Dags för provtryck

Fortunatas Profetia del 2 är redo för tryckeriet

Nu är omslaget klart och jag har laddat upp omslag samt manus för att skicka efter ett provtryck. Ni som följer mig på Facebook har redan sett omslaget. (Jag lyckades inte få upp det här på bloggen tyvärr.)Det brukar ta ca en vecka innan provtrycket kommer. Om allt sedan är ok, finns Fortunata del 2 i nätbokhandlar kort därefter.

Jag kan knappt vänta! Jag skrev de sista orden i manus år 2010 och sedan dess har boken väntat på att få gå till tryck. Det känns toppen nu när jag tagit saken i egna händer och ger ut den via Type & Tell.

Igår fick jag också hålla Happy Life i min hand för första gången. Mentalt har jag släppt boken i ett par månader så nu när jag ser den känns det nästan som jag skrev den för flera år sedan. Omslaget är så fint och jag hoppas naturligtvis att ni som köper den ska tycka om den.

På förlaget kallade vi den för ”förändringsboken” för att det fanns så mycket Skorpion, Pluto och livskall med i dess kapitel. Jag hoppas att Happy Life ska ge goda idéer och inspiration att ta nya kliv i livet.

Imorgon väntar, som vanligt, veckohoroskop för den kommande veckan.

Jag önskar er en fortsatt glad lördag och helg!

Kramar

Helena