Nymånehoroskop 19 oktober

Nymåne i Vågens tecken den 19 oktober

Så här påverkas stjärntecknen av nymånen:

Väduren: Med en nymåne i ditt sjunde hus aktiveras alla möjligheter för kärlekslöften, samarbeten och kontrakt. Idag kan du kickstarta en ny era i ditt kärleksliv eller ta emot goda nyheter kring ett affärssamarbete.

Oxen: Dags att bli supereffektiv och hälsosam. En nymåne ger dig möjligheter och kraft att inleda en ny träningsrutin eller kavla upp ärmarna och få undan alla måsten. Kanske inser du att det är dags att rensa i skåp och lådor eller lägga upp en bättre organisatorisk plan för dina vardagsgöromål.

Tvillingarna: Den här nymåne äger rum i ditt femte, flirtiga hus. Om det inte är spännande möten med en ny kärlek som blir aktuell kan det vara samtal med en partner om en härlig resa, graviditetsplaner eller en möjlighet att få ägna dig åt någon hobby som du verkligen älskar. En nöjes-och njutningsinriktad nymåne.

Kräftan: Allt ljus på dina innersta känslor! Vad är det du går och känner, men inte säger? Nu är det dags att berätta hur du känner. Dina familjerelationer kommer må bättre av att du delar med dig av dina känslor. Planer på flytt, renovering eller barn kan också dyka upp i konversationen.

Lejonet: Idéerna flödar, tankar på samarbeten och massor av ny information flödar in i ditt liv. Ett skrivprojekt kan få superfart idag. Nyheter om en kurs eller ansökan till en mastermindgrupp eller liknande kan också ge dig nyheter. Om du får en idé idag kan den visa sig utveckla sig till något med enorm förtjänstpotential inom de kommande 6 månaderna.

Jungfrun: Nymånen i ditt andra hus ger dig en chans att nystarta din ekonomi. Vad äger du? Hur kan du hantera det på ett bättre sätt? Värdera tillgångar eller be om ett lönesamtal. Nu och under de kommande tio dagarna är perfekta för att be om löneförhöjning.

Vågen: Grattis det är ditt astrologiska nyår! Nu får du en chans att starta om ditt liv, hur du än vill. Sätt ett stort mål för det kommande året, eller åtminstone för de kommande 6 månaderna.  Så mycket av det du önskar i dag kommer färga ditt kommande år. Dröm stor och satsa modigt.

Skorpionen: Nymånen äger rum i ditt tolfte hus. Nu kanske du behöver fokusera på något som kräver avskildhet: en tid för vila, återhämtning, läkning eller att en gång för alla stänga dörren för en viss person i ditt liv. Det tolfte huset förknippas med det dolda. En hemlig affär eller större projekt, som du inte kan prata om, kan få en flygande start.

Skytten: Nu kan nyheter om ett intressant samarbete eller onlineprojekt ge dig mycket att göra. Inbjudningar till event, seminarier eller radio ger dig en möjlighet att nå ut med dina idéer till andra kontakter som delar dina intressen. Om du behöver finansiering ska du satsa på crowdfunding och en önskn om hjälp i dina sociala kanaler. Tankar och samarbeten kan mycket väl kretsa kring välgörenhetsarbete.

Stenbocken: Är det dags för nytt jobb? Nu kan du bli headhuntad, få ett positivt svar på ett sökt arbete eller ta nya, imponerande kliv inom din bransch. Någon form av ledarroll kan ges dig i samma veva.  De närmaste 6 månaderna stavas KARRIÄRFOKUS.

Vattumannen: Med en nymåne i ditt nionde, utåtriktade hus, kommer ny kunskap och nya livsperspektiv att tilltala dig. Planer på en utlandsresa, högre studier eller att strida för dina lagliga rättigheter kan hamna högst upp på din intresselista. Om du drömt om att skriva en bok eller gå en skrivarkurs så är detta rätt nymåne att starta vid.

Fiskarna: Det åttonde huset aktiveras av nymånen. Sex, närhet och intimitet är en sida av det åttonde huset. En passionerad romans kan blomma ut eller en ny lust till din partner väckas. Eller så tänker du i mer praktiska ekonomiska banor. Frågor kring arv, testamente, gåvor, skatter och skulder och din partners ekonomi kokas ned till vissa slutsatser. Om du lever ensam kanske ett personligt bankmöte ger dig kloka råd om ämnena ovan. Slutligen är det en idealisk tid för att befria dig från beroenden eller rädslor som begränsar ditt liv. Mat/dryck/sex/svartsjukebeteende samt fobier- ut och bort!

 1. Hej,

  du skulle inte kunna skriva ett inlägg om Lejonet. Har gått igenom så jobbiga saker sedan januari 2014. Familj som svikit, kärlek som svikit, vänner som svikit. Ekonomiskt har jag dock haft viss framgång, betydande för överlevnads skull (hamnade nästan på gatan innan), men arbetet är inte speciellt kreativt eller utvecklande. Studierna går framåt men trögt och det är osäkert vad de ska kunna bringa. Jag undrar när saker kommer lätta, ibland känns det så mörkt.

 2. Lisa skriver:

  Hej
  Ett Lejon som söker rätta jobbet – hur ser det ut för oss den 26:e? Kan min ansökan nå ända fram till jobbet om jag postar den då? Du skriver om tur o pengar; ett jobb är ju mer än pengar och inte bara tur. Hur tänker du kring detta och den 26:e?

 3. Fisken skriver:

  Jag hittar inte kärlekshoroskopet för perioden 14 oktober å framåt? Tack annars för en underbar sida ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..