Jag tänker spela på lotto när….

2017 års lyckligaste dag

Den 26 oktober möter Solen och Jupiter varandra. Det anses vara den mest tursamma dagen på året. Solen representerar tur och spel, Jupiter flöde och tur. Ja, ni förstår.

Det är några dagar kvar men låt oss säga så här:

Jag tänker inte missa att spela på lotto/spel under dagarna 24-28 oktober. Med både Solen och Jupiter i Skorpionens tecken, alias andras pengar, kommission och större klumpsummor, så lovar detta gott.

Tecken som har sitt femte, åttonde eller andra hus aktiverat har än mer betoning på pengar. Och dessa tecken är: Jungfrun, Kräftan, Väduren. Detsamma om ascendenten finns där.

Lejon och Skyttar, som styrs av dessa planeter, tycker jag också ska ta chansen att lägga in en rad eller två.

Dagens speltips från stjärnorna alltså!

Glad fredag!

Kramar

Helena

 1. Vic skriver:

  Hej!

  Registera på www .spelklart.com och tryck på värva en vän sedan kod 25x92p så får du 25 realspins. 25+50 real spins.

  Alla vinster kan tas ut.

  Mvh

 2. Sofia skriver:

  Wow det ska jag lätt göra! Sen förra söndagen jag kollade på Bingolotto har jag varit sugen på att spela. Tycker det har känts som en bra idé hela veckan, att det är nått stort som kommer hända. Och nu så läser jag det här inlägget. Hur fantastisk är inte det! Plötsligt händer det kanske, hoppas! 😁 Och med skorpionen som acendenten så känns det extra bra. hoppas bara turen gäller några dagar före 24-28 också :D

 3. Hva med tur på meg som er skorpion asendant vekt,31-10-56-tidspunkt 4.40

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..