ANNONS

Kärlekshoroskop 7 november-1 december

/

Venus befinner sig i Skorpionens tecken, det passionerade, svartsjuka och sexiga tecknet, i resten av november,

Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv:

Väduren: Venus i ditt åttonde hus ger dig en spännande tid då mer sex och närhet samt att dela på alla nivåer känns helt rätt. Nu kan heta nätter och en känsla av att vara ett med sin partner leda till samtal om att dela ägande, bli sambos eller försöka bli gravida.

Oxen: Ditt kärlekshus, det sjunde, får besök av vackra Venus. Ditt kärleksliv blir mer harmoniskt och singlar kan möta någon mycket intressant person. Ju mer du själv ger i kärlek, desto mer får du tillbaka under den här tiden.

Tvillingarna: Venus flyttar in i ditt serviceintriktade hus, det sjätte. Detta gör dig till en partner som vill ge och hjälpa din kärlek. Du och en partner kan få en enorm inspiration av tanken på att träna och bli hälsosamma tillsammans. Singlar kan möta en ny kärlek via jobb, träning eller välgörenhetsjobb.

Kräftan: Hej drama, sex och passion! Med Venus i ditt femte, lustfyllda, hus, kan det slå gnistor i ditt kärleksliv under den här perioden. Du blir coolare, sexigare och stoltare- väldigt attraktivt! Kärleksmöjligheter finns på semester och nöjesplatser såsom teater eller med artister och underhållare.

Lejonet: Dags att bara vila och ta hand om dig själv för ett tag, kära Lejon. Med Venus i ditt fjärde hus, alias hemmets och familjens plats, kan du behöva återhämta dig en aning. Det har snurrat på rätt fort den senaste tiden. Om du känner dig kraftfull kan tal med en partner om att utöka familjen eller satsa på ett nytt boende ge dig glädje och möjligheter. Singlar kan finna kärleken i en barndomsvän.

Jungfrun: Du kommer inte ha några problem att tala om kärlek och känslor! Med Venus i ditt tredje, kommunikativa hus, kan kärlek uppstå mellan dig och en vän eller någon i grannskapet. Orden i sms och chattar kan bli så heta att det ryker…

Vågen: Med din styrare Venus i ditt andra hus kommer du ha lätt för att stå för dina personliga värderingar. Tal om ekonomi och hur du och en kärlek tänker avseende pengar blir viktigt. Kärleksmöjligheter för singlar är möjliga i samband med att du ägnar dig åt personliga talang, såsom en hobby du är bra på.

Skorpionen: Grattis Skorpionen! Du är snyggast i zodiaken under den här perioden. Venus ger dig en utstrålning som är närmast magisk. Förbered dig på massor av flirtiga blickar och kommentarer. Du klär dig troligen snyggare än vanligt och rör dig med en grace som gör dig oerhört attraktiv. Stadgade njuter av uppmärksamheten från sin partner. Singlar: en vacker kärlekshistoria kan ta sin början nu. (1 huset aktiverat)

Skytten: En hemlig relation kan ta fart under den här perioden. Det är likaså en förlåtelserna tid. Förlåt det som varit och släpp sedan taget om dåtiden. Endast genom att släppa taget kan kärlek och ny harmoni få plats att komma in i ditt liv- stadgad eller singel. (12 huset aktiverat)

Stenbocken: Nu kan du få känslor för en kompis eller mer ytlig bekant. Kanske någon som delar samma intressen som du eller som du möter på en kurs eller mastermindgrupp. Stadgade kan känna att attraktionen återvänder genom att ge varandra mer frihet på skilda håll. (11 huset aktiverat)

Vattumannen: Kärleksgnistor kan uppstå mellan dig och en chef eller någon som är ett stort namn inom sin bransch. Personen kan vara märkbart äldre än du. Stagade mår bra av att tala om långsiktiga livsmål. Ta med din kärlek på karriärevent och slå två flugor i en smäll. Kombinationen kärlek och karriär är helt rätt för dig nu! (10 huset aktiverat)

Fiskarna: En ny person kan få dig att öppna ögonen för en helt ny livsstil. Personen kan vara berest, beläst och ha så mycket nytt och spännande att berätta för dig.  Kanske är det en utlänning. Stadgade mår toppen av en resa eller få chansen att vidga vyerna tillsammans. En perfekt tid för att läsa och lära om något nytt ihop. Frågor kring livstro kan ena er. (9 huset aktiverat)

2
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00