ANNONS

Frågor på bloggen

/

Merkurius retro, husplacering m m

Det har kommit några frågor här på bloggen och på Facebook:

Hur vet man var ens hus är så man kan kolla bredare?

Den här frågan kom apropå att jag i en kommentar till ett av inläggen uppmuntrade en läsare att läsa för det stjärntecken som mest stämmer överens med den husindelning som personen visste att hon hade i sitt personliga horoskop.

Det bästa för att få vetskap om hur det personliga horoskopets husindelning ser ut är att ta fram sitt horoskop på ex astro.com Då ser man hur stora husen är samt i vilka tecken de hör hemma.

När är nästa Merkurius retrograd?

Den infaller mellan den 23 mars- 15 april 2018 och äger rum i Vädurens tecken. Särskilt Tvillingar och Jungfrur, som styrs av Merkurius kan känna av en avsaknad av riktning eller mål i livet när Merkurius backar. Men vi alla påverkas på något sätt, då Merkurius styr olika typer av livsområden för olika stjärntecken. Jag skriver om det i mina horoskop när det blir dags.

Vad betyder Mars och Venus placering i ett födelsehoroskop?

Dessa tu är kärleksparet i zodiaken. De visar oss hur vi söker kärlek och hur vi uttrycker den:

Mars i en kvinnas horoskop visar vilken partner hon attraheras av. Venus, hur hon uttrycker sin kärlek.

Mars i en mans horoskop visar hur han agerar mot en kärlekspartner och Venus vilken typ av kvinna som attraherar honom.

Kan man se anlag till psykisk sjukdom eller benägenhet till brottslighet i ett personligt horoskop?

Det här är något jag inte alls ägnat mig åt men jag vet att det finns astrologiska teorier om det mesta, dessa frågor inkluderade. Pluto har då säkert en framträdande roll. Den planeten tycks ofta vara med då något är utöver det vanliga, antingen det handlar om världskändisskap, psyket eller tvivelaktigt beteende. Just när det gäller hälsa och psykologisk tolkning av hur man är som person och eventuella utmaningar så tycker jag att det är bättre att be om hjälp eller vägledning från någon mer lämpad, läs utbildad inom ämnet, såsom en psykolog, läkare eller annan terapeut. Men det är bara min personliga åsikt.

Om ni har flera frågor så skriv i kommentarerna så har jag det i åtanke.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

4
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00