ANNONS

Kärlekshoroskop 18/1-10/2

/

Venus i Vattumannen

Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv:

Väduren: Vän eller kärleksflirt? Med Venus i ditt elfte hus kan en vänskap utvecklas till kärlek. Singlar som söker efter kärleken: använd det elfte husets främsta framgångsvapen: teknik, it och internet. Kärleken kan blomma upp via sms, datingapp eller chatt. Stadgade ökar troligen takten i sitt sociala liv. Kanske blir det aktuellt att arbeta ideellt eller delta i ett välgörenhetsevent.

Oxen: Ditt kärleksliv och din karriär går hand i hand när Venus nu befinner sig i ditt tionde hus. En relation med en arbetskollega i högre position än du eller någon som är mycket väletablerad och respekterad inom sin bransch är möjlig. Åldersskillnaden mellan er kan vara betydande. Singlar: håll utkik på jobb och konferenser! Stadgade: ta din älskade i handen och ta med honom/henne på sociala händelser i samband med dittt arbete.

Tvillingarna: Du trånar efter frihet, äventyr och nya insikter och vyer. En resa till ett land långt borta kan bjuda på ett intressant kärleksmöte. Utlänningar, styrt av det nionde huset där Venus nu befinner sig, verkar mer spännande än normalt. Anledningen är att du söker efter någon som är så helt annorlunda än du själv. Stadgade mår toppen av att resa, lära och se livet från nya perspektiv med sin älskade.

Kräftan: Oj, blev livet plötsligt laddat och fyllt av flirt, passion och drama? Med Venus i ditt heta åttonde hus blir singlar mer attraktiva och mer lockade av att kasta sig in i en intensiv romans. Stadgade kanske återfinner varandra rent fysiskt och stänger in sig i sovrum/på hotellrum. Samtal om att försöka bli gravida är också möjligt. Nu är fysisk närhet allt!

Lejonet: Venus i ditt sjunde hus, alias äktenskapshuset, kommer ge dig mer harmoni och lugn i din relation eller öppna vägar för singlar att möta en person som verkligen är ”äktenskapsmaterial”. Om en relation gnisslat kommer Venus närvaro att återföra balans och lugn.

Jungfrun: Venus besöker ditt sjätte hus och nu handlar alla framgång i kärlekslivet om att kritisk titta närmare på alla små vardagsdetaljer. Om ni tjafast om vem som ska göra vad i hemmet eller hur ni ska klara av ekorrhjulet med jobb, barn och tidsbrist så kan Venus ge er en chans att sätta er ned och lägga upp ett fungerande, nytt schema så att alla hinner med och får tid själva. Singlar kan finna kärleken när ni tar hand om er hälsa eller besökar ordning och reda-hyllan på IKEA. Hälsofokus och koll på tidseffektivtet hör helt enkelt ihop med Jungfruns kärleksliv nu.

Vågen: Venus besöker ditt flirtiga, njutningsfulla femte hus. En kärleksaffär kan ge dig fjärilar i magen och glada dagar. Singlar kan hitta en person som får dig att fånle hela dagen! Stadgade: satsa på att ta med din älskade på teater, underhållning eller en resa. Njutning, avslappning och underhållning är precis det som behövs nu!

Skorpionen: Du kan bli lite extra känslomässigt behövande när Venus besöker ditt fjärde hus. Känslornas men också hemmets och familjens hus. Stadgade har som mysigast när de förbereder härliga middagar för vänner och bekanta i hemmet. Singlar: lyssna till familjemedlemmars kärleksråd och låt dem gärna agera introduktörer i kärlek. Om du har en partner men inte bor ihop kanske de nästa tre veckorna blir en tid då det är dags att byta nycklar eller tala om att flytta ihop.

Skytten: Venus befinner sig i ditt tredje, kommunikativa hus. Nu kan spännande samtal, sms, mail och kontakter via kurser öppna  nya vägar i ditt kärleksliv. Stadgade kommer få lättare att tala med varandra vilket gynnar harmoni och balans i relationen. Ju fler möten, event, och mingel, desto roligare kärleksliv, för både stadgade och singlar. Journalister, författare och lärare kan särskilt locka singelskyttarna nu.

Stenbocken: Venus sätter allt ljus på dina personliga värderingar. Vad vill du egentligen ha av en kärlekspartner? Vad är viktigast att ni delar åsikter om? Nu kan du vädra dina åsikter på ett ”mjukt” sätt som ger både dig och en kärlek klarhet i vad ni har gemensamt samt var det kanske inte stämmer. Med det andra huset, alias inkomsthuset, kan singlar finna en ny spännande person i samband med arbete eller omhändertagande av mark och fastigheter.

Vattumannen: Lyckliga du! Nu befinner sig Venus i ditt första hus och gör dig till zodiakens snyggaste och mest spännande person. Jag brukar kalla det för ”Grace Kelly-effekten”. Vackert! Njut av all uppmärksamhet, unna dig något särskilt vackert och se hur kärleken följer dina önskningar. Singlar och stadgade har flöde, skönhet och ”det” just nu! Du får det du önskar av kärleks-och socialt liv.

Fiskarna: Venus besöker ditt tolfte hus och din vanligtvis rika fantasi kan bli ännu mer färggrann. Du fantiserar ihop så mycket baserat på en endast en liten del av verkligheten! Se upp så att du inte sätter en ny kärlek på en piedestal där den personen egentligen inte alls hör hemma. Stadgade kan uppleva något i relationen som känns närmast drömskt eller overkligt såsom en underbar vistelse på en vacker semesterort eller bara en känsla av förtrollning mellan er. Vackert! Om du försöker lämna någon bakom dig kommer Venus hjälpa dig att glömma och förlåta. Singel eller stadgad så får du nu hjälp av Venus att samla krafter och återhämta dig.

3
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00