Denna vecka på bloggen

Kärlekshoroskop november

God måndagsförmiddag!

Hoppas att ni som haft ett höstlov haft en fin vecka. Jag var sjuk exakt hela lovet. Idag känns det som om dimman börjar lätta och rösten, som varit borta i fyra dagar, är på väg tillbaka.

Idag ska jag sätta mig och skriva kärlekshoroskopet för perioden 7/11-1/12. Venus i Skorpionen, oh la la. Det är passionerade vibbar det!

Jag ligger rejält efter med jobbet efter en veckas sjukstuga här hemma. Jag ska göra mitt bästa för att ni inte ska märka av det för mycket. Mer bloggfrågor ska få svar under veckan.

För er som undrar om Fortunatas Profetia del 2 så kan jag berätta att den är på gång! Sjukdomar, missförstånd, höstlovsledighet och annat har gett boken en försening. Men manus är satt nu och det är bara omslaget kvar. Jag skickar iväg underlaget för omslaget idag. Jag längtar lika mycket som ni efter att se del två i trilogin i tryckt form!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

  1. Ja har med varit sjuk hela lovet ingen röst, hostat sönder huvudet, hes, ont muskler, alla ben, feber 39-40 grader, så detta lov var inget lov min dotter var lika sjuk som du.
    Hoppas det kommer något gott efter detta sjuka. Krya på dig till det bättre. Kram💜

  2. Karin skriver:

    Krya på dig!
    Kram 💕

  3. Önskar dig en snabb återhämtning :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..