Att använda astrologi för att nå framgång

Astropreneur, Jupiter-tur och internationella astrologer

God förmiddag denna snöiga måndag!

I helgen har jag plöjt hela serien Allegiance på SVT Play. Jag blev helt fast. Kan inte minnas sist jag såg så mycket på tv. Kanske aldrig.

Nu är jag lite mer laddad och hoppas att meditation, mycket sömn och rätt mat ska ha lagt grunden för att hålla eventuell influensa på avstånd. Vi har varit lite skruttiga här hemma de senaste veckorna så nu är det verkligen dags att ändra på den saken.

Som ni vet började jag använda Jupiter för att hitta ett framgångsmedel inför framtiden. Jag tycker att Jupiter har rätt i mycket och det känns lätt att ta ett år i taget, och en övergripande trend, istället för att fastna i för många mindre trender på 12 månader.

När jag öppnade mailen imorse såg jag att Astrotwins börjat med en gratis 3-veckors grupp för att lära sig att använda astrologi för att lyckas uppfylla sin karriärdröm. Astrotwins årliga astrologikurs, som de håller i Mexiko, har jag suktat efter i flera år.

En annan astrolog som erbjuder intressanta produkter inom ämnet astrologi är Kelley Rosano. Hennes Money, Astrology and Attraction-kurs kombinerar lagen om attraktion samt information om de ekonomiska husen i horoskopet. Kelley erbjuder ett flertal spännande kurser och har verkligen utvidgat sin service maximalt utifrån sina kunskaper. Hon använder sig av mycket digitala produkter som ecempelvis webbkurser. E-bok såsom Love & The Law of Attraction har hon också släppt. Smart av henne för det betyder att hennes arbete redan är gjort och produkterna kan tjäna pengar åt henne ”medan hon sover”. Passiv inkomst!

Något för mig, och kanske er, att inspireras av, rent affärsmässigt!

Jag önskar er en fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

 1. eva skriver:

  replik
  nu tänkte jag framförallt på alla jävla youtube avantgardister som tror dom har lösningen på hur alla ska bli miljonärer, klantigt av mig att få dig att känna dig påhoppad, får vara tydligare i mina uttryck framöver
  Peace

  1. Ingen fara på taket, Eva! Jag känner mig inte påhoppad på något sätt. Tycker alltid det är härligt när du hör av dig och skriver av dig dina tankar. Glad kväll!

 2. eva skriver:

  Har märkt att alla astro o bloggsidor vill o tjänar pengar på klickande på deras appar, efter lång tids klickande där bara andra tjänar pengar kmr jag efter fredagens david batras humor föreställning ge faan i det, inget har blivit bättre av att frenetiskt se vad andra har för framgångsrecept, så jag kmr säga som batra när saker går åt helvete, ”men det här var ju tråkigt”
  min magkänsla får ta över mina beslut, o den tanke som först infinner sig i en situation, det är den som är intuitionen

  1. Alla vi som arbetar med astrologi måste ju överleva och därmed också erbjuda olika typer av tjänster eller produkter. Därmed inte sagt att de passar för alla. Jag tycker du gör klokt i att följa din egen känsla. Sen kanske andra känner att en astroreading eller astroprodukt är precis det som känns bra för dem i stunden. Så skönt ändå, att vi alla är olika och kan välja väg för oss själva.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..