Bloggfråga om vilket stjärntecken man ska läsa för

Ascendent, måntecken och soltecken

Den här frågan kom från en Lejonascendent/månen i Lejonet om igår:

Min konkreta fråga till dig är om månen o asc kan påverka så starkt så att det faktiskt är det tecknet man ”ska” lägga mest fokus på när man läser horoskopen? Tänker mest på längre texter iofs (exv Susan Millers lååånga). Och nu blev det här en väligt lång fråga, ber om ursäkt men lite svårt att förklara kort o koncist 🙂Tack på förhand! Mvh Ulrika

Jag kan i ärlighetens namn säga att jag i stort sett endast läser för mitt ascendenttecken. Då vet jag att jag hamnar rätt i husfördelninge. Eller hyfsat i alla fall.

Många skriver att de tycker om att läsa för sitt måntecken och tycker att det stämmer.

Mitt svar är att det absolut är möjligt att du med ascendent och månen i ett och samma tecken kan tycka att det stämmer bäst. Läs då för det först och sedan, om du vill, krydda det med ditt soltecken. Ofta kan det blir som att få en extra dimension till det som ascendenthoroskopet säger.

Det finns inga strikta regler, endast fri känsla. Om man har läst för sitt måntecken, ascendent eller soltecken och känner att något av dem alltid träffar rätt eller känns bra- fortsätt då med det!

Lycka till från en annan Lejonascendent!

Helena