Saturnus in i Stenbockens tecken

Det som väntar stjärntecknen under kommande åren

Idag packar och flyttar Saturnus ut ur Skyttens tecken för gott. En sådan lättnad!

Redan i augusti skrev jag det här inlägget om hur Saturnus i Skytten resp Stenbocken påverkar oss. Där finner ni information om vilket livsområde som blir er nya träningsarena tillsammans med Saturnus.

Saturnus stannar i Stenbocken till och med mars 2020. Därefter går planeten in i Vattumannen. Dock kommer en retrograd göra att Stenbocken återfår ett besök av Saturnus under senare delen av 2020.

Framåt, framåt in i det okända!

Glad onsdag till er alla!

Kramar

Helena

 

 1. Lena skriver:

  Hej Helena! Kollar som vanligt in på din sida för att ta del av det du skrivit, då jag kommer på att det var ju dig jag såg imorse! Vi stötte ihop på Ica på Karlavägen och jag tänkte så ”vad bekant hon ser ut, vem var det?” Det var ju synd att jag inte var mer snabbtänkt, då hade jag passat på att tacka dig personligen för en fantastisk blogg! Så tack och god jul till dig!

  1. Hej Lena!
   Jaha men vad roligt! Där är jag ofta- nästa gång hälsar vi!
   Kram och god jul!
   Helena

 2. Anna skriver:

  Får inte länkarna att fungera. Vad innebär det för tvilling med lejonascend att Saturnus går in i stenbocken (och vad lämnar man bakom sig i efter den varit i skytten?)

 3. Bia skriver:

  Tycker att det är lite rörigt med husen. Jag är kräfta med lejonascendent men i mitt personliga horoskop är Saturnus nu i 5e huset, dvs samma som jungfrun. Jag känner att det är jobb och hälsa som varit i fokus de senaste 3 åren, men det borde varit ämnen som rör det 4e huset. Det ska bli intressant att se vad de kommande 3 åren ger i form av växande och utmaningar.

 4. eva skriver:

  Jag tror sarurnus i stenbocken innebär generellt i världen mer tradionellt uppförande, respekt för gammal kunskap och mer övergripande regler, o det kan iaf detta land behöva.
  Alla dessa tokerier inte minst i MP och andra ledamöter har fått sluta efter diverse upptåg ala skytten, detta är MINA slutsatser och jag är ingen vetenskapsman, utan jag har observerat och dragit slutsatser bara.
  Det kan nog bli bra.

 5. Sara skriver:

  Kan tyvärr ej tro på att de blir lättare/bättre. Isf blir de jävelskap i ett annat område

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..