ANNONS

Horoskop vecka 4, 2018

/

Planethändelser vecka 4, 2018

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 18/1- 10/2

Merkuriushoroskop 11-31/1

Fyndens dag!

Tycker du om att leta efter fynd på loppisar eller i vintagebutiker? Då är onsdagen den 24 januari en toppendag för att hitta ett riktigt guldkorn! Merkurius (sälj, köp, nyheter, kommunikation) möter Pluto (pengar, hemligheter, kraft). De möts i en konjunktion och befinner sig på 20 grader i traditionsbundne Stenbocken. Detta antyder en historisk koppling till fyndet.

Om vintageshopping inte är din grej kan dagen ändå bli positiv. Alla former av information som eftersöks, men särskilt om den avser någon av Plutos ämnen, kan ge dig svaren du söker. En utmärkt dag för att sätta på sig ”utredarmössan” och luska rätt på sanningen. Hur vacker eller ful den än må vara när den kommer fram i dagsljuset…

Resor, studier och förhandlingar

Torsdagen den 25 januari bjuder på ytterligare ett fint Merkuriusmöte. Denna gång är det Merkurius och Jupiter som möts i en sextil. Merkurius har hunnit fram till grad 21 i Stenbocken och Jupiter finns på samma gradtal i Skorpionens tecken. Merkurius och Jupiter styr båda över vetgirighet, resor och att bolla idéer. Det är en utmärkt dag för att förhandla, resa eller studera, skriva och tala.

Mars in i Skyttens sfär

Mars är en supermotivator som ger oss kraft och mod. Vi blir fokuserade och orädda i det område som Mars besöker i vårt horoskop. Mars är krigarens planet och ger sig likt en militär rakt ut i fält med siktet inställt på seger.

Med Mars i Skytten kommer tankar, samtal och händelser cirkulera kring resor, högre utbildningar, internationella möjligheter inom arbete, studier och livserfarenhet. Alla former av sändande och/eller spridande av kunskap såsom i poddar, böcker, föreläsningar eller tv/radio hör också till Skyttens område. Negativt utttryckt kan vi bli mer krigiska i vårt sätt att hantera dessa frågor. Tålamod kan kännas extra utmanande eftersom Mars alltid vill att allt ska hända nu, fast allra helst redan igår! Ha det i åtanke.

Mars stannar i Skytten till och med mitten av mars. Mycket kan hända avseende Skyttens områden under de kommande veckorna. I morgondagens veckohoroskop finner ni mer info om hur Mars påverkar stjärntecknen. Som alltid publicerar jag inlägget kl 08:00.

Gå under jord?

Veckan avslutas med att Merkurius möter Uranus i en kvadratur. Hastigt kan vi få nyheter som ”tar oss helt på sängen”. En känsla av spänning eller till och med chock kan överraska oss. Eftersom Merkurius är kommunikationsplaneten är det en god dag för att INTE göra så mycket väsen av sig i vare sig samtal, sms eller sociala medier. Ligg lågt!

Jag önskar er alla en positiv vecka!

Kramar

Helena

3
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00