Veckohoroskop 12/2-18/2

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Ditt kärleksliv är fyllt av drömmar och fantasi. Vad är egentligen verklighet i allt det som sker? Var noga med att inte lita på någon annan för fort. Den 13/2 är du optimistisk som få. Tro inte på allt du hör. Fira Alla Hjärtans Dag med att gå ut på ett kul event eller ställe där massor av människor med dina intressen rör sig. Du kan attraheras av en healer, författare eller läkare! Förmörkelsen kan ge dig chansen att verka för ett högre gott tillsammans med en grupp eller nätverk. Från och med den 18/2 ska du gå in i tankeverkstaden. Du kan kläcka fantastiska idéer- men i din enskildhet. I början av mars kan du börja bolla idéerna med någon annan och ta dem vidare.

Oxen: Du blir mer som en vän än älskare i en relation just nu. Du vill ha frihet och ger det gärna tillbaka. Om du är singel kan en vän som du delar samma intressen med bli en flirt. En oväntad sak på ditt jobb tycks vara i görningen den 14/2. Det verkar positivt men hemligt. Förmörkelsen den 15/2 landar i din karriärzon och händelser du trott låg längre fram i tiden kan stå för dörren. Nytt jobb eller en chef som tackar för sig är olika alternativ.  När Merkurius den 18/2 flyttar in i ditt elfte hus för tre veckor är det en perfekt tid för att slipa dina teknikkunskaper eller slå dig samman med likasinnade för ett grupprojekt.

Tvillingarna: Venus i ditt långsiktiga hus bådar gott för Alla Hjärtans Dag. Dags för seriösa steg framåt i en relation: frieri, bröllop eller samboskap.  Veckan kommer bjuda på flera chanser eller ökat intresse för utlandsmöjligheter, studier och att få in lite mer äventyrskänsla i livet. Vid förmörkelsen den 15/2 kan planer hastigt leda till handling.

Efter den 18/2: smid kloka planer för att uppnå den struktur du önskar i livet. Eller för att nå en åtråvärd position i ditt jobb. Kanske får du under de följande tre veckorna ställa dig upp inför en chef eller överordnad för att förklara dina visioner. Våga ta plats!

Kräftan: Kärleken lockar ut dig på äventyr. En resa, en utlänning, en helt ny miljö eller en person som öppnar nya världar för dig är det som Venus i Fiskarna ger dig. Den 14/2 kan en glad överraskning kopplat till pengar och/eller karriär vara det som glädjer dig. Förmörkelsen den 15/2 landar i ditt passionerade hus. Det kan bli rent omvälvande när du och en partner ger av ert allra innersta: rädslor, passion och 100% tillit. Du kan inspirera andra att ta ett stort steg i livet efter den 18/2. Du spinner också stora idéer inför framtiden under de kommande tre veckorna. De rör både utlandsmöjligheter/resor samt företagsidéer.

Lejonet: Du befinner dig i en avslutande process i livet. Vad fungerar och vad fungerar inte? Snart är du ute på den andra sidan och vet precis hur du ska styra ditt kungarike. Det fina mötet mellan Solen, din styrare, och Uranus den 14/2 kan ge dig en Alla Hjärtans Dag att sent glömma. Det är som om nya ridåer öppnas och möjligen har det att göra med att du går på date med någon enormt kunnig person eller någon från en annan kultur eller bakgrund än din egen. Stadgade kan få en kick av tal om en resa eller att planera för en ny riktning i livet. Förmörkelsen ger dig en kick-start på ditt nya sociala liv och en möjlighet att börja om i en kärleksrelation eller med en ny person. Merkurius i Fiskarna från och med den 18/2 gör dig till en driven utredare eller väldigt skicklig i att hantera ekonomiska aspekter på detaljnivå, särskilt avseende ekonomi som du delar med någon annan.

Jungfrun: Ditt sociala liv och ditt kärleksliv får en stor dos av harmoni och ökad omtänksamhet. Oväntade händelser den 14/2 kan glädja dig. Det ser ut att röra sig om konsten att hjälpas åt för att lyckas ekonomiskt. Förmörkelsen den 15/2 berör ditt sjätte hus och nu är en tid där du sätter arbete, plikt och service till andra, samt din egen hälsa, högt upp på prioriteringslistan. Nyheter om ett jobb eller att hitta den rätte assistenten kan segla in i ditt liv i rask rakt. Efter den 18/2 och under tre veckor är du redo att slå dig samman med en affärspartner eller för att tala allvar i kärlek. Dubbelkolla att din kärlek eller affärspartner verkligen förstår vad du menar innan ni skakar hand.

Vågen: Ta din partner i hand och kom på ett sätt att pussla ihop alla måsten så att alla får egentid och samtidigt känner att ekorrhjulet hålls i rullning. Singlar kan finna en ny kärlek hos fysterapeuten eller på joggingrundan. Barn och en seriös kärlek får dig att må bra på Alla Hjärtans Dag. Oväntat bra- vilken är anledningen? Förmörkelsen den 15/2 äger rum i ditt flirtiga femte hus. Singlar som trott ”att kärleken får vänta ett tag till” kanske biter sig i tungan när en flirt dyker upp. Stadgade glädjer sig åt barn, fertilitet och att känna mer glädje och spänning i livet igen. Som en nyförälskelse! Den 18/2 blir du effektiv som få. Under de kommande tre veckorna finns det baske mig inget som du inte kan få ordning på!

Skorpionen: Du är verkligen på humör för att hitta rätt i kärlekslivet! Venus i ditt flirtiga, kreativa och nöjesinriktade hus ger dig alla möjligheter för att möta en speciell person och/eller bara ha mer kul i livet. Nyheter om jobb och familjeliv gör dig på gott humör den 14/2.

Förmörkelsen den 15/2 berör ditt fjärde hus. Dags att fatta ett hastigt beslut om hur du bor eller med vem du bor? Den 17/2 utvärderar du en kärlekspartner. Är hen verkligen någon att hålla i handen när det blåser? Alternativt är det en ny person som du har svårt att få grepp om. Stadgade eller singel: du behöver lite mer tid för att få svaret på dina frågor.

Skytten: Trygghet är allt för dig i kärlekslivet just nu. Venus i ditt fjärde hus gör att du har lust att boa in dig med en kärlek eller, om du är singel, känna att du har läget under kontroll avseende boende och känslomässig trygghet. Den 14/2 kan en kul nyhet om ett kommunikativt, kreativt projekt alternativt en flirt i ditt grannskap ge dig glädje i blicken. Förmörkelsen den 15/2 ger dig mer oväntade händelser kring de som rör sig i dina kvarter, alternativt avseende planer på en resa eller kurs. Om du trott att en tanke om ett kommunikativt projekt låg längre framåt i tiden kan förmörkelsen istället ge dig grönt ljus direkt. Ny blogg, bokidé eller snabbresa? Tänk dig för två gånger innan du hoppar i galen tunna i kärlekslivet den 17/2. Du kanske tror att du känner personen tillräckligt för att satsa nu, men, stjärnorna säger: utvärdera det hela lite längre!

Stenbocken: Känns allt inte riktigt hundra i kärlekslivet? Då är det perfekt att Venus ger dig förmågan att på ett klart och kärleksfullt sätt tala med din kärlekspartner eller med en ny person. Ekonomiska nyheter och ditt hem-och familjeliv ger dig en glad överraskning den 14/2. Förmörkelsen den 15/2 kan föra med sig snabba nyheter om pengar eller en inkomstkälla. Det är en perfekt tid för att agera i en löneförhandling eller satsa på att under det kommande halvåret kunna visa upp felfria resultat för en chef, för att då kunna öka i lön markant.

Under tiden 18/2- 6/3 kanske det blir du som får ställa dig upp och föreläsa eller leda en grupp i ett smart teknikprojekt eller satsning för att hjälpa behövande.

Vattumannen: Singlar, unna er något riktigt fint den 14/2. Det är ni värda. Stadgade kan få en härlig överraskning bestående av ett besök på en lyxig restaurang eller en vacker gåva. Något kul väntar i ditt grannskap eller med ett syskon den 14/2 och du tycks stå i centrum för det hela. Förmörkelsen den 15/2 äger rum i ditt eget tecken och nu får du en chans att börja om på nytt i livet. Vad du än värderar som viktigast just nu så har du en chans att verkligen komma på banan mot ditt mål. Tips: Våga tänka i helt nya banor. Under tiden 18/2-6/3 kommer du tala mer om pengar, ägande och fastigheter än på länge. Kanske startar du ditt nya liv med att tänka om i arbets- eller fastighets/boendefrågor?

Fiskarna: Vackra Venus i ditt eget tecken gör att du mår bättre än på länge och det syns! Du befinner dig i en bra tid för att springa in i en ny kärlek eller att verkligen få känna att din kärlek gör allt för dig. Vackert! Bekräftelse på att dina värderingar, i förhållande till dina kontakter och mer ytliga bekanta, är värda att stå fast vid gör dig glad den 14/2. Förmörkelsen den 15/2 äger rum i ditt tolfte hus. Efter en tid av återhämtning och läkande kan du känna dig som pånyttfödd och redo för ett nytt kapitel i ditt liv. Du har förlåtit och glömt och det frigör dig. Du känner din styrka tydligt och vet att du klarar dig själv om så är nödvändigt. När Merkurius den 18/2 flyttar in ditt eget tecken blir du tydlig i din kommunikation mot omvärlden.

Du vet vad du vill ha och skräder inte orden! Om du har något viktigt att dela med världen, i en artikel, kurs, bok eller blogg, så är det nu och till och med den 6/3 du har stjärnorna med dig lite extra. Stå upp för dina ideal!