Uranuskvadraturen levererar…

Tekniktrassel

Igår fick min enda telefonladdare problem. Jag svettades och trodde att det var fel på själva telefonen. Om det är något jag blivit beroende av i jobbet är det telefonen med alla möjligheter att sprida länkar, snabbt svara på jobbmail etcetera.

När jag äntligen fått ordnad mobilen och kommit hem annonserade datorn behov av hjälp. Puh. Jaha, jag tror att det är åtgärdat nu också (peppar, peppar!).

Dyrt, men förhoppningsvis väl investerade pengar för att nätjobbet ska vara tryggat.

Mötet om Instagram på Bonnier igår var intressant men jag har en annan idé som jag alltid påminns om av en av mina ”chefer” på Bonnier. Peppad gick jag hem för att leta rätt på några teknikattiraljer till datorn. Ödets ironi när min nyinköpta mikrofon bara inte finns någonstans i hemmet längre! Försök att införskaffa en ny i den lokala teknikshoppen idag gick också helt åt skogen. Som om det inte alls var meningen att jag skulle hålla på med detta nu! Ja, det är lika bra att skratta åt det idag och sedan göra något bättre en annan dag.

Så, tack Uranus för denna oerhört misslyckade tekniksatsning från min sida.

Nu tänker jag gräva ned mig i kärlekshoroskopet inför morgondagen istället…

Hoppas ni andra har en bra dag!

Kramar

Helena

 1. eva skriver:

  Inget datorstrul här

 2. Sofia skriver:

  Strul m datorn på jobbet här oxå….datorn låste sig helt flera ggr igår 🙃 IT fick jobba hårt!!

 3. Anna skriver:

  Ohh… Den här ”sent födda” väduren lyckades tappa en 200 kgs tung grej på sin fot igår så jag vet inte om det har blivit någon spricka i den. Jag ska göra fystester för en ny tjänst på lördag! Suck. Inte fick man någon röntgentid heller före lördagen. Linda o bita ihop eller ställa in chanserna till de nya jobbet är det jag står och dividerar med nu.//Uppgiven vädur

 4. Helena skriver:

  Aj, det varUranus :-) – nu förstår jag varför min laptop i morse (när jag satt på den normalt) 5 gånger i rad (efter att jag stängt av den mellan alla gånger och mer frustrerad och panikslagen varje gång) visade endast ett konstigt bergslandskap i färg och INGET ANNAT. Det hela var helt låst. Jag vet inte HUR jag sen fick den i gång genom att trycka på allt och inget och set up hit och dit. ovh min mobil laddade sig inte i natt. Alltså varför?:-)

 5. Inget vidare när tekniken inte vill som man själv vill… Så mycket stress nu att jag undrar om jag kommer att palla för trycket? Varit mer eller mindre stress i ett års tid nu :(.
  Kram En Skorpion

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..