätt än du och har andra livsperspektiv kommer attrahera dig. En utlänning eller en kärleksflirt på en resa till ett varmt land kan få dig att vilja kasta dig rakt ut i det okända.

Om du drömt om en graviditet är detta ett år då din önskan kan gå i uppfyllelse. Jupiter kommer ge dig mer kontakt med barn, antingen det är dina egna eller andras. Du kommer också ta hand om barnet inom dig mer. Därav all betoning på att bara få ha roligt och släppa tankarna på plikter och ansvar.

Det femte huset förknippas med stolthet och styrka. I år kommer du känna dig starkare och säkrare i dig själv. Du vilar i allt du har varit igenom och är nöjd med vem du är och din livsresa. Därför lutar du dig med gott samvete tillbaka och njuter av livet. Det är ett väldigt härligt, lättsamt år. Njut av det maximalt för när Jupiter träder in i ditt sjätte hus i november 2018 är det den raka motsatsen som gäller. Då kommer det bara bli jobb, plikter och ansvar!

TVILLINGARNA– Jupiter i det sjätte huset

Om det föregående året var fullt av nöjen och en mer tillbakalutad livsstil, är du nu faktiskt motiverad att ta dig an en mer ansvarsfull livsstil.

Det sjätte huset styr de vardagliga rutinerna man skapar för att få livspusslet att gå ihop. Det är allt från hämtning/lämning av barn, matscheman, inrutade tider för träning och hälsa, deadlines för jobb och städdagar. Det kan ju låta oerhört trist men det kan bli rent njutningsfullt när man har det under kontroll och livet flyter, trots alla måsten.

I år kavlar du upp ärmarna för att ta dig an en stor mängd arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Din tid kommer vara minutiöst planerad och du kommer få mycket gjort. Många byter arbete när Jupiter passerar genom det sjätte huset. Ett drömjobb kan bli ditt. Om du byter från ett arbete till ett annat kommer ditt nya arbete inte innebär någon skillnad i status, sådant hör till det tionde huset, men du lägger en god grund för ett gott arbetsliv. Se det som att det arbete du utför i år inom några år kommer ge dig god utdelning.

Företagare som har anställda kan finna nya goda medarbetare och trogna assistenter. Personerna är precis så hängivna och trogna som du vill att de ska vara dig och ditt företag. Om du anställer någon i ditt hem, såsom en barnvakt eller städservice, är det samma sak.

Det sjätte huset styr även över din hälsa och hur du tar hand om dig. Jupiter är känd som en helande planet, detta gynnar dig om du behöver ta extra hand om dig efter en tids sjukdom eller stress. Det är en mycket god tid för att föra in nya, goda vanor, och hitta en bra läkare eller annan hälsopraktiker. Med så mycket arbete på ditt bord är det extra viktigt att du inte slarvar med att få röra på dig, även bara genom enkla promenader, och att äta nyttigt. Jupiter ger dig en utmärkt chans att skapa en hälsosam balans mellan din hälsa och dina dagliga måsten. När året är slut kan du ha känna dig nöjd över detta, som om du precis genomfört ett hektiskt år i skolan och fått en guldstjärna i betyg.

OXEN– Jupiter i det sjunde huset

Detta är relationernas hus! Främst förknippas det sjunde huset med äktenskap och seriösa kärleksrelationer. Många gifter sig eller blir sambos när Jupiter passerar här. Singlar som träffar en ny kärlek brukar hitta en partner med stor potential för äktenskap och livslång kärlek. Det är någon som verkligen menar allvar med en förbindelse. Om det femte huset mest handlade om kul flirtar och mer flyktiga kärleksrelationer, är det sjunde huset istället fullt av seriösa kärlekshandlingar såsom att skriva under ett äktenskapsförord och att säga ja inför prästen.

För den som är lyckligt gift kommer Jupiters transit genom det sjunde huset ge en mer harmonisk stämning mellan dig och din partner.  Det sjunde huset förknippas ofta med popularitet. En singel som inte söker en kärlek kan göra sig beredd på att få många roliga inbjudningar och få vännernas bevis på hur mycket de uppskattar dig.

Samarbeten och partnerskap i affärer är också ett ämne som berörs i det sjunde huset. Med Jupiters förkärlek för det internationella kan det komma på tal att skriva under ett samarbetsavtal i utlandet eller starta ett företag med en kollega där tjänsterna, eller kollegan, kanske är från ett annat land eller bakgrund än du själv.

Det sjunde huset är även de skickliga företrädarnas hus. Här finns advokater, agenter eller talespersoner. Om du har behov av någon som vägleder dig kan Jupiter i det sjunde huset hjälpa dig att hitta rätt person. Jupiters områden,  entreprenörskap, resor, högre utbildningar och författande eller juridik, kan vara framträdande i dina affärsmöjligheter.

Det sjunde huset är även huset där man finner de som man inte kommer överens med. Med Jupiter på plats blir möjligheterna större att nå fredliga överenskommelser exempelvis i en rättsprocess. Minns att inte bli för girig om du tror att du kommer stå som vinnande part. Se det som en del av vinsten att du kan begrava stridsyxan och istället få ägna dig åt mer positiva tankar.

VÄDUREN– Jupiter i det åttonde huset

Det åttonde huset har många lager. Huset har många namn, dödshuset, huset för andras pengar eller huset för sex, lögner och videoband.  Det är ett djupt transformativt hus som gör att känslorna ofta sväller över.

När Jupiter ser till att expandera det som kallas andras pengar betyder det att du har tur i frågor som gäller låneansökningar, gåvor, testamenten, arvsskiften och bonus samt kommission. Det är mycket möjligt att du under detta år får ta emot en större summa pengar. Dessa pengar används ofta till att uppfylla något du länge drömt om såsom att köpa en båt, skaffa en lägenhet eller investera i något. Alla former av ekonomi som du delar med någon annan, såsom en partner eller dödsbodelägare, berörs av det åttonde huset. Kanske är det nu som du integrerar din ekonomi med din partner när ni byter nycklar och du köper in dig i hans/hennes hus. Ett annat alternativ är att ni gemensamt köper en bil eller annan egendom.

Olika former av bidrag, såsom underhåll och vårdnadsbidrag berörs också. Det blir lättare att få de pengar som du önskar dig, antingen det handlar om ett banklån eller bidrag från en fond eller före detta make. Undvik dock att låna mer än du behöver eller falla i fällan att ta sms-lån för att få ekonomin att gå ihop.

Det åttonde huset är ett hus som bjuder på mycket inre händelser och stora doser personlig utveckling. Genom att titta djupt inom dig själv kan du göra stora framsteg. Om du kämpat mot en fobi eller osunt begär till mat, sex, droger eller materieilla ting kan du framgångsrikt ta kontroll över situation om du önskar det. Jupiter är den store helaren och om du söker hjälp kan du finna en skicklig terapeut eller psykolog som hjälper dig att finna rätt väg framåt.

I det åttonde huset handlar väldigt mycket om döden. Det är inte den fysiska döden som främst åsyftas utan kraften att låta en situation dö, för att istället föda en ny. Transformationsprocessen går ut på att man väljer att lämna något bakom sig, kanske för att det inte var hälsosamt, och istället ger kraft till en helt ny livsstil. På det sättet ”dödar” man det som inte längre är nyttigt eller givande och väljer istället något bättre.

Det åttonde huset styr även över alla former av andlighet, övernaturlig tro, astrologi, hypnos och drömmar. Det här året kanske du känner dig mer lockad än någonsin att läsa om mystik, lära dig meditera eller djupdyka i läran om psykologi. En psykolog, ett spirituellt medium eller en astrolog kan visa sig ge dig råd som du tycker känns träffsäkra eller på annat sätt upplever som rent mystiska eller angeliska. Ditt drömliv kan visa sig mer aktivt än vanligt och kanske vaknar du och undrar om du får vägledningen från ovan i din sömn.

FISKARNA– Jupiter i det nionde huset

När Jupiter besöker sitt eget hus, det nionde, kan det innebära att man får nya livserfarenheter som helt förändrar ens liv. Man lyssnar och tar med ödmjukhet in det som andra säger och berättar om. Det som livet för med sig.

Jupiter älskar ny kunskap, gärna med internationell koppling. Det här året kan du känna dig som om du har ett nästan outsinligt behov av att få lära dig nya saker. Din hög med böcker på ditt nattduksbord kommer antagligen att växa till ett boktorn och det är mycket möjligt att du reser till andra delar av världen för att studera på en högskola eller universitet. Det är också möjligt att själva resan blir som en utbildning i en ny kultur när du lär dig om nya traditioner och matvanor.

Eftersom Jupiter även förknippas med entreprenörskap kan det finnas en affärsmässig anledning till att du reser eller studerar. Ett arbete i ett annat land kan vara en anledning eller så väljer du att starta eget med internationella kollegor eller produkter. Detta är ett år då många bosätter sig utomlands eller reser så pass ofta att det känna som om man bor mer utomlands än i sitt hemland. Kontakterna med utlänningar eller utlandet ökar ofta.

Jupiter i det nionde huset förknippas ofta med lärare eller coacher- de visa i samhället. Om du drömt om att ge ut en bok, föreläsa eller vill guida andra genom din kunskap och livserfarenheter, är detta året då du kan få din chans. Skicka dina intresseförfrågningar till talarförmedlingar och bokförlag, även utomlands. Med Jupiters hjälp kan du nå hela världen.

Ytterligare områden som är särskilt gynnsamma för dig är internationella affärer, juridik, religion och språkstudier.

VATTUMANNEN– Jupiter i det tionde huset

Det tionde huset kallas ofta för karriärhuset.  Här finns det rykte man har inom sin bransch och den status man uppnått. Med Jupiter i det tionde huset är det en tid då du kan få belöningar för dina ansträngningar. I år ska du drömma stort och våga ta modiga kliv mot dina karriärmål. En bonus eller befordran är mycket möjlig. Ett byte av arbete i år skulle innebära bättre betalt och en högre position än tidigare.

Förändringen i din tur kan gå mycket snabbt. Omvärlden kanske förvånat tittar på och undrar vad som hände. Hur fick du plötsligt sådant enormt flyt i jobbet? Du vet förstås, för du har arbetat för detta under många år. Kanske till och med så länge som de senaste 10-12 åren.

Om du tidigare varit rädd för att våga ta plats på ditt arbete kan detta bli året då du tuffar till dig och ser till att be om det du vill ha. Och det kommer löna sig! Det finns en risk för att du till och med blir lite för modig. Kom ihåg att bära din nya kraft eller position med värdighet och inte bli någon diva. Hjälp och stöd andra och axla ditt ansvar med stolthet. Om du behåller en ödmjuk inställning till dina karriärframgångar kommer du lyckas bäst och få mer av det du önskar dig.

Karriären får särskild skjuts om du arbetar med något av Jupiters ämnen: juridik, undervisning, entreprenörskap med internationellt fokus, reseföretag, författande och rådgivning. Du kommer generellt att ha mer kontakt med utlandet och utlänningar i ditt yrke i år.

Om du inte yrkesarbetar längre, kanske för att du är pensionär, är Jupiter i det tionde huset istället en tid för att se över dina långsiktiga livsplaner och mål. Nu kan du lägga upp en ny livsplan som syftar till att ge ditt liv nya perspektiv och spännande erfarenheter. Kanske väljer du att resa eller planera för en längre resa eller boende i ett annat land.

STENBOCKEN– Jupiter i det elfte huset

Det här året kommer Jupiter besöka den del av horoskopet som förknippas med sociala sammankomster. Du kommer besöka många event med massor av människor som intresserar sig för samma saker som du. Kanske är det en välgörenhetsorganisation eller ett kreativt nätverk som ser till att din agenda ständigt är uppbokad.

Antalet kontakter i din adressbok på mailen eller i telefonen kommer öka markant. De personer du möter kan klassas som ytligt bekanta. Ni enas kring ämnet som intresserar er men delar troligen inte mer än så. Någon mer privat kontakt brukar inte bli aktuell. Event, mässor, mingel och seminarium där du lyssnar, eller talar, är typiska aktiviteter som väntar dig det här året.

Ge dig gärna ut på en resa i sällskap med dessa grupper du kommer i kontakt med. Det kan ge dig massor av värdefull kunskap och viktiga kontakter att åka på en träningshelg på Mallorca, ett businessevent i USA eller delta i ett skrivarprojekt på nätet.

Det elfte huset är förknippat med teknikens möjligheter. Där finner man appar, nyhetsbrev, bloggar och sociala medier, men även nydanande uppfinningar. Använd internet till din fördel genom att skapa You tube-videos eller blogga om det du kan. Dina inlägg kan få många följare och du kan få intressanta möjligheter att arbeta mer med dina hjärtefrågor. Nyckeln till framgång i det elfte huset är att arbeta för att uppnå din dröm, samtidigt som den drömmen gör nytta för andra. Då får du ett enormt flöde med dig. Det man ger ut kommer alltid tillbaka.

Om du har en person i ditt liv som du kallar för ”den som jag aldrig borde ha släppt”, kan Jupiter i det elfte huset hjälpa dig att återse den personen. Det elfte huset styr över tidigare partners. Om du får en andra chans med någon från ditt förgångna kanske du inser att han/hon var precis så underbar som du minns. Eller så inser du att du satte personen på en piedestal. Då kan du med lättnad istället släppa relationen och gå vidare.

SKYTTEN– Jupiter i det tolfte huset

Det tolfte huset är det sista huset i zodiaken. Jupiter fullbordar sin resa från A till Ö kan man säga. Det tolfte huset kallas ofta för det dolda huset för att det är här man tar sig an att dra sig tillbaka och reflektera över allt som hänt sedan Jupiter trädde in i det första huset. Det var tolv år sedan Jupiter befann sig i den här positionen i ditt horoskop och mycket har hänt sedan dess.

I det tolfte huset betonas introspektion och helande. Ibland behövs rent fysiska ingrepp som på ett sjukhus eller annat behandlingscenter. Andra gånger är det mer av ett ”tyst” år då man hellre tar långpromenader och kontemplerar, än är ute och springer på möten och kalas.

Det tolfte huset är förknippat med spiritualitet. Det är som om man öppnar sig mer för andliga upplevelser och förnimmelser. Nattliga drömmar och din intuition kan utvecklas till en viktig guide under det här året. Det är möjligt att en internationell guru eller spirituella vägledare lockar dig. Kanske beger du dig på yogareatreat eller går en kurs i meditation. Böcker och litteratur, och till och med utbildningar i mer övernaturliga ämnen, är mycket möjliga med Jupiter i ditt tolfte hus.

Jupiter är känd som den store helaren och med Jupiter i denna position är det möjligt att du känner dig lockad av att arbeta med healing eller på en spirituell nivå.

Det här året kan ge dig extra mycket tur och flöde. Du kanske får en affärsidé som maler i bakhuvudet under året för att sedan blomma ut om ett år, då Jupiter återigen träder in i ditt första hus.

Hela meningen med Jupiters transit genom det tolfte huset är att du ska se över vilket spirituell grund du står på. Vem är du och vad är viktigt för dig i livet? När du frågade dig de frågorna för tolv år sedan var svaret troligen delvis annorlunda. Det är viktigt att du hittar en bra balans i vem du är och vad du tror på och vad du gör i ditt arbete och i världen. Lyssna till alla former av tecken och vägledning, antingen de kommer inifrån eller utifrån.

 1. Är skorpion å tycker de verkar mycket intressant de jag läser, är ensam sen 3 år tillbaka å har senaste halvåret haft ett lejon som verkar intresserad, flirtar å kikar efter mig.
  2005/2006 när det sist hände skorpionen så bildade jag familj med 2 barn födda 05 och 06 så nu blir de väldigt spännande å se om de kan bli något med detta lejon.

 2. Mimmi skriver:

  Hej Helena!

  Tack för din fina blogg! Fråga om inlägget: Läser jag även stjärntecknet för min ascedent? Jag brukar tar för vana att göra det i alla inlägg. Hur ska jag tänka? Jag har för mig att mitt stjärntecken visar mitt jag och tecknet i ascedenten visar hur jag uppfattas? Är det förenklat?

  Fråga 2: Tar du emot beställningar på personliga horoskop nu?

  Allt gott till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..