Horoskop 1/3

Venus trigon Jupiter- Kärlek och framtidsplaner på agendan

Så här påverkas stjärntecknen av det harmoniska mötet mellan de två lyckoplaneterna, Venus och Jupiter, imorgon den 1 mars. Även idag, torsdag 28/2, kan det kännas av.

Väduren: Du är väldigt optimistisk när det gäller kärlek. Du har total tillit för att öppna dig helt för en partner eller ny kärlek. Effekten blir att du får mer kärlek tillbaka.

Oxen: Någon som kan visa dig något nytt kan få dig mycket intresserad. Personen kan vara berest, en lärare eller någon som vuxit upp i ett annat land under omständigheter annorlunda än dina egna. Kanske drabbas du av en stark önskan att få boka en resa.

Tvillingarna: Om det är något i din relation som du tycker behöver talas om kan du få orden ur dig idag. Nu finns en chans att strukturera upp rätt och fel i ett förhållande. Singlar kan träffa någon via jobbet. Mycket möjligt är personen äldre än du eller befinner sig i någon slags chefsposition.

Kräftan: Visa din partner i handling hur mycket du uppskattar honom/henne och vad du är beredd att göra för ”uppoffringar” för ert förhållande. Singlar: håll koll på vilka som rör sig kring ditt jobb och sociala sammanhang såsom föreläsningar och jobbevent.

Lejonet: Dags för en liten tur längs minnenas allé? Nu kan du påminnas om kärlek, lycka och boende från förr. Kanske vill du ändra på något i livet för att komma tillbaka till den känslan. Ditt hem, familj och dina känslor dominerar dagen- på ett positivt sätt. Du kan göra upp nya spännande livsplaner avseende utland och/eller/med en person från ett annat land idag.

Jungfrun: Idag är båda parter i en relation redo att dra sitt strå till stacken för att alla ska vara nöjda. Det är en dag fylld av kärlek och samtal kring hur ni kan må ännu bättre tillsammans.

Singlar: våga säga de första orden till någon som du inte känner men som du omedelbart attraheras av när du är på språng idag.

Vågen: Idag talar du och en partner om praktiska saker och det lugnar dig och får dig att må bra när du inser vilket team ni är tillsammans. Singlar har kärlekstur med sig när ni följer era vanliga tränings-och jobbrutiner. Kul möte på powerwalkpromenaden, jobbet eller i hälsohyllan på Ica?

Skorpionen: Dagen är perfekt för att förbereda en särskild middag eller lunch för dig och din partner. Kärlek och passion dominerar hela dagen och singlar som söker efter en ny kärlek har mycket goda chanser för att träffa en ny person idag.

Skytten: Känns det som drömmar eller din intuition försöker säga dig något om ditt kärleksliv? Lyssna i sådana fall! Om du talar med din partner om hur ni kan må och kanske bo bättre kan ni finna en ny väg att följa. Singlar kanske praktiserar ”förlåta och glömma” och känner sig redo att ta nya tag för att hitta en ny partner.

Stenbocken: Du är mer pratsam än vanligt idag! Det hjälper både dig i en stadig relation och dig som singel. Berätta vad du känner för din partner eller våga säga hej till en person du blir nyfiken på. Du får snabb respons och jag tror du kommer gilla den!

Vattumannen: Stadgade kan lockas av att ge sig iväg på en ny upplevelse i livet. En form av äventyr på en långresa eller för att lära er om något nytt ämne. Singlar kan möta en kärlek i skolbänken, när ni reser eller är det kanske en advokat/jurist eller författare som lockar dig mest?

Fiskarna: Våga dig på en chansning i kärlek! Med vackra Venus i ditt eget tecken har du den klassiska aspekten för att lyckas i kärlek.

Singlar kan träffa någon ny och stadgade känner sig omhändertagna och älskade av sin partner. Om du velat i kärlek, kanske känner du att det är rätt men är samtidigt rädd: våga idag! Vad vore livet och kärleken utan lite risk och äventyr? Nu har du turen med dig och din relation kan visa dig nya perspektiv av livet. Fantastiskt!