Horoskop, vecka 42

Veckohoroskop 16-22 oktober 2017

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 12-25 oktober

Motivationsdag, 5-stjärnig dag för resor och kontrakt, hårt test av kärleksrelationer och Mars in i Vågen

Vi gör oss redo att bli superdisciplinerade

På måndagen den 16 oktober möts Solen och Saturnus i Vågens tecken. Solen lyser upp allt det den berör och med ett möte med Saturnus som älskar att jobba, anta ansvar och sköta sina plikter exemplariskt vet vi vad vi har att vänta: En riktig jobbmåndag där vi får kavla upp ärmarna rejält. Nu är det dags att ta tag i alla surdegar och frambringa vår mest disciplinerade och ansvarsfulla sida. Vi kommer känna oss oerhört motiverad att göra detta också. Det är det vi vill.

Låt oss tala sex, närhet och delad ekonomi

På tisdagen den 17 oktober flyttar Merkurius in i Skorpionens tecken. Kommunikation kring Skorpionens ämnen kommer blir mer frekvent än vanligt. Sms, samtal och mail om att köpa/splitta gemensam egendom, flirtiga ord eller nyheter om graviditet och gemensam budget kan bli fler än vanligt nu och fram till och med den 5 november.

5-stjärnig kontraktsdag

Onsdagen den 18 oktober är en perfekt dag för att förhandla om ett avtal, skriva under ett kontrakt, lansera en hemsida/blogg, skicka iväg en ansökan eller bokmanus, skriva en tenta eller pitcha en affärsidé. Anledningen till all denna glädje med fokus på det tredje husets områden är att Merkurius befinner sig konjunkt med lyckoplaneten Jupiter i Skorpionens tecken. En riktigt lyckodag med massor av snabba nyheter och fint flöde.

Nymåne i relationernas tecken

Nymånen på torsdagen den 19 oktober äger rum i Vågens tecken. Nära relationer, kärlek och samarbetspartners styrs av denna nymåne. Som vanligt publicerar jag ett särskilt nymåneinlägg om hur stjärntecknen påverkas.Vad som är speciellt med denna nymåne, som är en stark nystartstid, är att Solen och nymånen befinner sig i opposition till Uranus.

Alla relationer nämnda ovan kommer att testas. De starka består, övriga kan hastigt få ett snöpligt slut. Uranus kastar fram information som vi inte kunde förutse, därav överraskningseffekten.

Kärlek och affärsrelationer kan nå en tid som med rätta kan kallas för avgörande i dess framtid eller historia. Med nymånens energier i luften är det framåt, framåt som gäller. Det nya väntar oavsett vilka som vi tar med oss in i framtiden och vilka som blir kvar i det vi lämnar bakom oss.

Mars in i Vågen

Mars, planeten som visar oss var händelsernas centrum befinner sig, flyttar på söndagen den 22 oktober in i Vågens tecken. Blir det bråk kring relationer, som följd av nyheterna kring nymånen? Eller blir det massor av fart för att fira en förlovning eller nytt affärskontrakt med ett härlig kalas? Hastigt, mycket och modigt blir ledorden i kärleks-och arbetsrelationer samt det sociala livet under kommande veckor.

Mars stannar i Vågens tecken till och med den 9 december.

Jag önskar er alla en positiv och kraftfylld vecka!

Kramar

Helena