Förmörkelsen

Fart och fläkt! (I inlägget förkommer reklam för mina astrologiska konsultationer)

Hastigt och plötsligt har jag avhandlat två olika möten som kan ta mig i nya livsriktningar. (Jag är Lejonascendent) Bloggen är medräknad i min tidskalkyl så jag kommer fortsätta skriva horoskop åt er. Men, ändå, vad spännande livet känns nu!

Hur har ni det? En glad läsare meddelade att hon är gravid efter många försök. Grattis! Och ni andra? Väntar ni på besked eller har nyheter kommit in i era liv på andra sätt?

Fullmånen idag är ju avslutet på det senaste halvårets ansträngningar. Tänk tillbaka på det ni startade eller tänkte på i samband med nymånen/solförmörkelsen den 21 augusti 2017. Minns ni?

Jag har fått enormt många mail om personliga horoskop. Enligt löfte igår så svarar jag de jag har möjlighet att ta mig an. Ni som inte får svar är välkomna att maila igen på måndag. Jag fakturerar för horoskopet så det är inget gratis prova-på-horoskop. Tyvärr. Det tar mig en dryg timme att tolka och skriva dokumentet till ett personligt horoskop.

Jag har hunnit svara på några av era mail och kommer göra ytterligare konsultationer så ett par till kommer få svar av mig innan veckan är slut.

Jag önskar er alla en fortsatt bra dag!

Kramar

Helena

 1. Ingela skriver:

  Är jag lämpad att driva mitt företag vidare, eller ska jag ta de deltidsjobb som nu erbjuds ? 600608 kl 00.35 Kristianstad. Den frågan betalar jag gärna för att få svar på!

 2. Mia skriver:

  Hej Helena,
  Lycka till med din nya väg i livet! Förmörkelsen föll i mitt 4:e hus. Stämmer väl bra, för jag sålde min villa kvällen 30/1?!
  Trevlig helg / Kram

 3. Marie skriver:

  Började en relation i augusti som inte verkade leda till något. Känns som slutet på den då det inte verkar finnas tillräckligt med intresse från motparten. Fullmånen var i mitt tionde hus.
  Solen i jungfrun, Ac i vågen och månen på 20 grader i kräftan.
  Hoppas på bättre tider.
  Tack för intressanta horoskop.
  Kram

 4. Mina skriver:

  Som som många andra har jag det tungt också. Trött, utmattad och på bristningsgränsen. Väntar fortfarande på att något ska gå vägen för mig, behöver ljus och positivitet i mitt liv nu!

 5. Carina skriver:

  Hej! Tack för en så fin blogg. Har följt dig sedan första tid och läser varje dag. Det har stått så mycket fin om Kräftor men jag väntar fortfarande på positiva händelser. När och varför händer det inget för Mig? En kräfta som inte syns från universum.

  1. Tack för alla kommentarer!
   De som jag kontaktar per mail får alltid ett ”presentationsmail” om mina personliga horoskop och kostnad. Först när jag får en bekräftelse på att personen önskar beställa ett horoskop ber jag om uppgifter för att kunna fakturera. Så ingen fara för er som bara hoppats på ett gratis prova-på-horoskop!

   Noterar att några Kräftor tycks uppgivna. Ska ha det i åtanke inför kommande inlägg.

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..