När ett hus involverar många tecken

En lång transit

Jag fick en fråga som känns relevant för fler än frågeställaren:

”Mitt 5 e hus börjar i slutet av jungfrun, går igenom hela vågen och ut till nästan slutet av skorpionen, vad kommer Jupiter i skorpionen nu att innebära för mig?

Jag menar när det involverar så många tecken?”

Med ett stort femte hus där flera tecken är inblandade kommer Jupiters besök i de olika tecknen ta sig olika uttryck. Även om det är det femte huset som berörs (kreativa uttryck, chans till att synas, artisteri, barn, kärleksliv och livsnjutning)  så kommer ändå varje Jupiter-år bringa olika typer av trender.

Några exempel:

Jupiter i Jungfrun kanske gav en enorm produktivitet eller ordning kring det kreativa eller att finna glädje i att ta hand om sig genom dansträning eller liknande.

Jupiter i Vågen söker efter balans, harmoni och goda relationer vilket kan ha påverkat kärlekslivet och gett mer kul socialt liv. Ett kreativt projekt inriktat på skönhet, mode eller inredning är också möjligt.

Jupiter i Skorpionen i det femte huset antyder passion, hemlig kärleksrelation eller att ett intresse för det andliga eller något av Skorpionens ämnen kanske växer och tas till en ny hobbynivå.

Kram

Helena

  1. Hej. Jag är skorpion med ascendent i jungfrun. Men tror jag även är cusp i skytten då jag fyller år 18 november. Ska jag få läsa horoskop för alla tre eller hur fungerar det?
    Mvh Beatrice

  2. eva skriver:

    Tack för svar, jag hoppas att jag får medvind i allt du räknade upp.

    Jag förstår också nu varför det är så superviktigt att verkligen checka det personliga horoskopet, för nu gäller det att skanna av alla 3 tecknen i detta jupiter år.

    hej så länge

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..