Kommande turdag

Solen trigon Jupiter

När den livsgivande Solen möter turens och expansionens planet är det många som brukar märka av ett särskilt flöde eller glädje. Nästa gång som vi har ett möte mellan Solen ( i Fiskarnas tecken) och Jupiter (i Skorpionens tecken) är den 13 mars. Då kommer de båda planeterna befinna sig i en trigon till varandra.

Det är en sann turdag! Vad man än vill uppnå, så är den 13 mars en utmärkt dag att satsa lite extra. Eftersom planeternas energi byggs upp innan de möts i en exakt trigon så kan faktiskt alla dagarna mellan den 11-15 mars föra med sig goda nyheter eller möjligheter.

Markera dessa datum i era kalendrar som tursamma dagar om ni vet om att ni har något projekt, resa eller jobbsatsning på gång vid den tiden. Och har ni inget speciellt planerat så kan dagarna ändå bjuda på en känsla av glädje och nya, spännande intryck eller möjligheter. Härligt, eller hur?

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

  1. Sofie skriver:

    Tack! Fyller år då, så ser framemot dagen lite extra nu!

  2. Pia skriver:

    Tack Helena så härligt med ditt positiva budskap.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..