ANNONS

Personliga horoskop

/

I inlägget förekommer reklam för personliga födelsehoroskop

Jag får väldigt många frågor om personliga horoskop. Det är många som vill starta det nya året med en astrologisk konsultation om vad som väntar. Idag sitter jag just med veckans horoskoptolkningar.

Jag tolkar ett fåtal personliga horoskop i veckan. Med risk för att bli översvämmad av mail så går det bra att maila mig PÅ MÅNDAGARNA för ett personligt horoskop .

lovableblog@gmail.com

Märk mailet med ”Personligt horoskop”

Om jag inte svarar är det för att jag inte har möjlighet att åta mig fler horoskoptolkningar för veckan. Testa då på måndagen i nästa vecka igen. Jag har inte kommit på något bättre system för detta än denna variant då jag inte vill ha en lång väntetid utan mer en ”först till kvarn varje måndag”-inställning. Jag hoppas att ni förstår min tankegång.

Jag önskar er en fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

0
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00