ANNONS

Årlig soltopp i Vädurens tecken

/

Var de olika stjärntecknen har sin soltopp just nu

När jag skrev ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” fick jag den briljanta idén att göra en översikt över hur Solen i de tolv stjärntecken påverkade respektive stjärntecken. 12 x 12= 144 olika tolkningar. Jag var överlycklig när jag gått igenom det monotona jobbet med att skriva vilket livsområde som påverkades av Solen i de olika stjärntecknen under året, i 144 olika versioner!

Idag ska jag göra det lättare. Solen befinner sig i Väduren och det ger allt ljus på följande områden för de olika stjärntecknen:

Väduren: Hus 1

Oxen: Hus 12

Tvillingarna: Hus 11

Kräftan: Hus 10

Lejonet: Hus 9

Jungfrun: Hus 8

Vågen: Hus 7

Skorpionen: Hus 6

Skytten: Hus 5

Stenbocken: Hus 4

Vattumannen: Hus 3

Fiskarna: Hus 2

Läs att göra i de olika husen för det hus som nämns här ovan och ni kan få en föraning om vad som kommer blir aktuellt i era liv under tiden som Solen stannar i Väduren, den 20 mars- 20 april. Det är er årliga soltopp inom ett specifikt område vilket betyder energi och kraft till just detta område. Om ni även känner till ert ascendenttecken eller i vilket hus som Väduren styr i ert personliga horoskop så läs för det huset också.

Glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena

1
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00