ANNONS

Veckohoroskop 22-28 januari 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Kärleksplaneten Venus för med sig möjligheter för kärlek och socialt liv via klubbar och sammanslutningar som du tillhör. Intresse för alternativa sätt att nå frihet och framgång lockar dig troligen mer än vanligt. Tech-start-up? Ny hemsida/blogg? Nydanade forskning? Onlinedating? Du slukar det med intresse! Den 24/1 kanske du hastigt gör en u-sväng i dina långsiktiga jobb- eller livsplaner. När din styrare Mars flyttar in i Skyttens tecken den 26/1 väntar flera veckor av nya fräscha vindar som blåser genom ditt hus för studier, resor och livsperspektiv. Resa eller läsa- du suger åt dig som en svamp av all information och nya intryck.

Oxen: Din karriär och ditt kärleksliv sammanlänkas av Venus. En flirt med en chef eller kollega är möjlig för singlar. Stadgade sköter sociala förpliktelser via jobbet tillsammans med sin partner. Dne 24/1 är du extra snabb i tanken och ser möjligheter där andra kanske missar dem. Håll en presentation eller skicka in en ansökan- du kommer briljera med din förmåga att skapa en vinnande vision. Med Mars i ditt förföriska åttonde hus från och med den 26/1 kan det bli både passionerat, dramatiskt och svartjukt i kärlekslivet. Händelser som för par närmare varandra, såsom en graviditet eller ett gemensamt bostadsköp, påverkas också av Mars snabbhet. Besöken till den personlige bankmannen kan bli mer frekventa under de kommande veckorna när frågor kring skulder, lån, skatter och gåvor/arv kan komma på tal.

Tvillingarna: Inled veckan med att göra viss utredning inom en ekonomisk fråga (lån, arv, gåva, skatter, bidrag). Den 24/1 är du redo att agera och kan nå framgång genom att samarbeta med en skicklig ekonomisk rådgivare eller affärspartner. Gemensam ekonomi med en kärlekspartner kan stå i centrum för det du gör avseende pengar. Var noga med att dubbelkolla alla eventuella ”fällor”. Gör en för-och-nackdels-lista innan du skriver under ekonomiska handlingar. Mars i ditt äktenskaps-/partnerskapshus från och med den 26/1 kan få dig att känna dig pressad att snabbt agera men, lugn i stormen! En seriös kärlekspartner eller affärskompanjon ger dig den tid du behöver för att känna dig trygg i allt som sker. Under de kommande veckorna kan Tvillingarna gå från singel till i en relation eller från förlovad till gift. I kärlekslivet mår du bra av frihet och ny luft under vingarna. Dags att planera en gemensam resa med din kärlek eller för att vara noga med att få mer egentid?

Kräftan: Under de kommande veckorna lockas du av personer som kan visa dig världen från ett annat perspektiv. Kärleksmöjligheter kan uppstå med en person från en helt annat kultur och bakgrund än din egen. Kärlek kan också slå ner som en blixt från klar himmel när du reser eller studerar. Den 24/1 kan du vara extra känslig för andras åsikter. Ge andra en chans att förklara sig innan du tar det som ett personligt påhopp. Från och med den 26/1 besöker Mars ditt sjätte hus. Hälsa och plikter motiverar dig. Rensa i skåpen, se över dina träningsrutiner och skapa scheman för att få ekorrhjulet att gå ihop. Under de kommande veckorna kan ditt liv bli superorganiserat och under kontroll. Var noga så att du inte faller i perfektionismfällan dock!

Lejonet:Harmonin letar sig in i dina relationer. Välbehövligt efter flera år av superfokus på arbete och plikter. Singlar kan möta en väldigt lovande ny partner och stadgade kommer varandra närmare. Den 24/1 är du väldigt noggrann och ansvarsfull i ditt arbete eller med en detalj i hur du tränar, äter eller tar hand om din hälsa. När du kritiskt betraktar situationen kanske du finner den främta utmaningen inom dessa områden. När du vet vad som är galet, blir det lättare att finna en lösning och väg framåt. Med Mars i ditt flirtiga, njutningsfulla hus från och med den 26/1 kan du skatta dig lycklig. Det var två år sedan Mars sist besökte det område som gynnar fertilitet, kreativa drömmar, flirt och en känsla av glädje och flöde i livet. Ta tag i en kreativ dröm, följd ditt hjärtas röst och förvånas inte om du flirtar mer än vanligt under tiden fram till och med mitten av mars.

Jungfrun: Kärleken kan slå ner som en blixt den 24/1. Starten på en passionerad kärleksaffär eller bara hjärtats lust till en kreativ väg? Båda alternativen är möjliga. Det femte huset som aktiveras styr även över graviditet och fertilitet. Jungfrur i fertil ålder kan få nyheter om fertilitetshjälp och/eller graviditetsfrågor. Den 26/1 flyttar Mars in i ditt fjärde hus. Ditt hem, din familj och din känslomässiga trygghet kan göra dig till en riktig känslobomb under de kommande veckorna. Nu kan det gå snabbt avseende planer på bo och familj. Renovera, köpa, sälja, byta, hyra ut? Nyheter om graviditet eller familjehändelser återkommer återigen i ditt horoskop.

Vågen: Med Solen i ditt femte hus kan en resa eller något kul samarbete få dig att se fram emot, eller sukta efter, nöje och avslappning. Vad planerar du? Med din styrare Venus i samma del av horoskopet är kärleksmöjligheterna goda! Ditt kärleksliv tar mer plats i ditt liv och plötsligt kanske du kommer på dig med att känna dig nykär eller flirtande med en ny spännande person.  Den 24/1 kanske du lättar på hjärtat och släpper in någon närmare än någonsin. En rädsla kopplad till minnen från din barndom kan göra att du sätter käppar i hjulet för dig själv. Det du önskar dig i livet (avseende familj, boende) kan skrämma dig men våga ta en chansning- du har allt att vinna! Mars i ditt kommunikativa hus från och med den 26/1 kommer ge dig mod och kraft att tala från hjärtat klart och tydligt om vad du vill ha av livet. Samtidigt kan ett kreativt projekt eller en satsning i sociala medier ge dig en chans att imponera på andra. Du tar plats genom att resa, undervisa, skriva, blogga eller twittra.

Skorpionen: Ditt hem och dina känslomässiga rötter lyses upp och du kanske känner dig mer i behov av trygghet och lugn än vanligt. I ditt kärleksliv kan samtalen handla om att flytta ihop, bilda familj eller att bjuda in till kalas i hemmet. Den 24/1 kan samtalen kulminera och allt ställs på sin spets. Vem vill vad i relationen? Om du är singel kan det röra sig om en affärspartner eller investerare. Din ekonomi hettar till när Mars flyttar in i ditt inkomsthus den 26/1. Det var två år sedan du hade så mycket händelser avseende din ekonomi och ditt ägande. Under de kommande veckorna kan du få en chans att öka inkomster men samtidigt få kryssa försiktigt i närheten av en argsint, oålig kollega. Du kommer få en rejäl dos av extra självförtroende av Mars, vilket är toppen!

Skytten: Ett intressant erbjudande, som lovar gott för din ekonomi, kan bli aktuellt den 24/1. Säg inte för mycket om dina anspråk. Du kanske värderar dig för lågt! Du har starka krafter med dig för att lyckas med det du önskar dig, kanske för att du är väldigt bra på att övertyga om din egen förmåga och talang nu. Mars i ditt eget tecken från och med den 26/1 kommer ge dig ännu mer mod och framåtfart avseende vad du önskar dig och vill ha i livet. Det var två år sedan du fick denna frihet och kraft. Så vad vill du? Du är redo för äventyr och ett nytt livskapitel. Ditt självförtroende och utstrålning kommer gå i taket under de kommande veckorna! Ditt kärleksliv gynnas av att Venus gör att du uttrycker dig mjukt och och tydligt. En flirt med en granne eller vän är möjlig för singlar. Stadgade: res iväg på en kort resa eller fyll huset med era närmaste vänner! Ni kommer få så kul!

Stenbocken: I veckan, den 24/ 1, kan information eller nyheter i ditt arbete få dig att fundera. Finner du något som begravts för dina ögon? Ett tekniskt misstag som behöver rättas till? Du har massor av kraft med dig och din ustrålning är magnetisk under måndag-onsdag. Med Mars i ditt tolfte hus från och med den 26/1 kan träning bli din bästa väg mot återhämtning och för att bekämpa stress. Ju tuffare träning, desto bättre. Om du får ett meddelande av en familjemedlem eller ställs inför ett känslomässigt problem den 28/1, försök då att inte agera eller anta att du förstår vad problemet är, förrän du rett ut hela bilden av det som händer.

Vattumannen: Du njuter mer av livet när skönhetens- och kärlekens planet, Venus, nu befinner sig i ditt eget tecken. Kosta på dig något vackert plagg eller skönhetsprodukt. Du utstrålar harmoni och skönhet och attraherar fler uppskattande blickar än vanligt. Njut! Venus i ditt första hus är ett klassiskt tecken på att kärlekslivet strålar och att en ny partner kan komma in i singelns liv. Hemligheter och förtroenden kan krocka den 24/1. Lätta inte ditt hjärta för någon som du inte verkligen vet att du kan lita på. Efter den 26/1, när Mars flyttar in i ditt elfte hus, kan nya intryck och livsstilar influera dig. Dags att ansluta dig till en grupp eller organisation som lever på det där fria sättet som du älskar? Passa på att köpa ny mobil, dator eller mjukvara, eller lära dig med om digitala strategier, under de kommande veckorna.

Fiskarna: Du befinner dig i en avslutningarnas tid. Att glömma och förlåta är gynnat med Venus i ditt tolfte hus. Kärleken kan också stråla i en mycket vacker miljö, såsom på en härligt resmål som påminner om en saga. Lycklig återhämtning. För er som inte reser kan fantasin svepa iväg med er och göra att ni känner er lyckligare. Dina åsikter räknas i samverkan med andra den 24/1. Antingen du uttrycker dig i ett ärende i din bostadsrättsföreningen eller i ett samarbete med andra så har du förmågan att få andra att lyssna till dina åsikter. Du har greppat problematiken i en samarbetsfråga, något som möjligen har koppling till teknik eller internet. Den 26/1 flyttar Mars in i din karriärzon samt område för långsiktig planering och ambition. Det var två år sedan du sist fick denna chans att kickstarta på ett nytt arbete eller lägga om rutten för dina livsmål. Om du jobbar kan arbetet bli krävande men om du planerar för att hantera jobb kontra behov av vila kan de kommande veckorna ge dig en chans att ta ett rejält kliv upp i status på din arbetsplats.

4
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00