Veckohoroskop 1-7 januari 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Ett riktigt Gott Nytt År 2018 önskas er alla!

Tack för att vi följts åt 2017- vi hörs på det nya året igen!

Kramar Helena

Väduren: Veckan startar med en känslomässigt laddad situation gällande familjen eller hemmet. Dags för beslut om att flytta ihop med en partner eller planera för renovering eller ny bostad? Du är redo att hoppa rakt ut i det okända när det gäller kärlek och delad ekonomi. Kanske skrämmer det en del. Till helgen är du på ett väldigt kreativt humör och tar kanske snabba steg mot att boka en resa eller kläcka en ny affärsidé.

Oxen: Du startar det nya året redo att knyta ihop säcken avseende en kurs/utbildning eller kortare resa. Besked från vänner eller något du hör i nyheter eller ett samtal ställer allt på sin spets. Helgens fina aspekter kan föra med sig ett kärleksmöte med en utlänning eller en chans till en härlig resa med en stadgad partner. När det gäller smarta idéer så är ditt inre och din intuition dina bästa vägledare. Lyssna till dem under slutet av veckan.

Tvillingarna: I början av veckan får du en chans att verkligen skriva om reglerna avseende din ekonomi. Smartare användande av din tid och dina kunskaper? Ett nytt arbete? Om ett halvår får dina tankar och planer nu förnyad kraft. (Mitten av juli innebär ett STORT steg för din ekonomi.) Använd helgen till att diskutera och brainstorma med andra. Du har stora visioner- i ett samarbetsprojekt eller affärspartnerdeal kom dock ihåg att vara noga med att inte ta på dig mer än du orkar.

Kräftan: Det är dags för din personliga och årliga summering av halvåret som gått. Något du satsade stort på i samband med din födelsedag når sitt avslut. Blev det som du tänkt? Annars är det dags att modifiera din plan.

Nyckeln till framgång kan vara att använda mjukvara och sociala medier på ett nytt, smartare sätt. Om du behöver hjälp framåt, var inte rädd för att be om hjälp av de som finns i dina nätverk. Känslomässigt visar du upp dina allra innersta sida. Både ovant och kanske lite skrämmande för de som får en smak av din ärlighet.

Lejonet: Vad eller vem i ditt liv är det som du behöver släppa för att kunna bli helt fri och komma till din rätt? I samband med fullmånen den 2 januari sätter du punkt för det som varit och gör dig redo att äntra livets scen på ett nytt sätt. Om du är rädd för att bryta dig fri, för att du inte vill skada någon, fundera då på om det är ditt liv eller någon annans liv du egentligen gynnar genom att inte agera. Gör en insats i ditt hem till helgen. Packa ihop, rensa eller göra om? Du kommer må bättre som resultat. Alternativt är det en bra tid för att jobba hemifrån och ta igen jobb som släpat efter.

Jungfrun: Veckan startar med att du funderar kring ett gemensamt projekt eller personer du kanske kan kontakta för att komma vidare mot dina mål. Ett event, en föreläsning eller socialt mingel kan äga rum i samma veva. Ditt kärleksliv kommer börja ta fart från och med helgen. En flirt kan komma in i ditt liv som en stormvind eller så prövas du i konsten att inte falla offer för svartsjuka eller kontrollbehov. En familjemedlem kan oväntat hjälpa dig med pengar.

Vågen: I samband med fullmånen den 2 januari väntar det dig en viktig vändning i ditt arbetsliv och gällande de ambitioner du har i karriären. Om du inte arbetar är det din långsiktiga planering i livet samt din status i samhället som berörs.

Till helgen, om du har en idé som du inte vågat agera på, är det dags att kasta bort rädslan och bara göra det! Vad är det värsta som kan hända egentligen? Ett spännande erbjudande eller lukrativ chans som du drömt om kan visa sig snabbare än du tror.

Skorpionen: Du vet vad du vill ha och nu skräder du inte orden! Kanske dras du till en utlänning eller möter någon väldigt speciell på en utlandsresa. Helt olikt dig själv kanske du kommer på dig själv med att bara tacka ja och ge dig iväg på kärleksäventyr. Fullmånen den 2 januari ger dig en chans att vidga dina vyer. En resa, ny kunskap eller en ny företagsvision når en viktigt transformationspunkt. Tips: Det är när du vågar gå utanför din bekvämlighetszon som du finner dina bästa chanser till framgång.

Skytten: Delat ägande, skulder, skatter och bidrag ger dig en vändpunkt på något du önskat det senaste halvåret. Känslorna är stora oavsett du står i begrepp att flytta ihop eller skicka in en skilsmässoansökan. Var inte rädd för att sätta ord på allt. Det hjälper att vädra ut allt du känner. Markera den 2 januari som en tid då nyheter om pengar som kommer in, eller ska ut, når dig. Vilket det än är så ger det dig en ny chans i din ekonomi. Till helgen kommer den oro du kanske känner i början av veckan att sjunka undan. Du blir mer streetsmart och bryter dig fri från både människor och situationer som stoppar dig.

Stenbocken: I samband med fullmånen den 2 januari kan både affärssamarbeten samt en kärleksrelation ställas på sin spets. Stanna eller gå? Det som sker är ett resultat av dina tankar och planer det senaste halvåret. Samtidigt kommer du bli rena rama trollkarlen när du får ingå i en grupp eller nätverk som delar dina intressen: ostoppbar och innovativ!

Tips: Var noga med att dubbelkolla att du alltid har med dig din gode vän ödmjukheten när du agerar, talar, mailar eller skriver inlägg i sociala medier. Tips två: Stora ledare, som Stenbockar ofta är, mäter aldrig styrka med underordnade och framförallt missbrukar de aldrig det som sägs i förtroende. Minns dessa råd och du kommer glänsa i det du gör.

Vattumannen: Vakta ditt liv från oro, stress och ångest i samband med fullmånen den 2 januari. En känslomässig situation kan trigga din hälsa på ett negativt sätt. I samma veva kanske du grips av ett starkt behov av att rensa och få ordning i ditt liv. Det är som om du saknat klarhet framåt sedan augusti och nu plötsligt vet du vad behöver göra i ditt liv. Befriande! Till helgen kan dina påhittiga idéer och stora visioner ha vuxit sig enormt stora. Hur mycket klarar du av egentligen? Begränsa dig till realistiska mål och allt kommer gå bra.

Fiskarna: Nyheter och förändringar avseende kreativa projekt, en flirt eller barn i din närhet kan ge dig en riktigt emotionell kickstart på året vid fullmånen den 2 januari. Sådant du hållit tyst om eller bara ”stått ut med” riskerar att pysa ur dig med rejäl kraft. Nu biter du dig inte tungan längre utan säger vad du tycker och tänker. När de omtänksamma Fiskarnas tålamod och medkänsla prövats eller utnyttjats för länge är gränsen nådd. Att det du säger eller gör får konsekvenser och skapar drama i ditt liv vet du redan. Till helgen känner du dig lättad och redo att leva ditt liv enligt helt nya spelregler. Kanske funderar du på en resa, utlandsboende eller en ny utbildning. Nu vill Fiskarna ta in helt nya livsperspektiv!