Veckohoroskop 12-18 mars, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren: Du har skönhet och smarthet med dig. Inga dåliga allierande när man vill lyckas i kärlek eller ta plats! Öppna ditt hjärta på tisdagen den 13 mars. Du kan komma en annan person väldigt mycket närmare idag. En läkande, transformerande känsla kan uppstå som följd. Mars i din karriärzon från och med den 17 mars kommer ge dig alla chanser att bli superfokuserad på vad exakt det är du vill uppnå i ditt jobb. Du tänker långsiktigt. Arbetstakten kan också bli högre än vanligt under kommande månader. Använd nymånen den 17 mars till att vila, reflektera eller fokusera på ditt inre genom att lyssna till din intution, dina drömmar eller en spirituell vägledare.

Oxen: Praktisera lite mer realism istället för fantasi gällande ditt kärleksliv när veckan startar. Annars finns en risk för att du blir sårad. Turdagen den 13 mars ser det ut som att du möter mycket folk antingen det är ett kul kalas som väntar eller ett event med andra som delar dina intressen. Du vågar ta plats och tala för din sak när du möter dessa människor. Nymånen den 17 mars ger dig en chans att samarbeta eller agera tillsammans med en grupp av människor. Kanske gör du dig redo för att gå med i ett nätverk, lära dig mer om de sociala mediernas värld eller ge kraft och tid till ett välgörenhetsprojekt.

Tvillingarna: Starten på veckan kan ge dig maktkamps-vibbar. En idé som du har kanske inte faller i så god jord som du hoppats på, men, stå på dig! Den vackra dagen den 13 mars ger dig självförtroende och hjälp från någon på ditt jobb eller en person som är beredd att assistera dig i det du vill genomföra. Kanske ser du att du har en helt egen parad av trogna följare!

Du har massor av kraft från personer som du kanske inte känner så nära men som finns inom kontaktavstånd: bekanta och Facebook-kontakter. Nymånen den 17 mars ger dig chansen att ta nya kliv på jobbet. Ett nytt arbete, en befordran, ett prestigefullt nytt projekt, överordnades gunst- nu väntar dig 6 månader av intressant tillväxt och möjligheter i din karriär och långsiktiga planering för hur du lever och lyckas i samhället.

Kräftan: Du lägger massor av kraft och energi på att tala och bygga relationer i jobbet. Merkurius ger dig de rätta orden och smarthet. Venus ger dig höga chefers ynnest och välvilja. När Mars den 17 mars flyttar in i ditt nätverkande, sociala hus kommer du mingla som aldrig förr. Om du har letat efter möjligheter att samverka med andra eller gå med i ett nätverk där du kan lära dig mer om intressen du brinner för- då har du flöde nu och två månader framöver. Nymånen den 17 mars ger dig nyheter och möjligheter kring resor till utlandet, studier, juridiska ärenden och entreprenörskap. Om du när en dröm att skriva en bok ska du använda dig av den här fina, energifulla nymånen.

Lejonet: Lova inte mer än du kan hålla under måndagen. Möjligen är det en företagsidé, resplan, ett skrivprojekt eller en juridisk fråga som får dig att vilja hoppa på tåget och bara köra. Men, sakta i backarna! Dubbelkolla med dig själv att du verkligen har energi, intresse och tid för att ta dig an äventyret. Den 13 mars kan en känsla av trygghet leta sig in i ditt liv. Känslor, familj och pengar i en underbar kombination kan ge dig en fin gåva i form av pengar eller bidrag. Jag anar passion under planettäcket. Något som du brinner för att göra men inte har råd med, kanske plötsligt är genomförbart, bara för att någon i din familj eller någon som du upplever en stark familjekänsla med, hjälper dig ekonomiskt.

Nymånen den 17 mars betonar att chansen till bättre ekonomi kommer via någon annan persons pengar. Kanske är det någon som investerar i dina kreativa förmågor eller en bank som vill bevilja dig ett lån för ditt skapande. Med Mars i ditt pliktfyllda hus från och med den 17 mars väntar det dig två månader av superpetigt arbete. Du fixar det!

Jungfrun: Finns det något i en kärleksrelation (en flirt eller affär- inte äktenskap) som behöver klaras upp så är starten på veckan de dagar då du kan få reda på hur din kärlek ser på er relation. Det är, alternativt, möjligt att ett kreativt projekt med fokus på hemligheter, brott, sex och passion står och väger mellan att gå i mål eller att lämnas utan avslut. När tisdagens turdag, den 13 mars, kommer är du redo att satsa allt och tala med en potentiell partner i kärlek eller affärer- allt för att komma vidare. Ett mycket öppet och ärligt samtal kan leda dig till en spännande utveckling i kärlek eller affärssamarbete. Skrivande, kurser och kommunikation har ett stort finger med i spelet. Kanske inser du också att du utvecklat väldigt starka känslor för en vän. Möjligen den som du talar med… Nymånen den 17 mars öppnar möjligheternas dörrar för en ny kärleksrelation eller affärssatsning. Samtidigt flyttar Mars in i Stenbockens tecken och ger dig så mycket flirt, nöje, glädje och kreativitet i ditt hus att jag tänker graviditet, bästsäljarvibbar och en stor dos av må-bra-känsla. Wow- njut, flödet håller i sig i två månaders tid!

Vågen: I mars månad kan du trilla in i en person som du faller pladask för. Det lustiga är att personen kan vara precis den totala motsatsen till det du trodde var ”din typ”. Var tacksam och öppna ditt hjärta för erfarenheten. Generellt talar du mer i relationen och den närhetskänslan som uppstår ger dig så mycket tillbaka!

Turdagen den 13 mars kan ge dig goda nyheter om pengar, jobb och ekonomi. Det finns en hemlig framgångsregel bakom det hela: ju mer du ger till andra, desto mer får du tillbaka. Karma i en liten ask. När Mars samma dag, den 17 mars, flyttar in i ditt fjärde hus får du se händelser i ditt familjeliv och boende ta rejäl fart. Det var två år sedan energiske Mars besökte den här delen av ditt horoskop. Flytt, renovering, försäljning/köp av bostad, mark eller ett andra boende kan komma på tal i en himla fart under de kommande två månaderna. Likaså kan det hända mycket i ditt familjeliv eller i dina närmaste familjemedlemmars liv.

Skorpionen: Du är disciplinerad och fokuserad på att sköta om ditt arbete eller din hälsa. Metodiskt och ansvarsfullt tar du dig an alla plikter. Kanske laddar du ned en ordning-och-reda-app för att hålla koll på och planera alla dina aktiviteter och måsten. Veckans turdag, den 13 mars, aktiverar ditt jag och ditt sätt att njuta och använda dig av kreativitet. Använd din passion för ett ämne, vad det än är, och tala dig varm för det du vill lyckas med. Du kan till och med få en chans att synas i TV eller tidningar. När du följer din livsglädje, vinner du! Nymånen den 17 mars fortsätter att ge dig möjligheter när du följer ditt hjärta och din glädje. En ny, passionerad kärleksflirt kan komma in i ditt liv. Känslan mellan dig och den nya personen kan kännas ”som den var ditt öde”. Med en nymåne i det fertila femte huset är Skorpioner i fertil ålder på topp! Försök i samband med nymånen och du kan få din önskan om ett plus på stickan snabbare än du tror. Alternativt kan ett kreativt projekt, en satsning på ett eget företag eller dröm, ge dig en superskjuts av energi och möjligheter.

Mars i ditt tredje hus, från och med den 17 mars, kommer ge dig två månader av massor av kommunikation, skrivande och lärande. Du kommer ha modet att verkligen tala för din sak. Det blir en vinnande kombination tillsammans med nymånens möjligheter.

Skytten: Med Merkurius i ditt femte hus, kommunicerar du mycket om ämnen som du brinner för, sådant som ger dig en känsla av livsglädje i bröstet. Mycket möjligt handlar det om någon form av skapande, såsom att skriva, måla eller att dansa och sjunga. Barn, fertilitet och vågade entreprenörsidéer faller också under det femte huset. Mail, samtal, kontrakt och kul nyheter ger dig glädje nu och fram till i maj. Turdagen den 13 mars involverar din styrare, tursamme Jupiter. Allt handlar om att släppa masken och släppa in någon eller något nytt i ditt liv. Vad vore livet utan lite risk? Nu har du allt att vinna på att dela med dig av dina innersta känslor. Ny affärspartner, ett samtal med en familjemedlem eller terapi för att komma undan gamla minnen. Du har chansen att komma långt och befria dig i den här veckan! Nymånen ger dig nyheter och möjligheter som har att göra med ditt hem, din familj och dina känslomässiga band. Vad planerar du att göra för förändringar i ditt hem under det kommande halvåret? Sätt nymånen som startdatum för att praktisera positivt tänkande kring alla former av drömmar om hem, möbler, relationer och må-bra-känslan. Visualisera det du önskar dig och du kan få det snabbare än du tror! Från och med den 17 mars och två månader framöver kommer du fokusera mer än någonsin på pengar, jobb och att stå upp för dig själv och dina värderingar. Mycket kan åstadkommas, mer pengar tjänas och ditt självvärde öka. Det var två år sedan Mars besökte den här delen av ditt horoskop sist.

Agera i ekonomiska frågor och du ska se att det börjar hända väldigt mycket!

Stenbocken: I början av veckan kanske du helst bara vill dra dig undan och göra dig osynlig. Du kan känna dig känslig och inte ta kritik på ett objektivt sätt. Tips för att motverka känslan: tänk på att den här energin bara är tillfällig och försök att vara så saklig du kan. Turdagen den 13 mars ger dig massor av spännande kontakter. Möjligen tillbringar du dagen med att gå på ett event eller skapa kontakter med inflytelserika namn som tror på det du också arbetar och känner starkt för. Använd dig av devisen ”pay it forward”. När du ger, osjälviskt, kommer du att få tillbaka på ett vackert sätt och i överflöd. Nymånen den 17 mars ger dig möjligheter när du talar, mailar och tar del av informationsflöden. Ett mail, en podcast, en artikel eller en bok kan ge dig en idé som gror hos dig under det kommande halvåret. Ett nytt kontrakt är också möjligt i samband med nymånen. Energiske Mars befinner sig i ditt tecken från och med den 17 mars och två månader framåt. Tala om att ”det är din krafttid”! Nu kan du få det du pekar på och din utstrålning osar kraft, mod och supersexig! Jo, jo- kör i vind mot dina mål!

Vattumannen: Om du upplever att början av veckan ger dig en känsla av motstånd försök då att släppa försöken att övertala någon annan om att du har rätt. Turdagen den 13 mars har du flöde med dig när du talar om pengar, lön, fastigheter och tillgångar. Du tänker praktiskt och vinnande inför framtiden. Ett mycket lovande möte på jobbet eller en ny, fantastiskt chans att göra mer pengar av det du äger och förvaltar i form av talang, eller fastigheter och mark, kan prägla din dag.

Med en vacker nymåne i ditt ekonomiska hus den 17 mars så väntar det dig en riktig kick och nystart avseende dina pengar och ditt ägande. Hur vill du ha det om sex månader? Sätt dig ned och skriv en lista och se sedan ideérna gro till praktisk handlingskraft. Nyheterna du får vid nymånen kommer ge dig möjligheter att öka dina tillgångar. Om du har något som gnager på dig inombords, såsom en känslan av skuld, sorg eller ilska, använd då tiden från och med den 17 mars och två månader framöver till att släppa det som varit. Du är så mycket mer än dina minnen och du är fri att gå vidare nu!

Fiskarna: Det gynnar dig att vara lite på din vakt i början av veckan. Är något du får höra för bra för att vara sant? Genom att be om mer information kan du avgöra om svaret är ja eller nej. Dina värderingar väger tyngst avseende om du ska köpa konceptet eller inte. Stå på dig! Veckans turdag den 13 mars får du med dig kraften av en profet. Det du säger och talar för kan inspirera andra. Stå upp för en fråga eller sprid kunskap om något som du varit med om. Tankar kring resor, studier eller juridik eller författande kan tangera det som inspirerar dig. Vid nymånen den 17 mars är det din personliga nystart. Du får nyheter och en chans som ger dig möjligheten att vända blad och välja en helt ny riktning i ditt liv. Med nymånen i ditt eget tecken handlar allt om vad DU önskar dig. Använd dig av din utmärkta fantasi och inlevelseförmåga och visualisera det du önskar dig ska ha hänt i ditt liv om sex månader. Det du tänker på, kan bli verklighet! Mars kommer samma dag, den 17 mars, ger dig massor av händelser och aktivitet i din zon för kontakter och bekanta.

Anslut dig till andra istället för att kämpa ensam mot dina mål under de kommande två månaderna. Användandet av internet, teknik, appar och sociala medier kan komma att dominera när du når ut till andra. Du blir mer produktiv när du tar hjälp av nytänkande och andras kunskap och kontakter. Ett välgörenhetsprojekt eller grupparbete kan också ge dig massor att göra fram till och med mitten av maj.