ANNONS

Hitta din övernaturliga kraft av Joe Dispenza

/

Vetenskapen bakom attraktionslagen

Jag läser en väldigt spännande bok just nu; ”Hitta din övernaturliga kraft- Hur vanliga människor lyckas med det ovanliga” av läkaren Joe Dispenza. Den kan med rätta kallas för en bok som stävar efter att med vetenskaplig dokumentation visa stöd för att vi verkligen kan omprogrammera våra tankar och skapa en verklighet av det vi kan se för vårt inre.

Från juristlinjen är jag van att sluka mycket text och i den här boken finna det hur mycket som helst. Det märks att det är akademiker som skriver. Bitvis är texten tung så att jag läser långsamt och noga. Texten blandas bland annat upp med grafikdiagram över hur mediterande personer hjärnor reagerar. Boken känns väldigt vetenskaplig på det sättet.

Hur man attraherar det perfekta jobbet

Igår hittade jag ett avsnitt som kändes helt rätt. Hur Joe´s egen son gjorde för att det perfekta jobbet skulle hitta honom. Hur han skulle dra det till sig.

Kort går det ut på att man fokuserar på en bokstav som man sedan kopplar ihop med vissar bilder av det man önskar samt den känslan man förknippar med att ha uppnått den drömmen.

Jag gjorde direkt samma sak som i boken. Jag valde en bokstav. För enkelhetens skull ”H” för mitt namn. Men man kan lika gärna välja en bokstav som man tycker är vacker eller som påminner en om det man vill uppnå. Det är bra att skriva ned målen för då fokuserar man mer.

Under bokstaven skrev jag alltså mina mål. Jag behåller dem för mig själv då jag vill vara helt ren i tanken när jag fokuserar på mina mål. Men Joe´s egen sons mål var ungefär dessa:

Ett arbete som är roligt

Frilans på 1,5 års kontraktstid

Frihet att arbeta varifrån han vill

Sen kommer vi till känslorna kring hur Joe/jag eller du skulle må om du uppnådde ditt mål.

Känslan kan exempelvis vara:

Glad

Frihet

Självständighet

Flöde

Sedan gäller det att varje dag meditera över bokstaven (som tycks tjäna som en fokuseringsgrej), målen och känslorna. Känna att man redan har lyckats!

Det är med andra ord precis samma sak som andra förespråkare av lagen om attraktion instruerar men med en liten ny känsla eller knuff eftersom Joe arbetat med att ta fram enormt mycket material som stöder devisen ”det vi tänker på blir verklighet”.

Joe har tidigare skrivit boken Tänk dig frisk och har bevittnat hur massor av människor åstadkommit mindre mirakel både avseende hälsa men också generellt gällande arbete, materiellt, kärlek och, ja, livet!

Jag satte igång redan igår och jobbar nu med mina mål. Berättar mer längre fram!

För övrigt har jag funnit en fantastisk liten produkt som heter kokosgrädde och, hurra äntligen händer det- det smakar toppen i kaffe! Nu kanske jag kan bli mjölkfri. Sockret har jag lyckats ta bort ur kaffe. Jo, jo, här händer det grejer!

Jag köpte Cocomi kokosgrädde på Ecoist på Sibyllegatan. Fick en stark känslan av att jag skulle gå dit och fråga och jo, där stod paketet! Thank you spirit! ;-)

Är det någon av er som har läst böcker av Joe Dispenza tidigare? Hans namn var helt nytt för mig men jag drogs direkt till den magiska, trollkarlsliknande känslan av bokomslaget! Jag vet ju sedan tidigare att lagen om attraktion verkligen levererar, tricket är bara att komma ihåg att praktisera varje dag. Nu är jag supermotiverad!

Jag önskar er en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

12
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00