ANNONS

Kärlekshoroskop 1-25 december

/

Venus i Skyttens tecken

Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv av att vackra Venus passerar genom äventyrliga och frihetsälskande Skyttens tecken:

Väduren: Med Venus i ditt nionde hus blir du mer äventyrlig och nyfiken. Res tillsammans med din kärlek om du kan eller, om singel, möt någon på en utlandsresa. Personer från andra kulturer än din egen kan locka dig. Likaså kunniga och belästa. Generellt kommer du önska dig mer frihet än vanligt i ditt kärleksliv. Bara för din partner att hänga på- annars ger du dig ut på äventyr och roadtrips själv!

Oxen: Venus, din styrare, befinner sig i den mest passionerade delen av ditt horoskop: det åttonde huset. Nära, nära är andemeningen, både fysiskt och spirituellt. Nu kan tal om samboskap, gemensamt ägande och en graviditet stå högst upp på samtalslistan med en kärlek. För singlar kan december bjuda på en passionerad flirt. Drama, åtrå, röda rosor och svartsjuka!

Tvillingarna: Dags att starta om i kärlekslivet? Med Venus i ditt sjunde hus, alias kärlekshuset, kan du känna hur harmoni och balans letar sig in i ditt kärleksliv. Där groll tidigare bott, kan ro nu få råda. Stadgade kanske planerar förlovning eller vigsel. Om du är singel kan december 2017 bli den månad då du springer in i en person som verkar pricka in alla rätt enligt dig. Någon med äktenskapspotential.

Kräftan: Venus i ditt sjätte hus förvandlar dig och din partner till ett effektivt team som hanterar alla måsten i livet med en himla fart. Sida vid sida klarar ni vad som helst och finner trygghet och må-bra-känsla i den vetskapen. Par kanske också bestämmer sig för att starta en ny hälso-eller träningsvana tillsammans. Singlar kan möta kärleken när de tar hand om sitt arbete eller sin hälsa. Håll utsikt på jobbmingel, konferenser och på gymmet!

Lejonet: Heja dig Lejonet! Ditt femte hus har inte gett dig så mycket roligt sedan julen 2014. Livet har varit plikter, plikter och mer plikter. Med Venus i detta område kommer du att få en riktigt härlig, kul och möjligen väldigt flirtig julmånad! Samvaro med barn eller planer på graviditet kan vara det som glädjer stadgade. Singlar möter kärleken på de traditionella nöjesställena: restauranger, barer, härliga resmålsorter i solen och i samband med teater, film och underhållning. Möjligen är din nya kärlek en riktig kreatör eller underhållare. Jo, jo!

Jungfrun: Det kan bli som i en romantisk, mysig amerikansk julfilm. Hemmet och familjen är centrum för all din kärlekslycka och harmoni. Din familj är de bästa rådgivarna i kärlek och kan introducera singlar till någon speciell personer under december. Stadgade par kanske gör sig redo att fira tillsammans med sina respektive familjer för första gången och gör därmed familjen ännu större genom att vara tillsammans. Känslosamt och vackert!

Vågen: Med Venus i ditt tredje, kommunikativa hus, kommer kärleksprat inte vara din svaga sida. Nu säger du vad du känner och din kärlek kommer inte tvivla på vad du vill ha av ert förhållande. Singlar kan använda denna talang för kommunikation genom att flirta med en vän eller slita ut mobilen genom att skicka flirtiga, vackra sms dag och natt… Sociala medier kan hjälpa dig att finna kärleken- hej onlinedating och Tinder!

Skorpionen: Venus besöker ditt andra hus och nu hamnar dina personliga värderingar och behov av trygghet och en ordnad tillvaro högst på din prioriteringslista. Stadgade undviker dramatiska förändringar och sköter kärlekslivet såsom det alltid varit- trygghet och bekvämlighet först. En härlig resa och massor av god mat är helt i enligt med dessa vibbar. Singlar vill också ha mat, lyx och bekvämlighet. Finner singlar kärleken på SPA, gourmetklubb eller i något av stans finaste shoppingstråk?

Skytten: Du är snyggast i jultiderna! Med Venus i ditt första hus får du en dusch av Venus glitter, glamour och ”det”-känsla. Bered dig på att många kommer titta efter dig. Du är den av stjärntecknen som utstrålar la dolce vita nu. Singlar kan flirta både hit och dit och detta är en klassisk aspekt för att finna kärleken. Du mår toppen och drar till dig kärleken snabbt! Stadgade Skyttar kommer märka av att partnern tycks beredd att göra vad som helst för er. Bara att njuta och minnas att ödmjukt och tacksamt ta emot.

Stenbocken: Nu hjälper Venus dig att glömma och förlåta. Med Venus i ditt tolfte hus är det harmoni och kärlek som ger dig alla möjligheter till återhämtning och läkande, både fysiskt och mentalt. Singlar kan träffa en kärlek som är en aning hemlig. Inleder du en relation som ingen annan vet om? Romansen kan ha en känsla av ”ödesmenad”.

Vattumannen: Det är möjligt att Venus i ditt elfte, vänskapliga hus, ger dig mer lust att roa dig med vänner än att hålla handen med din kärlek. Frihetslusten är mycket större än vanligt! Stadgade mår bättre av att ge varandra mer utrymme och frihet för att på så sätt skapa mer spänning mellan er. Singlar kan möta kärleken på mingel, genom sociala events, välgörenhetsarrangemang eller på nätet. En person som bara varit en vän kan bli mer än så under december. Det tycks gå så lätt för ni delar så många intressen.

Fiskarna: Venus i ditt tionde, långsiktiga hus, påverkar ditt kärleksliv. Nu vill du stå stadigt med en kärlek och njuta av den struktur ni åstadkommit tillsammans. Allt under kontroll ger dig tillfredsställelse: hus, pengar, karriär. Ni har jobbat och stöttat varandra och ser på resultatet tillsammans. Singlar attraheras av personer med hög status, chefer och annat VIP-folk. En romans med en chef eller någon som besitter mycket erfarenhet och expertis är möjlig för Fiskarna i december. Personen i fråga kan vara avsevärt äldre än du själv.

5
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00