ANNONS

Uranuskvadraturen levererar…

/

Tekniktrassel

Igår fick min enda telefonladdare problem. Jag svettades och trodde att det var fel på själva telefonen. Om det är något jag blivit beroende av i jobbet är det telefonen med alla möjligheter att sprida länkar, snabbt svara på jobbmail etcetera.

När jag äntligen fått ordnad mobilen och kommit hem annonserade datorn behov av hjälp. Puh. Jaha, jag tror att det är åtgärdat nu också (peppar, peppar!).

Dyrt, men förhoppningsvis väl investerade pengar för att nätjobbet ska vara tryggat.

Mötet om Instagram på Bonnier igår var intressant men jag har en annan idé som jag alltid påminns om av en av mina ”chefer” på Bonnier. Peppad gick jag hem för att leta rätt på några teknikattiraljer till datorn. Ödets ironi när min nyinköpta mikrofon bara inte finns någonstans i hemmet längre! Försök att införskaffa en ny i den lokala teknikshoppen idag gick också helt åt skogen. Som om det inte alls var meningen att jag skulle hålla på med detta nu! Ja, det är lika bra att skratta åt det idag och sedan göra något bättre en annan dag.

Så, tack Uranus för denna oerhört misslyckade tekniksatsning från min sida.

Nu tänker jag gräva ned mig i kärlekshoroskopet inför morgondagen istället…

Hoppas ni andra har en bra dag!

Kramar

Helena

5
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00