På bloggen i veckan

3 horoskop

Den här veckan kommer jag skriver lite fler horoskop än vanligt:

Venus, kärleksplaneten, byter tecken den 1 december= Kärlekshoroskop.

Fullmåne i Tvillingarnas tecken den 3 december= fullmånehoroskop

Merkurius retrograd i Skyttens tecken den 3 december: Merkuriushoroskop

Merkurius börjar backa på grad 29 och kommer backa tillbaka till grad 13. Den 23 december vänder Merkurius framåt igen.

En läsare undrade när Merkurius backade under 2015. Svaret är:

21 januari- 11 februari

19 maj- 11 juni

17 september- 9 oktober

Påminn er om att djupandas och inte ”brusa upp” i onödan. Energierna hänger i luften med Mars opposition Uranus. Tålamod och ett steg i taget. Detta är en övergående energi.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

 1. Linda skriver:

  Hej,
  Jag är ett lejon som under året följt dina horoskop för att söka svar och förståelse. Det har varit ett turbulent år där jag brutit upp från ett tryggt arbete sedan mer än 10 år, samtidigt som min hälsa har skrämt mig vid ett fler tal tillfällen. Så mycket förändringar och rädslor under senaste året har ruckat mitt fundament och jag undrar helt enkelt när jag kan få börja känna mig trygg igen. Finns det något i strjärnorna som indikerar på att jag kommer känna lugnet igen efter ett turbulent 2017.

  1. Hej Linda,
   Det kommer äga rum flera förmörkelser som påverkar Lejonen. Det antyder nystart och med Jupiter i det känslomässiga fjärde huset, som styr och hus, hem och minnen, antyder det att Lejonen kommer börja känna ro och trygghet igen.
   Allt gott,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..