ANNONS

Horoskopförberedelser pågår

/

Veckohoroskop på gång

Idag ska jag skriva horoskop för hela veckoslutet. Det är roligt med den nya fokus som är på veckohoroskopen men det tar också längre tid. Idag blir det tyvärr bara en kort notering om vad som händer vid min dator.

I nästa vecka har vi en månförmörkelse/fullmåne i Lejonets tecken. Jag tycker redan att det ”börjat dallra” i luften. Allt blir känsligare innan en fullmåne och nu är det inte långt kvar. Jag ska även börja titta på det horoskopet inför veckan som kommer.

Någon skrev att Barbara Goldsmiths månadshoroskop för Skytten pratade om Skorpionen. Helt rätt. Barbara hade nog skrivit fel när hon laddade upp sin Skorpionvideo. HÄR finns i vilket fall Skyttens horoskop för februari.

Jag önskar er en trevlig helg och imorgon finner ni de astrologiska trenderna för vecka 5 här på bloggen.

Kramar

Helena

2
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00