Horoskop vecka 8, 2018

Planethändelser vecka 8

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 10/2-6/3

Marshoroskop 26/1-17/3

Lugn vore väl trevligt!

Så här efter ett par förmörkelser (den 31/1 samt den 15/2) är behovet av lugn och tid för att landa i allt som sker, stort. På stjärnhimlen kommer några planetmöten äga rum som tar oss ur våra förmörkelsefunderingar. Eller hjälper oss att ta oss vidare.

På onsdagen den 21 februari äger två planetmöten rum:

Kärlek och vackra upplevelser

Venus befinner sig i konjunktion med Neptunus på 14 grader i Fiskarnas tecken. Glitter, glamour, drömmar och romantik blir resultatet. Bästa dagen för att gå på date den här veckan! Med omvårdande Neptunus är även återhämtning välsignat. Tid för vila och lite egenlyx gör under idag!

Den bästa kontrakts- och ansökningsdagen i veckan

Samtidigt möts Merkurius och Saturnus i en sextil, på grad 7 i Fiskarna respektive Stenbockens tecken. Om kärlekslivet redan är gynnat så är arbete, kontrakt och formella ansökningar det också. Det är en mycket bra dag för att skriva under ett kontrakt eller för att skicka iväg ett förslag eller en förfrågan.

Med Saturnus i stabile Stenbocken gynnas långvarighet gällande vad som än förhandlas eller överenskommes om. Stenbocken styr myndigheter, politik och stora företag som ”bär samhället”. Om du vill ansöka om ett jobb på ett statligt verk eller myndighet, skicka då iväg din ansökan på onsdagen. Att skriva ett avtal om pengar eller ekonomisk uppdelning som ger lugn och trygghet framöver är också gynnat.

Det dröjer sedan ända fram till söndagen den 25 februari innan veckans tre sista planetmöten inträffar.

Kreativa helg!Med Merkurius i konjunktion till Neptunus i Fiskarnas tecken på grad 14 är söndagen en utmärkt dag för att njuta av en vacker film, gå på en konsert eller försvinna in i en fantasybok. Neptunus är förenad med mer dröm än verklighet så ha det i åtanke gällande nyheter, mail eller sms som kommer idag.

Information eller fakta kan komma fram på ett så luddigt sätt att det är oklart vad som egentligen gäller eller vad det är som har hänt. Fokusera istället på vacker inspiration!

Höjdarens tjänst

Solens sextil-möte med Saturnus, (Fiskarna- Stenbocken, grad 7) även detta på söndagen, ger oss tur i kontakt med någon styrare, en äldre person eller någon som förknippas med vis, familjeöverhuvud eller expert. Den här helgen kan en person av den här kalibern sträcka ut en hjälpande hand. En trygg känsla infinner sig för Saturnus är någon att lita på när det blåser.

Trubbel i paradiset

Söndagens tredje planetmöte är det mellan Venus och Mars. Dessa två planeter kallas för kärleksparet på stjärnhimlen. När de inte kommer överens, som vid denna kvadratur, hamnar kärleksfrågor högt på agendan. Viss risk finns för att man tar i för mycket i en kärleksangelägenhet. Påminn dig om att tänka efter innan du säger för mycket.

Det positiva är att om det är något i en relation som sopats under mattan under en längre tid så kommer saken upp till diskussion nu. Det är alltid lättare att hantera en fråga som båda är medvetna om. Annars kan effekten bli att den ena personen i relationen går omkring och bär på ilska, bitterhet eller besvikelse. Kanske helt i onödan. Tala ut!

Imorgon kl 08:00 finner ni som vanligt veckans horoskop för alla stjärntecken här på bloggen!

Fortsatt glad lördag!

Kramar

Helena