ANNONS

Fullmånehoroskop 3 december 2017

/

Fullmåne i Tvillingarnas tecken söndagen den 3 december

Kommunikation, intellektuella händelser, kontakter med grannar och syskon samt köp/sälj och kontrakt- dessa områden faller alla under Tvillingarnas område.

En fullmåne markerar avslutet på den resa vi startade i samband med nymånen i samma tecken den 25 maj i år. Minns ni vad ni planerade eller agerade för då?

Fullmånen äger rum på grad 12 i Tvillingarnas tecken.

Merkurius är Tvillingarnas styrare och därmed även denna fullmånens styrare. Eftersom Merkurius samma dag beger dig retrograd kan alla typer av förseningar vara att vänta. Resor, kursprogram, möten, avtal etc. Det är inte förrän i andra veckan av januari som Merkurius kommer ha återhämtat sig helt.

Håll idégrytorna kokande men addera inte nya ingredienser, kan man säga. Om du väntar på besked eller nyheter kan de eventuellt dröja ett tag till.

Ge fullmånen +/- 4 dagar från och med den 3 december för att leverera sina nyheter.

Så här påverkas stjärntecknen av fullmånen i Tvillingarna:

Väduren: Möten, nyheter, sociala medier, chansen att sprida information eller lära dig dominerar denna fullmåne för dig. Du är snabbtänkt och uppfinningsrik- rena rama idémaskinen.

Oxen: Nu kan du få nyheter som rör dina pengar, inkomster och ägande. Det du gjort och arbetat för det senaste halvåret ger resultat. Kanske får du en bonus för gott arbete?

Tvillingarna: Fullmånen äger rum i ditt första hus och dina drömmar och önskemål står i centrum för det som sker. Minns du vad du startade för ett halvår sedan? Nu kan en personlig önskan gå i uppfyllelse.

Kräftan: Något från det förgångna kan riva tag i dina känslor. Kanske inser du att det är dags att en gång för alla släppa det som varit. Det är en bra tid för att ta hand om sig och återhämta krafterna. En skyddsängelsliknande person kan komma in i ditt liv och hjälpa dig att läka och förlåta.

Lejonet: Det bubblar av kommentarer, mail, sms och snabba puckar! Något du arbetat på i samarbete med en grupp eller ett singelprojekt i sociala medier kan ge ett fint resultat. De du känner sätterna ramarna och möjligheterna för dig nu- ut och mingla!

Jungfrun: Nu är det som att säcken knyts ihop när det gäller dina ansträngningar på jobbet det senaste halvåret. Funderingar kan leda dig till att överväga en annan jobbväg, alternativt kan en mentor, högre chef och eller coach ge dig en chans till en ny, bättre position.

Vågen: Du är redo att ta in helt nya perspektiv i livet. Byta jobb, resa, bo utomlands, starta nytt företag, allt är ju faktiskt möjligt att ändra på! Möjligheter att resa, avsluta ett juridiskt ärende eller sätta dig i universitetssalen igen kan dyka upp. Så härligt när känslan av att det klickar i livet dyker upp!

Skorpionen: Hej transformationstider! Nu kan en fråga om att flytta samman med en partner dyka upp. Närhet kan nå en ny nivå när tal om/eller graviditetstest visar positivt. Om allt känns toppen med din partner kan detta bli dagen då ni tar ett steg ännu närmare varandra, eller, om tvärtom, går ifrån varandra. Det kan kännas som om det finns en stark spirituell upplevelse med i det hela också.

Skytten: Ett nytt samarbete i affärer eller nya steg i en kärleksrelation kan ge dig att tänka på. Med Merkurius retrograd- se över kontrakt och villkor tills Merkurius är med oss igen efter den 23 december. Tala, förhandla och tänk. Eftersom fullmånen signalerar avslut kan det bli aktuellt att lämna en partner/kärlek för att gå vidare mot nya jaktmarker.

Stenbocken: Fullmånen kommer sätta alla dina förmågor till organisation och system på prov. Har du koll på läget på ditt skrivbord är allt en enda röra? Vilka dagliga rutiner behövs för att du ska få ordning på dagarna och plikterna? Din hälsa kan utsättas för samma granskning. Allt kan bara bli hälsosammare och tidseffektivare!

Vattumannen: En spännande flirt eller kärleksaffär kan blomma ut. Passion, drama och lust färgar nyheterna och möten med de du träffar kring denna fullmåne. Ett kreativt projekt, barn och tankar kring fertilitet kan också leverera besked- kanske efter ansträngningar som pågått i ett halvårs tid.

Fiskarna: Är det dags att träffa nya familjemedlemmar som tillkommit genom barns nya partners eller ett barn som fötts in i din familj? Fiskar i fertil ålder kan få besked om en graviditet. Ditt hus och ditt hem samt alla minnen från dåtiden tar över ditt hjärta och dina tankar. Hur det var då och hur det var nu är något som du kommer tänka på mycket. Risk för stor dos nostalgi!

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00