ANNONS

Transiter och natalt

/

Fler bloggfrågor

Annika frågade om hur man ser var planeterna befinner sig just här och nu, i förhållande till det personliga horoskopet?

Det kan man göra genom att ta fram sitt personliga horoskop på astro.com och klicka i ”natal and transits”. Då ser man de transiterande planeterna utanför horoskopcirkeln, och de natala inom cirkeln. För att förtydliga så är de natala planeterna såsom de befann sig då man föddes och de transiterande såsom de rör sig just i denna stund.

En annan fråga:

Har gjort ett nymåneschema enligt din bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. Är kräfta med ascendenten i skorpionen. Enligt det jag får fram (om jag gjort rätt) så föll nymånen som var nyligen i Stenbocken i mitt tredje hus. Nu undrar jag om man kan använda samma cirkel för att kolla månförmörkelsen. Tänker på den kommande i lejonet. Om jag har förstått det så skedde det en nymåne i lejonet för sex månader sedan. Jag kollade då enligt ditt schema och nymånen ska då ha varit i mitt 10:e hus. Nu är frågan är det där som månförmörkelsen kommer att hamna för mig? När man läser horoskopet så står det andra huset även Barbra säger det.

Den absolut mest korrekta husindelningen får man om man tar fram sitt personliga horoskop. Annars kan du utgå från att Skorpionens/Skorpionascendentens tionde hus, karriärshuset, påverkas av månförmörkelsen i Lejonet den 31 januari. Månförmörkelsen kommer äga rum på 11 grader i Lejonet.

Det är alltid kul med frågor och väldigt roligt att ni är flera som är intresserade av att ta reda på mer om era horoskop!

Jag önskar er alla en fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

3
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00