Horoskop vecka 1, 2018

Planethändelser vecka 1, 2018

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 25/12- 18/1

Vilken härlig vecka vi har framför oss!

Nyårslöften med stor potential

Årets första dag infaller på en måndag. Fyra planeter i strebern Stenbocken gör oss supermotiverade och är en utmärkt grogrund för nyårslöftenas tid. Risken finns till och med att vi blir för motiverade. Kanske blir listan på mål, ambitioner och fokus så lång att vi blir lite trötta innan vi ens börjat.

På måndagen den 1 januari 2018 kom därför ihåg att inte låta ambitionen väga för tungt. Ofta är det bättre att sålla bland målen. Se det inte som ett misslyckande att du inte kan ta dig an alla dina nya planer på samma gång. Tvärtom, se det som att du hanterar allt i den för dig viktigaste ordningen. Att sikta på 1-3 drömprojekt eller nya idéer brukar vara precis lagom för vad som ska kännas hanterbart.

Det kommer säkerligen vara många som funderar över smarta sätt att stretcha ekonomin så att den ger mer. Tack vare toppenaspekter under årets första vecka kommer vi att ha lättare för att komma på idéer för det vi behöver. Mer om det nedan.

2018 års första fullmåne

2018 startar nästan omedelbart med en fullmåne i Kräftans tecken. En fullmåne kan ju kännas av några dagar innan den inträffar, i detta fall på tisdagen den 2 januari. Med känslorna i Kräftan och fokus centrerat kring minnen, barn, föräldrar och hemmet kan många säkert pendla mellan nostalgi och ”att snyta sig och planera framåt praktiskt”.Bara följ med flödet. Gråt en skvätt i skafferiet om det krävs men vet att det nu väntar helt nya upplevelser och förändringar i livet. Känslor och beslut som togs gällande Kräftans ämnen har påverkat oss det senaste halvåret och fullmånen signalerar nu att det är dags att agera eller avsluta det vi startade för sex månader sedan.

Nu är det dags att gå från inåt-kännande till att kasta näsduken och lägga det förgångna bakom oss och gå vidare.

Som vanligt kommer jag att publicera ett fullmånehoroskop för alla stjärntecken. Jag publicerar det på samma dag som fullmånen den här gången, det vill säga den 2 januari.

Uranus framåt!

Det är verkligen som om året startar med ett ryck. Samma dag som fullmånen i Kräftan äger rum så vänder Uranus framåt. Planeten som regerar över innovativa idéer, forskning och tekniska framsteg har befunnit sig retrograd sedan den 3 augusti. Att Uranus nu vaknar till liv kommer göra oss mer uppfinningsrika och öppna för snabba förändringar. Vattumannen styrs av Uranus och kommer kanske särskilt glädja sig. Nu kommer Vattumannen känna en större klarhet rörande livsbeslut och riktning i livet. Något som kan ha känts som det saknats sedan i augusti.

Alla stjärntecken påverkas på olika sätt, eftersom Uranus styr olika livsområden för alla tecknen. Jag kommer publicerar ett inlägg även om den saken.

En romantisk kväll

Veckan fortsätter med positiva nyheter. På onsdagen den 3 januari möter vackra Venus drömmarnas och visionernas Neptunus. Detta lovar oss en mysig dag och kväll med romantik, fin miljö och kanske en gnutta glamour/överflödskänsla. Datekväll för alla som har möjlighet och perfekt för den som vill låta sinnena förföras av något vackert såsom musik, konst, litteratur eller spiritualitet och medkänsla.

En 5-stjärnig helg!

Är det inte härligt att året börjar med något som kan kallas 5-stjärnigt! Vi kan tacka Merkurius, Uranus, Mars och Jupiter för härligheten:

Smarta idéer för mer inkomster

På lördagen den 6 januari möter Merkurius smarte Uranus. Detta är den dagen då vi kan få en sådan där idé som känns som den levererats från högre krafter. De här idéerna gynnar uppfinningsrikedom när det gäller att tjäna pengar. Om du har på känn att det arbete du gör eller det du kan har potential att ge dig mer inkomster- använd då dagen till att läsa, prata eller brainstorma med likasinnade. Du kanske kläcker en idé som ökar dina inkomster markant under 2018.

Motivationen är på topp!

Med Mars och Jupiter i en konjunktion på söndagen den 7 januari kommer en känsla av supermotivation och kraft heja på oss rejält. Jupiter älskar att resa så nu kan det också bli tal om att snabbt ta ett beslut om en resa eller på allvar sätta fart mot alla nya mål.

Tjuvkik in i vecka 2, 2018:

De fina vibbarna fortsätter och ytterligare planeter kommer hålla i känslan av vackra möjligheter både i kärlek och affärer/inkomstsfären.

Vilken start vi får på det nya året!

Jag önskar er alla en riktigt härlig vecka. Imorgon, Nyårsafton kl 08:00, finner ni veckohoroskopet för alla stjärntecken här på bloggen. Det här årets sista blogginlägg.

Jag tackar er för att ni läser här och önskar er en fortsatt glad lördag!

Kramar

Helena