Barbara Goldsmiths februari 2018

Månadshoroskop februari 2018

Måndagar har för mig blivit lite av en långsam startdag. Jag har bestämt mig för att inte rucka på mina förmiddagspromenader och därför kommer ibland vissa av mina inlägg lite senare på dagen. Andra dagar förprogrammerar jag inläggen till tidigt. Som detta exempelvis. Jag vet att ni uppskattar att kunna läsa horoskop redan till frukost!

Nu har Barbara Goldsmith februari under kontroll, rent horoskopmässigt! HÄR finner ni alla hennes videor till vad som väntar i februari. En månad som bland annat innehåller en solförmörkelse i Vattumannens tecken. Redan nästa onsdag, den 31 januari, väntar oss en månförmörkelse i Lejonets tecken. Som alltid med förmörkelser kan vi förvänta oss att händelsetempot ökas och att oväntade saker sker.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

  1. Känns inte bra när Barbara talar om Scorpio hela tiden i Skyttens horoskop. Har du hört det?

  2. Hej! Undrsr vart Barbro Goldsmiths februari 2018 för Saggitaurus eller Skytten tagit vägen.Hälsningar AB

  3. eva skriver:

    1a dagen på 2 år jag jobbat idag, på 25% alltså. En äcklig gubbe som för 2 år sedan som ville jag skulle komma hem till honom o bada jacuzzi var där. Efter allt metoo ska jag anmäla äcklet, då han också kallar manliga arbetskamrater stjärtgossar när män talar med varandra. Vi ska tamejfaan ta tag i saker nu, vrf skulle en bussförartjej tåla vad som helst i närmanden bara för att arbetet är mansdominerat?????? mår dåligt bara jag tänker på hur han har suttit o tryckt sitt knä mot mitt,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..