Årshoroskop 2018- FISKARNA

Årshoroskop 2018 för Fiskarna

Den korta versionen: Det väntar dig mycket händelser avseende arbete och pengar i år!

Fiskarna 19/2-20/3

Kärlek

Den rörelse och de händelser som ägde rum i ditt kärleksliv för två år sedan ledde dig till 2018 och ett mycket lugnt kärleksår. Bristen på stora planethändelser i ditt sjunde hus tyder ofta på att man är nöjd som det är eller helt enkelt väljer att fokusera på andra livsområden. Nu tycks Fisken mest fokuserad på vänskap och att få se livet från andra perspektiv genom att resa eller lära sig något nytt.

Dock väntar ett datum då det kan hända saker: vid solförmörkelsen den 13 juli kommer ditt femte, flirtiga hus aktiveras med dunder och brak. Du kan överraskande få nyheter eller se händelser som påverkar ditt kärleksliv. En flirt kan dyka in i ditt liv med en enorm fart. Det femte huset styr över fertilitet så om du inte önskar dig en graviditet ska du vara extra försiktig. Fiskar som önskar sig en graviditet kan få ett oväntat glatt besked. Nyheter från/om barn i ditt liv är också möjliga.

Från och med mitten av augusti till och med den tredje veckan i september befinner du dig i din årliga kärlekstopp. Merkurius, din kärleksplanet, är på gott humör och erbjuder dig mer glädje, harmoni och roliga sociala händelser. Detta gynnar både ditt sociala liv och ditt kärleksliv. Särskilt augusti bjuder på möjligheter att träffa en kärlek på jobbet eller via jobbkontakter.

Markera också dagarna 19-20 samt 28-30 oktober som händelserika kärleksdagar. Utlänningar/utlandsresor och kärleksmöjligheter går hand i hand.

Familj och hem

Ditt hem och dina familjerelationer är även det ett område som lämnas i stort sett lugnt under 2018. Precis som med det lugna kärlekslivet så ligger fokus på annat i livet. (Ledtråd: din karriär och dina pengar är där det händer under 2018)

Merkurius styr även ditt hem- och familjeliv. Under de perioder då Merkurius befinner sig retrograd kan du behöva ta nya tag avseende ärenden i din familj eller i ditt boende. Se följande tidsperioder som en chans att planera om och hitta en bättre väg framåt. Om du under dessa perioder inte känner dig säker på vilken väg du ska ta så är det helt i enlighet med Merkurius retrograd. Stressa inte med beslut utan ge dig själv betänketid tills Merkurius vänt framåt igen. Då kommer dina mål för hem-och familjelivet att klarna och du får det lättare att fatta kloka beslut.

Merkurius retrograd 2018:

23 mars-15 april

26 juli-19 augusti

17 november-6 december

Om du under 2018 går i tankar kring att renovera, köpa nya möbler eller göra om hemma kan du med fördel använda dig av perioden då Venus, skönhetens planet, befinner sig i ditt fjärde hus:

24 april-19 maj

Venus närvaro hjälper dig att skapa harmoni och att hitta de perfekta inredningsdetaljerna till ditt hem. Dina familjerelationer blir också varmare och familjemedlemmar kommer varandra närmare.

Karriär och ekonomi

Jupiter är din karriärplanet och sedan oktober 2017 befinner sig Jupiter i ditt nionde hus. Möjligheter att tjäna pengar eller att arbeta inom undervisning eller utomlands kan dyka upp under årets första 10 månader. När Jupiter den 8 november flyttar in i ditt tionde hus, alias ditt karriärhus, väntar dig 13 månader av tur, flöde och enorma möjligheter i karriären. Du har då inte haft en sådan nystartschans inom ditt jobb på tolv år!

Jupiter kommer befinna sig i en positiv aspekt till din egen styrare, Neptunus, under 2018 och det lovar gott för både personlig tillfredsställelse samt inkomstmöjligheter.

Mars, styraren av dina inkomster, visar oss var det händer grejer och var och hur vi är motiverade. Under perioden 26 januari- 17 mars kommer Mars besöka ditt karriärhus. Möjligheter till högre lön och ett bättre arbete är mycket möjligt. Saker kommer hända snabbt och det är bara att hänga med i svängarna! Du kan jämföra med sist som Mars befann sig i ditt karriärhus, den 2 augusti- 27 september 2016. Minns du vad som hände dig i jobbet då?

Mars kommer också att befinna sig i ditt elfte, nätverks-och samarbetshus, en särskilt lång tid under 2018:

17 mars- 16 maj

Samt

13 augusti-11 september

Under ovanstående tidsperioder kan inkomstmöjligheter komma till dig genom samarbeten med andra eller via användandet av att nätets möjligheter. Webinarier, digitala produkter, You Tube-kanal och Facebookannonser kan ge dig mer pengar. Dina kontakter och ytligt bekanta kan sitta på möjligheter att komma framåt- våga be de du känner om hjälp om du söker ett nytt jobb eller inkomstmöjlighet.

Under sommaren 2018 kan juli och augusti bli månader då du funderar över om du kan göra något annorlunda avseende de saker du äger, såsom fastighet eller lösa tillgångar, samt dina inkomster. När september kommer är dina idéer klara och du vet vilken väg du ska välja för att förbättra din ekonomiska situation.

Överlag ser 2018 ut som ett väldigt framgångsrikt ekonomiskt år.

Komplettera även med att läsa Fiskarnas turhoroskop 2018.

 1. Hej,

  Förra året när jag läste detta blev jag lite överraskad och tyckte nej, det kan inte stämma. Jag hade aldrig i tankarna att byta jobb.

  Speciellt gällande detta som Helena skriver:

  ”När Jupiter den 8 november flyttar in i ditt tionde hus, alias ditt karriärhus, väntar dig 13 månader av tur, flöde och enorma möjligheter i karriären. Du har då inte haft en sådan nystartschans inom ditt jobb på tolv år! ”

  Det var exakt för 12 år sedan jag fick min första fast anställning och nu har jag fått en ny anställning. STRÅLANDE Helena!

  1. Tack, vad roligt att du gillar horoskopet. Jupiter brukar vara en god vägledare gällande vad som väntar.
   Lycka till med ditt nya jobb!

   Allt gott,
   Helena

 2. Gina skriver:

  Hejsan!
  Jag är intresserad av en personlig astragram
  Vad skulle den kosta . Är född i Independenta 19690318 emellan 7:00-11:00. Hur tar jag reda på axcendentaxcendent.
  Med vänliga hälsningar
  Gina

 3. Miss M skriver:

  Jag börjar oroa mig för Jupiters frånvaro i mitt Fiskeliv…:( när han trädde in i okt, slutade jag mitt jobb (nödvändigt för hälsan!). Nu, i feb, har jag inte lyckats få ett nytt trots många intervjuer. Dessutom var 2 aug-26 sept 2016, som du nämnde under ”karriär”, en katastrof som jag INTE vill uppleva igen! Hoppas verkligen inte jag får en totalt motsatt verklighet än den du skriver om-men oron är stor, då inget verkar stämma 😔

 4. Hej Helena.
  Jag är omåttlig förvånad över ditt årshoroskops precision och exakthet, titta här ska du få läsa. Jag har haft 7 helvetesår bakåt gällande det mesta som bara kan gå snett. Blivit utbränd under denna tiden (tillbaka nu) med följdverkan av att min magkänsla och intuition för mig själv helt dött ut men däremot har den vuxit sig starkare för vänner runt mig. Jag är en 50+ bikerkvinna som trodde att jag inte skulle klara mer av livets påfrestningar. Jag träffade hela tiden fel män, blev ekonomiskt utnyttjad och därtill vantrivdes jag på jobbet så det finns inte ord. Varje gång jag sökte nytt så kom jag nästan till målsnöret innan de tog någon annan, då ska det tilläggas att de jobb jag söker kräver minst 5 intervjuer per tjänst. Du ser ju, man kan lägga sig under täcket för mindre

  Nu till det häftiga! I februari träffade jag den bästa mannen i livet, nu i december gifte vi oss i Las Vegas. I december fick jag också reda på att jag blev utvald bland 90 sökande och 6 intervjuer senare på en ledartjänst på en helt nytt företag! Jag kunde säga upp mig dagen före vi åkte iväg på bröllopsresan, vilken lycka! Jag börjar i februari 2018. Min inkomst ökar också med en mer än ordentlig skjuts :) Allt detta positiva under ett par veckor i december efter så många år av elände. Jag satt bara och gapade instämmande på din precision här. ROLIGT! :)

  1. Hej Fisk/Skyttascendent!
   Tack, så glädjande att höra om din supervändning i livet! Och tack för din återkoppling- guld värt!

   Varmt lycka till med allt det nya som sker i ditt liv!

   Kram
   Helena

  1. Nejjj vad läskigt! Vad jag känner igen mig i detta inlägg.
   Är 40 + Listar saker som jag känner igen:

   1- Träffa fel man bli ekonomisk utnyttjad.
   2- På jobbet har jag dock haft tur fram till mars i år, nu söker jag jobb och hoppas på det bästa. ( När i december förra året läste det som Helena skriver om jobb och karriär trodde aldrig det kommer hända mig men, men, ser man på)
   3- Förra året träffade jag den finaste människan på hela jordklotet och vi gifte oss i Keiv ;-) Han bor utomlands :-O

   1. Spännande att du tycker horoskopet stämmer. En blandning av förnuft och tro brukar bli en bra kombination :-)
    Välkommen åter!
    Allt gott,
    Helena

  1. Helt otroligt detta du skriver. Vad det stämmer på mig som är 40+ och vad jag är förvånad över Helenas skrivande om årshoroskopet speciellt om jobb och karriär. Bra jobbat !

 5. Åh vad spännande med överraskande nyheter den 13juli! Är gravid och beräknat datum är 3 juli men min mamma har gått över tiden med både min och min syster så det låter som om jag ska ställa in mig på det med! Och innan dess ska vi renovera och om allt går enligt plan är det klart runt maj. Perfekt med bra vibbar för inredning då. Tack för positiv energi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..