Merkurius styr…

De livsområden som styrs av Merkurius

Tiden den 3-23 december befann sig Merkurius retrograd i Skyttens tecken. Jag skrev i det HÄR inlägget om i vilket livsområde för de olika stjärntecknen som Merkurius backade.

Men det finns ett annat sätt att se på saken också. Merkurius styr över både Tvillingarna och Jungfrun. Detta gör att man även kan lägga till två andra livsområden som kan ha gått trögt eller känts förvirrande under retroperioden.

Merkurius kommer ha återkommit till den plats planeten befann sig då den började backa, den 8 januari. För er som tycker att de områden som jag nämner nedan fortfarande känns som de står och trampar, avvakta då till den 8 januari, och ni ska se att det kommer börja hända grejer!

Genom att läsa ”att-göra i de olika husen” får du en förklaring till vilka områden som berördes av Merkurius retrograd, utifrån de områden som Merkurius styr för de olika stjärntecknen, och därmed dess behov av att ”göra ingenting”, avvakta eller utvärdering.

Om du är exempelvis är Vädur, ser du nedan att det är hus 3 samt 6 som berörs. Då läser du för dessa två hus i länken ovan.

Här är de hus som Merkurius styr för stjärntecknen:

Väduren: Hus 3 samt 6

Oxen: Hus 2 samt 5

Tvillingarna: Hus 1 samt 4

Kräftan: Hus 12 samt 3

Lejonet: Hus 11 samt 2

Jungfrun: Hus 10 samt 1

Vågen: Hus 9 samt 12

Skorpionen: Hus 8 samt 11

Skytten: Hus 7 samt 10

Stenbocken: Hus 6 samt 9

Vattumannen: Hus 5 samt 8

Fiskarna: Hus 4 samt 7

Fortsatt glad torsdag!

Kram

Helena