Vattumannen: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- VATTUMANNEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det tionde huset

Det tionde huset kallas ofta för karriärhuset.  Här finns det rykte man har inom sin bransch och den status man uppnått. Med Jupiter i det tionde huset är det en tid då du kan få belöningar för dina ansträngningar. I år ska du drömma stort och våga ta modiga kliv mot dina karriärmål. En bonus eller befordran är mycket möjlig. Ett byte av arbete i år skulle innebära bättre betalt och en högre position än tidigare.

Förändringen i din tur kan gå mycket snabbt. Omvärlden kanske förvånat tittar på och undrar vad som hände. Hur fick du plötsligt sådant enormt flyt i jobbet? Du vet förstås, för du har arbetat för detta under många år. Kanske till och med så länge som de senaste 10-12 åren.

Om du tidigare varit rädd för att våga ta plats på ditt arbete kan detta bli året då du tuffar till dig och ser till att be om det du vill ha. Och det kommer löna sig! Det finns en risk för att du till och med blir lite för modig. Kom ihåg att bära din nya kraft eller position med värdighet och inte bli någon diva. Hjälp och stöd andra och axla ditt ansvar med stolthet. Om du behåller en ödmjuk inställning till dina karriärframgångar kommer du lyckas bäst och få mer av det du önskar dig.

Karriären får särskild skjuts om du arbetar med något av Jupiters ämnen: juridik, undervisning, entreprenörskap med internationellt fokus, reseföretag, författande och rådgivning. Du kommer generellt att ha mer kontakt med utlandet och utlänningar i ditt yrke i år.

Om du inte yrkesarbetar längre, kanske för att du är pensionär, är Jupiter i det tionde huset istället en tid för att se över dina långsiktiga livsplaner och mål. Nu kan du lägga upp en ny livsplan som syftar till att ge ditt liv nya perspektiv och spännande erfarenheter. Kanske väljer du att resa eller planera för en längre resa eller boende i ett annat land.

  1. I love u och dina horoskop Helena!!! Årshoroskopen är mest spännande julklappen.

    1. Tack Lina! Vilket fint betyg! MIN bästa julklapp :-)
      Kram
      Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..