ANNONS

Astro för alla stjärntecken 7-20 december

/

Sista gången för 2-veckorsastro

En era går i graven, he he. Nja, det lät kanske lite för för mycket. Men idag är det sista gången ni får 2-veckorsastro. Nästa veckohoroskop publiceras på söndagen den 17 december kl 08:00. Därefter blir det bara veckohoroskop.

Nu till de närmaste två veckornas horoskop:

Söndagen den 10/12 kan vi göra ett riktigt fynd. Undvik dock att köpa elektronik. Nymånen den 18/12 är perfekt för att ge sig iväg på en spontan resa. Var noga med kvitton när du julshoppar så att klappar går att bytas eller storlekar ändras i efterhand. Decembers mysigaste dag för kärlek och nöjen är den 20/12. Prövningarna som startade julen 2014 är äntligen över.

Väduren 21/3- 20/4

Din fokus ligger på karriär och långsiktig planering. Den 20/12 startar en två-årig läroprocess inom jobbet. Mer ansvar och mer status väntar dig. Vid nymånen den 18/12 kanske du tar ett snabbt beslut om att resa eller börja studera. Bäst just nu: Inkomster ökar och kärleken frodas i utlandet eller med en ny spännande utlänning.

Oxen 21/4-21/5

Kärlekens planet befinner sig i ditt passionerade åttonde hus under hela perioden. December kan bli den mest heta månaden på 2017! En förlovning, en graviditet eller ett steg mot en mer stabil relation väntar stadgade. Singlar har potential att träffa en ny. Markera den 18/12 som startskottet för allt. Bäst just nu: Sexlivet!

Tvillingarna 22/5-21/6

Nymånen den 18/12 markerar starten för massor av nyheter i kärlek men även avseende samarbeten i affärer. Det blir en nystart! Den press du upplevt i kärlek och det sociala livet sedan julen 2014 lättar efter den 20/12. Du kommer uppleva en ny sorts frihet och en ökad glädje med dina nära och kära. Bäst just nu: Klarhet i kärlek.

Kräftan 22/6-23/7

Den 18/12 väntar nyheter om jobb eller hälsa. Efter den 20/12 och två år framöver kommer det bli extra viktigt för dig att hand om din hälsa och se över dina dagliga rutiner. Ditt kärleksliv får energi och händelser från och med den 21/12. En äldre, väletablerad person kan locka dig. Bäst just nu: Jobbet känns KUL efter den 9/12.

Lejonet 24/7-23/8

Du är sugen på shopping och nöjen. Halvera dock din budget för att inte slösa bort alla pengar som kommer in. Nyheter om kreativitet, barn eller en graviditet väntar den 18/12. Ditt liv blir så mycket roligare efter den 20/12. Tre år av tungt ansvar är över och du kan le och dansa igen. Bäst just nu: Livsglädje stärker din hälsa.

Jungfrun 24/8-23/9

Fokusera på hemmet och att hamna i rätt känslomässigt tillstånd. Nymånen den 18/12 ger dig nyheter om boende och familjeärenden. Efter den 20/12 blir det en mer lättsam känsla i familjen eller boendesituationen. Många har känt press där sedan julen 2014. Bäst just nu: Kärleksråd från en familjemedlem kan visa sig guld värda.

Vågen 24/9-23/10

Självförtroende är sexigt! Du är säker på dig själv och dina värderingar från och med den 9/12. Detta drar till sig beundrare. Nyheter och möjligheter du hör via sociala medier eller på ett event den 18/12 kan sätta fart på dig. Ett spännande möte kan också ha stor framtidspotential. Bäst just nu: Inkomsthöjning efter den 9/12.

Skorpionen 24/10-22/11

Nymånen den 18/12 markerar starten för nya ekonomiska möjligheter, inkomster och nytt ägande. Efter den 20/12 byts ekonomisk pessimism mot optimism. Prövningarna i ekonomi sedan julen 2014 är över och du kommer känna dig mer klar och säker över hur du ska hantera dina pengar. Bäst just nu: Yngre, självsäkert folk flirtar med dig!

Skytten 23/11-22/12

Du lever det goda livet och din energi tycks vara på topp. Grattis! Enda smolket i bägaren är kärleken som känns oklar. Du behöver läka gamla sår. Markera den 18/12 som en dag då du kan välja riktning i livet, för det kommande året. Bäst just nu: Din ekonomi kommer förbättras avsevärt efter den 20/12 och under de kommande två åren.

Stenbocken 23/12-20/1

Den 20/12 väntar en efterlängtad förändring. Under de kommande två åren kommer dina förmågor som Stenbock att kommer mer till sin rätt. Du kommer bli mer organiserad och få uppskattning för det du kan. Nymånen den 18/12 vänder du blad, ett nytt liv startar. Bäst just nu: Massor av nytt folk och samarbeten väntar efter den 9/12.

Vattumannen 21/1-18/2

Den ekonomiska stress du upplevt de senaste två åren kommer till ända. Framgång och förtjänst kommer lättare nu och framöver. Du tar modiga steg i karriären efter den 9/12. En vänskap kan utveckla sig till kärlek. Nymånen den 18/12 ger nyheter om ett samarbete eller en gruppresa. Bäst just nu: Kärleksmöjligheterna den 20-23/12.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är fart i karriären och chefer verkar vänligt inställda till dig. Nymånen den 18/12 ger dig nya möjligheter inom jobbet eller avseende långsiktig planering. Ett nytt fint jobberbjudande kan bli ditt. Du har fått arbeta hårt de senaste tre åren. Nu kommer det bli lättare. Bäst just nu: Goda ekonomiska nyheter efter den 9/12.

17
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00