Veckohoroskop 19-25 mars, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren: Du får som du vill och mår bra i livet. Vackra Venus ger dig både kärlek , pengar , uppmärksamhet och en känsla av wow kring din framtoning. Sedan den 17 mars är det full fart på karriären. Din status kan stiga och respekterade namn inom din bransch kanske håller fram dig som ett exempel på en kommande expert. Folk ser upp till dig. Takten i ditt liv kommer trappas upp rejält från och med den 20 mars. Du har både kraft och motivation att klara det som väntar. Använd perioden 23 mars- 15 april till att finslipa framtidsplaner och projekt som personligen driver dig. Något i en relation kan trycka på en öm punkt den 23 mars. Är det som sägs så fel eller är det bara dina minnen och rädslor från tidigare som gör sig påminda?

Oxen: Ditt kärleksliv blir lite mer utmanande efter den 20 mars. Du kommer behöva göra lite mer ansträngningar för att behålla ro och harmoni. Du lyssnar också mer till ditt inre, dina drömmar och din intuition efter den 20 mars. Hur du hanterar pengar, eller behovet av dem, känns närmast spirituellt (bön eller visualisering) än praktiskt.  Det kan kännas utmanande att kombinera denna starka inre övertygelse med vad omvärlden säger eller tycker att du praktiskt ska göra. Fortsätt lyssna inåt. Om du har satt en kärlekspartner på  en stol bredvid de andra gudarna, kanske du ser personen i verklighetens ljus den 23 mars. Fel och brister finns hos alla!

Tvillingarna: Din årliga karriärtopp avtar efter den 20 mars. Nu kommer du börja fokusera mycket mer på ditt sociala liv. En månad full av möten, mingel, nya kontakter och intressant konversation väntar dig. Var noga med vad du delar med dig av gällande dina idéer under perioden 23 mars-15 april.

Säg hellre för lite än för mycket så riskerar du inte att någon annan norpar dina snilleblixtar. Något i en kärleksrelation tycks trigga alla dina cylindrar den 23 mars. Försök att stoppa dig själv innan du säger alldeles för mycket…

Kräftan: Solen passerar in i ditt karriärhus den 20 mars.  Karriären gör stora framsteg, alternativt är det mycket tid som läggs på att planera inför framtiden. Personer och chefer som styr över ditt jobb och dina pengar, är på din sida. En löneförhöjning är möjlig. Ju fler kontakter du har, desto bättre för dina möjligheter i jobbet. Ut och mingla! Din största bov i tillvaron nu är stress. Gör det till ett mål att alltid boka in egen-tid i kalendern. Du kan lockas av en person som du möter genom jobbet den 23 mars. Tänk dig noga för innan du hoppar i galen tunna!

Lejonet: Ditt nionde, äventyrliga hus får ljus och kraft av Solen från och med den 20 mars. Du kommer bli mer optimistisk, sugen på att resa eller ansöka till en utbildning. Studenter har en bra månad då tentor och presentationer går bra. Utlänningar, utländska företag och projekt involverade i publishing eller sändning (pod, you tube, radio, tv) kan ge dig möjligheter till mer inkomster. Att leva rent och följa en antiinflammatorisk diet är särskilt kraftfullt för dig nu. Ditt kärleksliv förvirrar dig kanske den 23 mars. Något från dåtiden kan leta sig in i dina ord eller tankar. Men, har dåtiden så mycket att göra med det liv som du lever nu?

Jungfrun: Med Solen i ditt åttonde hus från och med den 20 mars väntar det dig en månad som är perfekt för att göra en detox, antingen den är fysisk eller psykisk. Om du hindrats mentalt på grund av en rädsla eller fobi är det en bra tid för att bestämma dig för att sätta stopp för den.

Googla EFT eller kontakta en terapeut och gör dig fri! Ditt sexliv blir mer spännande för lusten ökar när Solen befinner sig i det åttonde huset. Var extra noga med papper kring alla former av ekonomiska uppgörelser, investeringar eller skuldsituationer under tiden 23 mars- 15 april. Fel, kortbedägerier eller missförstånd kan ge dig att tampas med. Den 23 mars kan du känna dig trängd i kärlekslivet. Något från tidigare i ditt kärleksliv kan blossa upp och skapa drama. Du kanske känner att du behöver egentid och utrymme för att lugna ner känslorna.

Vågen: Ge dig själv extra tid för återhämtning och lugn. Flera planeter i pressande aspekt till dig kan göra att du känner dig mer trött än vanligt. Du kommer umgås mer med familjen och/eller i hemmet. Det är en bra tid för att ta dig an renovering eller ommöblering hemma. Den 20 mars flyttar Solen in i ditt sjunde hus och ger dig en månad av härliga händelser i kärlek och socialt liv. Middagsbjudningar och firanden kommer öka! Den 23 mars kanske du väljer att titta djupt inom dig. Har du anammat gamla familjemönster som gör att du riskerar att lägga krokben för dig själv i kärlekslivet? Nu får du en chans att frigöra dig och gå vidare framåt.

Skorpionen: Den 20 mars flyttar Solen in i ditt sjätte hus. Din hälsa och dina dagliga arbetsplikter ger dig energin att bli mer tidseffektiv på jobbet, mer ordningssam i ditt liv och nitisk när det gäller din hälsa. Dina chefer kommer imponeras av hur strukturerad och ansvarsfull du är. Din inkomstplanet, Jupiter, befinner sig retrograd. Under de kommande månaderna pågår kanske mycket funderingar i nya banor kring hur du hanterar dina pengar och ägodelar. I mitten av juli är du redo att ta stora ekonomiska beslut. Blandade signaler i ditt kärleksliv kan få dig att känna dig osäker den 23 mars.

Ena stunden undrar du om din partner döljer något, i nästa kan du tro att du bara inbillar dig och överreagerar. Ligg lågt och vänta några dagar innan du agerar istället för att göra något överilat.

Skytten: Ditt femte hus blir aktivt från och med den 20 mars. Det femte huset är nöjenas, kärleksaffärernas, fertilitetens, kreativitetetens och livsgkädjens hus. Det är dags för lite skoj i livet! Roa dig genom att göra något du inte unnar dig varje dag: en resa, teater, musikal eller genom att ägna dig mer åt din favorithobby eller barn. En mycket fertil månad för Skyttar som önskar sig en graviditet. Jupiter, din styrare, befinner sig retrograd. Under tiden fram till och med den 10 juli kommer du funderar ut en ny, modifierad väg framåt i livet. Tänk och putsa på din plan och agera i slutet av juli och framåt. Den 23 mars kanske du får lust att bryta dig fri och ta en risk i kärlekslivet. En flirt kan locka dig men kan du lita på personen? Ta det lite lugnare innan du blottar alla dina hemligheter. Stadgade kan stå i valet och kvalet inför att sammanlänka sin ekonomi än mer med sin partner.

Stenbocken: Ditt hem och din familj blir viktigast för dig från och med den 20 mars. Om något behöver renoveras, målas om eller uppdateras i hemmet så är den kommande månaden en bra tid. Du har gott stöd av din familj. Som arbetande Stenbock är det fint att veta att din familj ställer upp för dig när du ger dig av till jobbet tidigt på morgonen och kommer hem trött och hungrig sent på kvällen. Om du skulle känna dig låg eller trött lägg då alla kraft på att vara med familjen. Det återbringar din harmoni och stärker din hälsa.

Den 23 mars kan du behöva lite tid för dig själv i förhållande till en flirt eller kärlekspartner. Självständighet är attraktivt!

Vattumannen: Ditt sinne och intellekt är på topp från och med den 20 mars. Den kommande månaden är en bra tid för att läsa in dig på ett ämne, gå en kortare kurs eller uppdatera dig inom sociala medier och mjukvara. Nu är också en bra tid för en kortare resa inom landet. Den 23 mars  finns det en risk att du ber en kärlekspartner eller date om lite mer än vad som är mänskligt möjligt. Du kan underlätta allt enormt genom att bara tala om tydligt vad det egentligen är som du vill ha eller vad som känns fel. Var noga med att spara kopior av dina viktiga dokument och foton under perioden 23 mars- 15 april. Med kommunikationsplaneten i retrograd rörelse under samma period är en reseplan B guld värt om du pendlar,

Fiskarna: Du börjar en ekonomisk topp den 20 mars. Solen i ditt andra hus belyser dina tillgångar, mark/fastigheter som du äger och dina inkomster. Nya möjligheter till sidoinkomster eller ett nytt arbete kan dyka upp under den kommande månaden.  Grannar kan visa sig vara en viktig länk i hur du kommer på idéer eller får kontakt med personer eller företag som öppnar dörrar för dig. Under tiden 23 mars- 15 april kanske du modifierar dina plan för hur du ska hantera dina pengar framöver. Begrunda och planer men agera först efter den 15 april. Den 23 mars kanske du ena stunden vill släppa in en kärlekspartner för att i nästa stund vilja stå på dig och behålla total kontroll och självständighet. Om du inte är redo att ge lika tillbaka som du får kanske det är bättre att… släppa?