Måndag!

Förmörkelsetiderna är snart här

Det är bara drygt två veckor kvar, den 31 januari anländer den första av två förmörkelser. Den 31 januari äger förmörkelsen rum i Lejonets tecken och två veckor senare i Vattumannens tecken.

Som Lejonascendent har jag lagt om livet en aning för att ta hand om mig bättre. Lite både med anledning av kommande förmörkelser men också andra tuffa planeter i det sjätte huset nu.

Ni kanske minns att jag skrev om boken Medial Läkning för ett tag sedan? Sedan förra måndagen har jag bytt ut lunchen mot en smoothie bestående av blåbär, selleri, groddar och frukt. Döm om min förvåning när jag märkte att jag inte längre ville ha kaffe! Lite som när jag var tidigt gravid och plötsligt inte ville ha viss mat eller dryck. Men, toppen!

Jag har också lagt in mer tid för långpromenader. Jag är just hemkommen från en väldigt kall och blåsig runda och nu känns det underbart.

Hur var er helg?

Imorgon möter Jupiter och Pluto varandra i en sextil. Det har kunnat kännas av en längre tid men just i helgen fick jag mer mail och kommentarer än vanligt från personer som kändes sig i ”upplösnings-och förändringstillstånd”. Jag kände faktiskt av det också- att det var dags att ta bort vissa saker i livet. Rensa och rena. Lite ångest, rädslor och oro följer alltid med förändringar och det verkar ha varit ett genomgående tema under veckoslutet som var. Skriv gärna och kommentera hur ni hade det!

I fredags var jag med i Förmiddag på P4 Blekinge. Programmet finns att lyssna till HÄR och jag kommer in cirka 34 minuter in i programmet.

Ni är många som vill att jag ska ta fram era personliga horoskop eller tittar var ni har planeter. Tyvärr hinner jag inte det men jag försöker istället att besvara generella frågor i inläggen. Tack för att ni förstår!

Nu ska jag förbereda nymånehoroskopet i förväg. Imorgon ska jag på frukostmöte på Bonnier och sedan smälta allt vad det innebär. Vi ska få lära oss mer om hur vi som bloggare bättre använder oss av sociala medier. Jag har ju inte ens Instagram så jag lär väl få sitta med dumstruten på! :-)

Glad måndag!

Kramar

Helena

 1. Zara skriver:

  Svar till Cecilia vet en som blev av med sin inkomst bara för att AF avgjorde att den ej ville jobba. Karenssystemet! De slänger ut folk på gatan oxå o hänvisar till soc. Medelålders som flyttar hem till föräldrar är väl sjukt? Men så funkar AF förnedring i all ära av förnedrare

 2. Ända sedan i onsdags när jag fick ett mycket oväntat brev från myndigheten med landets lägsta förtroende, AF alltså, har jag verkligen varit i just i upplösningstillstånd. Jag har annars tyckt att AF har bättrat sig de senaste åren, men nu slog de rekord i nedvärdering av människor. Kan inte dra hela historien här – det är dessutom ett pågående ärende – men fler än jag som fått motsvarande brev blev upprörda. Och inte blev det bättre idag.

  Är tidigt lejon med ascendenten i vågen (tror jag i alla fall, det sistnämnda alltså).

 3. Helgen var helt förfärlig, höll nästan på att gå sönder. Uschamäj!!! Skönt att höra att jag inte var ensam, även om jag så klart inte önskar någon annan ett dåligt mående…

 4. Ise skriver:

  Skytt/Lejon har inga sociala medier och är en lycklig & närvarande människa, mamma och fru 😉

 5. S skriver:

  Är förmörelser dåligt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..