Studera astrologi

Vill du lära dig mer om stjärnorna? I inlägget förekommer reklam för min astrologiböcker.

Många undrar hur man lär sig astrologi. Inte sällan (!) får jag frågan om jag inte bara sitter och ”hittar på”? Svaret är självklart NEJ. Jag följer planettabellerna och läser konstant böcker eller information om tolkningar, aspekter och olika typer av astrologiska event.

Jag har gått kurs men främst har jag läst på egen hand. Mycket av litteraturen är på engelska. För den som inte backar för engelska och som vill lära sig mer kan jag rekommendera en titt på astro.com under deras flik utbildning.

Att läsa astrologi är som att ständigt få  nya lager till sina kunskaper. Det kan kännas väldigt spännande för den intresserade. Efter att ha läst och tittat i horoskop mängder med gånger börjar man se mönster och tolkningen blir lättare. Så är det i alla fall för mig.

Jag har ibland fått frågan om jag erbjuder kurser eller föreläsningar i ämnet astrologi. Det gör jag inte. Jag valde att skriva böcker om det istället. Boknörd som jag är. Happy Life – Förändra ditt liv med stjärnorna som kompass och Låt stjärnorna leda dig till framgång är menade att ge en enkel introduktion till ämnet. Min debutbok Happytown var en mix av spiritualitet, astrologi och självhjälp men dessvärre är den boken svår att få tag på eftersom förlaget gick i konkurs. Jag saknar den där kombinationen andlighet och astrologi. Jag funderar faktiskt på om det är något mer jag kan göra av den. Hade ni varit intresserade av få läsa mer om den tid i mitt liv då jag använde min intution mer än stjärnor?

Hoppas ni som vill lära er mer hittar något matnyttigt bland länkarna!

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

 1. Anna skriver:

  Ja! Gärna mer intuition. Jobbar mycket på det i mitt liv. Och syncronisiteter…

  1. Tack för input Anna! Det är väldigt spännande vad vi bär för kraft inom oss.

 2. Anika skriver:

  Shoot! Ja tack, intuitionen behöver uppmärksammas. På en amerikansk privatskola där andlighet integrerats lyfter man fram lärarna med sina speciella egenskaper, däribland intuition, empati osv.
  Såg just att jag får ca 10 000 kr tillbaka på skatten. Tror både du och Susan Miller beskrev att en summa pengar var på väg från oväntat håll för lejon i mars. Åh, jag jublar!

  1. Hej Anika,
   Så härligt med skatteåterbäringen! Grattis!
   Ok, då noterar jag din intutionsinställning, ha, ha :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..