Stämmer, stämmer inte?

Personliga horoskopet och transiter

Tack för alla kommentarer i gårdagens inlägg! Tänk vad det händer oss människor saker hela tiden. Hur vi försöker, glädjer oss, förbannar, snyter oss, kämpar på, skrattar och älskar hela tiden!

Det är roligt när jag tipsar om en bra dag och många av er tycker att det stämmer in. Men, det kan omöjligt stämma in på alla. De personliga aspekterna är ju med i bakgrunden hela tiden och påverkar.

När det gäller turdagar kan dessa glittra lite extra för att de äger rum i en del av horoskopet som gör att det blir än mer fantastiskt. Eller så kan en tuff aspekt bildas, eller vara pågående i horoskopet, som gör att det inte känns lika roligt.

Ta det här med horoskop och profetior på ett lättsamt sätt. Som en riktning och en tanke men använd er intuition och ert förnuft som en mycket stark vägledningsvän.

Jag älskar horoskop, det vet ni! Men jag tror allra mest på vår egen kapacitet att känna och göra rätt. Därför, låt er inte nedslås om det inte blir en toppendag som stjärnorna siar om. Vi är alla olika och kommer att få olika upplevelser av varje dags aspekter. Om ni märker att det verkar stämma, så kör i vind för det och gläd er. Men lita till er egen vägledningsförmåga och förnuft mest av allt.

Jag ser astrologin som en krydda i livet och som något som kan skapa en riktning om man vill försöka uppnå något särskilt. Inställningen är väldigt mycket i samklang med ”Mysticore”. Den ”trosinriktningen” där man väljer det som passar mest för dagen. Antingen det är en långpromenad med en klok väninna, horoskop eller noterandet av drömmar. Vad som passar bäst säger oss bara vår egen inre känslan.

Fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena