Horoskop vecka 52, 2017

Planethändelser vecka 52, 2017

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 1-25 december

Veckohoroskop 18-24 december

Merkuriusretrogradhoroskop 3-23 december

Det 2017 års sista vecka och här är vad som väntar oss generellt. Imorgon, Julafton, publicerar jag veckohoroskopet för alla stjärntecken. Ni finner veckohoroskopet här på bloggen från och med klockan 08:00.

Venus in i Stenbockens tecken

Det är dags för ett nytt kärlekshoroskop! Med kärleksplaneten, Venus, kliv in i Stenbocken på Juldagen blir vi kanske en aning mer ”torra” eller praktiska i vårt sätt att visa kärlek. Mer konservativt återhållsamma kanske är ett annat sätt att uttrycka det. Stenbocken älskar traditioner som historien byggts på. Lovande för alla de som älskar att hylla minnen och duka kärleksmiddagar med ärvt porslin eller gör en traditionsenlig resa till en för dig/er historisk plats. Det kan ju bli hur vackert som helst egentligen.

Hur Venus i Stenbocken påverkar kärleksmöjligheterna för stjärntecknen finner ni i mitt kärlekshoroskop som jag publicerar här på Juldagen.

Venus stannar i Stenbocken till och med den 18 januari 2018.

Juldagsplikt?

Samtidigt som Venus flyttar in i Stenbockens tecken kommer den vackra planeten också att råka samman med Stenbockens styrare, Saturnus. Den isiga planeten flyttade in i Stenbocken den 20 december. När dessa tu på måndagen den 25 december möts på den 1:a graden i Stenbocken kan njutning kontra ansvar krocka. Trots att det är julhelg tycks Saturnus få sin vilja igenom. Är det något som bara måste göras i jobb-eller ansvarsväg så få det bara gjort så kan julstämningen sedan få komma in igen.

Trigon mellan Mars och Neptunus

På torsdagen den 28 december glittrar det lite extra för er som bänkar er framför en film, går på en konsert eller ser fram emot en fin familjemiddag. Mars lovar att Neptunus vackra, närmast filmiska känsla regerar hela dagen. Lyxmiddag, en otrolig upplevelse eller insikt för den som läser något spirituellt eller helande eller kanske en konsert som bringar fram tårar av glädje.

Nyårsafton på slottet?

Det är packat med planeter i traditionsbunda Stenbockens tecken. Ett nyårsfirande i enlighet med ”som det en gång var” alternativt på en historisk plats såsom ett slott eller gods vore helt rätt enligt stjärnorna. Stenbocken representerar också det översta skiktet och en känsla av exklusivitet. Biljetter till en nyårsmiddag på en plats som i vanliga fall inte är öppen för allmänheten såsom en inglasad terrass i en affärsbyggnad/museum är ett exempel på hur energin kan uttrycka sig. Hela andan är V.I.P

För de som firar hemma kan firandet färgas av att i år upprätthålla gamla traditioner i familjen. Det känns viktigt att hedra det som varit och låta det vara en del av klivet in i det nya.

Frierier på Nyårsafton lär bli superklassiska med ”ned på knä efter att först ha bett om lov från partnerns familj”, alternativt kanske ske i samband med ett besök på någon anrik plats eller herresäte.

Naturligtvis kommer inte alla att ta på sig nyårsstassen och bege sig till ett slott men andemeningen är exklusiv. Jupiter, överflödets planet, befinner sig nära Mars och är med och bidrar till denna känsla av lyx och välmående.

Låter ju som ett väldigt trevligt sätt att fira in år 2018, eller hur?

Gott Nytt År 2018!

Kramar

Helena