Årlig soltopp i Vädurens tecken

Var de olika stjärntecknen har sin soltopp just nu

När jag skrev ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” fick jag den briljanta idén att göra en översikt över hur Solen i de tolv stjärntecken påverkade respektive stjärntecken. 12 x 12= 144 olika tolkningar. Jag var överlycklig när jag gått igenom det monotona jobbet med att skriva vilket livsområde som påverkades av Solen i de olika stjärntecknen under året, i 144 olika versioner!

Idag ska jag göra det lättare. Solen befinner sig i Väduren och det ger allt ljus på följande områden för de olika stjärntecknen:

Väduren: Hus 1

Oxen: Hus 12

Tvillingarna: Hus 11

Kräftan: Hus 10

Lejonet: Hus 9

Jungfrun: Hus 8

Vågen: Hus 7

Skorpionen: Hus 6

Skytten: Hus 5

Stenbocken: Hus 4

Vattumannen: Hus 3

Fiskarna: Hus 2

Läs att göra i de olika husen för det hus som nämns här ovan och ni kan få en föraning om vad som kommer blir aktuellt i era liv under tiden som Solen stannar i Väduren, den 20 mars- 20 april. Det är er årliga soltopp inom ett specifikt område vilket betyder energi och kraft till just detta område. Om ni även känner till ert ascendenttecken eller i vilket hus som Väduren styr i ert personliga horoskop så läs för det huset också.

Glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena

  1. Sofia skriver:

    Hur vet jag vilket hus jag ska läsa?

    1 feb 95
    Kiruna 4:07

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..