Horoskop vecka 47, 2017

Veckans planethändelser

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 7 november- 1 december

2-veckorshoroskop 9-22 november

2-veckorshoroskop 23/11-6/12 publiceras på bloggen den 23 november

Nymånehoroskop 18/11– påverkar vecka 47 och dess händelser. Nyheter och möjligheter väntar!

Närhet och intensitet

På tisdagen den 21 november möts Venus och Pluto i en sextil. Nu kan kärlek, närhet, intimitet och passion nå nya höjder. I kärlek kommer vi beröra varandra mer, både i sinne och rent fysiskt. Relationer kan nå nya nivåer av samhörighet.

Solen in i Skytten

Den påföljande dagen, på onsdagen den 22 november, går Solen in i Skyttens tecken. Optimism, juridik, skrivande, utlandsresor och högre studier faller alla under Skyttens positiva tecken. Skytten är även förknippat med insikter om livet. Kanske gör vi viktiga insikter vilket gör att tankar och val vi tidigare brottats med, blir så mycket lättare att sålla bland. När livet ställs på sin spets så är det egentligen få saker som verkligen betyder någonting. När vi reser långt bort från stress och press så kan vi se saker så mycket klarare. Det kan Solen i Skytten få oss att inse.

Neptunus framåt

Det bör glädja Fiskarna, som styrs av Neptunus, att planeten på onsdagen den 22 november rör sig framåt igen. Neptunus har varit retrograd sedan en 16 juni. Livsriktningen kan ha känts oklar för Fiskarna sedan mitten av juni. Även vi andra tecken påverkas av att Neptunus vaknar till liv för Neptunus styr ju något av allas våra livsområden. Jag återkommer med ett horoskop om detta.

Idémaskin!

På lördagen den 25 november möts Merkurius (kommunikation, studier, köp/sälj, kontrakt) med Uranus (innovation, välgörenhet, samarbeten, nätverk och teknik/internet). Lördagen är en fantastisk dag för att sätta sig ned för att lägga upp en plan för ett gruppprojekt eller komma på originella idéer. Det bubblar verkligen under hatten på alla! En dag för storverk och imponerande förslag att födas.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka och tackar er, som alltid, för att ni läser mina horoskop!

Må väl!

Kramar

Helena

  1. Moa skriver:

    Hej! Tack för all tid och energi du lägger ned på detta! Har följt lite sporadiskt men mer och mer intensivt det senaste. Är fisk och detta känns ju väldigt positivt inför kommande tid :) Försöker även ta till mig och jobba med law of attraction. Hänger det ihop med astrologin?
    Mvh,

  2. Karin skriver:

    Åh vad mycket spännande som väntar. Hoppas du får en fortsatt fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..