Radioprogrammet

P5 Stockholm Nyårsafton

Jag insåg att jag inte lagt upp länken till radioprogrammet som jag medverkade i på Nyårsafton. HÄR finner ni det. Jag är med from och 1 h 40 minuter.

Det hela blev lite annorlunda än tänkt, fast på ett positivt sätt. Jag hade förberett mig för att möta en Oxe men två minuter innan sändning fick jag reda på att jag fått fel uppgifter. Hastigt fick jag ställa om mig på Väduren istället. Det är ju alltid kul om man INTE säger något helt galet i direktsändning så jag fick skärpa mig för att hålla koll på vilka hus som påverkas.

Det verkar dock ha gått vägen och jag fick vara med nästan dubbelt så lång tid som det var tänkt från början. Jättekul!

När jag lämnade Radiohuset på Gärdet kom jag på mig själv med att drömma om att få jobba i radio. Det är så roligt och stämningen är så lättsam.

Ja, vem vet vad som kan hända i framtiden. Men idag är det planering för veckan som kommer. Det är väldigt fina energier i luften måndag-onsdag. Ska se om Solen/Pluto-mötet ska föräras ett horoskop.

(En läsare skrev och undrade vad det betyder att den punkten där mötet sker, på den 19:e graden i Stenbocken, också sammanfaller med hennes MC. Svaret är att din karriärzon påverkas och att händelsernas centrum är dina ambitioner, pengar, struktur och livsplanering.)

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kram

Helena