Horoskop vecka 43, 2017

Solen in i Skorpionen, en inspirerande dag och årets mest tursamma dag

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 14/10-7/11

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 12-25 oktober

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 26/10-8/11 publiceras på bloggen den 26/10.

Solen in i Skorpionen

Vi startar veckan med att Solen på måndagen den 23 oktober flyttar in i Skorpionens tecken. Om det finns någon tid som spådamer, personligt utveckling och nya tag mot att övervinna fobier, rädslor eller begär till mat/sex/dryck, så är det när Solen befinner sig i Skorpionen. Se er om i tidningar och på nyheter på webben under den kommande månaden så kanske ni ser ovanligt mycket fokus på dessa områden. Hemligheter, lögner och svartsjuka och förtryck av frihet och andra mänskliga rättigheter är även de Skorpionens områden.

Musan är här!

På tisdagen den 24 oktober möter kommunikationsplaneten Merkurius, fantasifulla Neptunus. De möts i en trigon och det lär ge alla med kreativa yrken en puff framåt. Som om den vackraste musan seglade in och satte sig att diktera ord som tagna från en dröm. Om du skriver och söker efter de där åtråvärda dagarna då inspirationen flödar över, gör dig då redo för att skriva mycket på tisdagen.

Årets mest tursamma dag

På torsdagen den 26 oktober möter Solen Jupiter i Skorpionens tecken. Mötet mellan Solen och Jupiter äger rum varje år men i ett nytt tecken varje år. Torsdagen, men även tisdagen-torsdagen, lämpar sig väl för att starta en ny affärsverskamhet (Jupiters område), lansera en kreativ vara eller tjänst (Solen), resa eller ta hand om hälsan. Viktiga livsbeslut är gynnade, såsom att förlova sig, gifta sig eller tala om samboskap.

Jag själv tänker inte heller missa att köpa en rad eller två på spel, såsom lotto. Den 24-26 oktober är bra dagar för spel. Solen är gamblerns styrare, Jupiter styr tur och Skorpionen styr över vinster, kommission, bonus eller andra klumpsummor.

I söndags medverkade jag i radio och talade om den kommande turdagen och Jupiter i Skorpionen. Flera lyssnare hörde av sig och fick tips på vilket livsområde som berörs den 26 oktober. Ni kan lyssna på avsnittet HÄR. Jag kommer in i sändningen efter cirka 1 h 15 minuter.

I mitt turhoroskop för 2017/2018 kan ni läsa mer om vilket livsområde som berörs för just ert stjärntecken. Läs även för ascendenttecknet för att få en så bred tolkning som möjligt. Det livsområde som berörs är även detsamma som ger stjärntecken tur när Solen och Jupiter möts den 26 oktober.

Relationer förändras

På lördagen den 28 oktober möter kärlekens planet, Venus, transformative Pluto. De möts i en kvadratur, en stressad aspekt. Relationsstatus kan raskt förändras efter att ljus fallit på omständigheter som tidigare varit dolda. Hemligheter som kommer ut i ljuset transformerar nära relationer.

Samma dag, på lördagen den 28 oktober, befinner sig också Merkurius i en sextil (positiv aspekt) till Pluto. Och kanske är det denna energi som ger fart åt Venus/Pluto-händelserna. Merkurius och Plutos möte gynnar att hitta sanningen. Den som söker efter fakta eller information som har dolts kan hitta svar och lösa mysterier.

Låter lite som svartsjukedetektiv på jakt efter sanningen om sin kärlekspartner, eller hur?

Låt oss tänka positivt. En relation kan också transformeras, till det bättre, efter att sanningen klarnat.

Jag önskar er en positiv och härlig vecka!

Kramar

Helena

  1. Jenny skriver:

    Hej
    Gäller det bara lotto eller även andra lotter typ triss eller dyl?

  2. Sara skriver:

    Är tvilling har Jupiter i kräftan o asc i vågen. Alltså läser ja för kräftan o vågen??? Eller även tvillingen? Ang tur horoskopet du skrev

  3. Tack 🌞 det är mycket inspirerande ord för mig som skorpion. Årets dag infaller dagen innan min födelsedag. Det där med ord som kommer till mig är ännu en påminnelse om att jag måste skriva boken.. jag undrar vilken bok? Vinsten på torsdagen ger mig tid.. nåt viktigt är det iallafall. Älskar att läsa det du skriver. Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..