Horoskop 26 mars- 1 april, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 13.

Väduren: Det är mycket fart och fläkt i ditt liv just nu. Men du tycks ha energin för att hänga med i takterna. Samtidigt funderar du över alternativa vägar framåt i livet. Vad har fungerat hittills och vad vill du ändra på? Du kan uppleva motstånd på jobbet den 29/3. Följ det som flödar istället! Fullmånen den 31/3 kan ge dig nyheter om ett samarbete i arbete eller en viktig utveckling i kärlekslivet. Venus äntrar ditt inkomsthus den 31/3 och under de kommande tre veckorna kommer du unna dig mer lyx och njutning.

Oxen: Din inkomstplanet, Merkurius, backar till och med mitten av april. Nu är rätt tid för att gå igenom tankar kring ditt ägande och dina pengar. Vilken plan fungerar för dig och var behöver du tänka om? I mitten av april har du finputsat din inställning till pengarna i ditt liv och kan agera. Någon kan försöka provocera dig den 29/3. Fall inte i fällan att hugga på betet. Använd din tid till något bättre istället. Fullmånen den 31/3  hjälper dig att summera ett avslut i arbetet eller avseende hur du tar hand om din hälsa och dina träningsrutiner. Den bästa nyheten i vecka 13 är att Venus flyttar in i ditt eget tecken. Under nästan fyra veckor kommer du att utstråla skönhet och få mer flirtiga blickar. Ett klassiskt tecken på att kärlekslivet blir härligt och att singlar kan träffa någon ny. Unna dig något vackert, något med lite lyxig känsla. Venus är glamourens planet!

Tvillingarna: Både du och din kärlekspartner verkar osäkra på vilken väg framåt som är den rätta. Anledningen är att både Jupiter och Merkurius backar. Du kommer känna dig klarare över dina personliga vägval efter den 15 april. Stressa inte fram några personliga beslut innan dess.

Den 29/3 kan du känna av press orsakade av gamla minnen eller återaktiverade rädslor från förr. Ligg lågt och låt energin blåsa över. Fullmånen den 31/3 inspirerar ditt kärleksliv och din livsglädje. Pirrande känslor kring en ny person, ett positivt graviditetstest eller målgången i ett kreativt projekt inspirerar dig och ger dig glädje. Venus välsignar ditt sätt att visa upp ditt innersta för en partner. Våga släppa in kärleken och visa vad du känner från och med den 31/3.

Kräftan: Nu och tiden fram till och med den 15 april kan du vela och fundera gällande din karriär eller långsiktiga planer.  Ett erbjudande från ett tidigare arbete eller en före detta chef kan överraska dig. Vrid och vänd på alla fakta när du utvärderar jobbplanerna. Den 15 april klarnar ditt beslut. En kärlekspartner kan verka svartsjuk eller till och med missunnsam den 29/3. Kanske är han/hon rädd för att din karriär ska ta tid ifrån er. Se omtanken bakom reaktionen. Vid fullmånen den 31/3 kan känslorna svalla över. Ditt hem, din familj och minnen från barndomen triggas av fullmånen och du kan öppna munnen och låta en flod av ord och känslor rinna ur dig. Venus kan få dig att få upp ögonen för en vän från och med den 31/3 och de kommande veckorna. Känner du plötsligt attraktion när ni möts? Onlinedating kan leda till framgång i kärlekslivet för singlar under samma period.

Lejonet: Du har behov av nya perspektiv och en nystart. Dagarna innan den 23/3 kan du ha känt detta särskilt mycket: ”Nu måste något ändras”. Skynda långsamt när du under tiden fram till och med den 15 april funderar igenom dina alternativ och främst din ekonomi. I slutet av april tar du snabba kliv framåt. Den 29/3 kan du känna dig kluven mellan trygghet och att ta en risk i livet.

Vad missar du om du inte vågar lite i livet? Säkerhetsnät är bra till en viss gräns men vid någon punkt måste du bara hoppa och chansa! Fullmånen i ditt kommunikativa hus den 31/3 ger dig nyheter om en satsning i sociala medier, skrivprojekt, PR eller undervisning som du arbetat för det senaste halvåret. Nyheter som du har väntat på väntar inom de kommande två veckorna. Med Venus i ditt karriär- och statushus från och med den 31/3 blir du mer sofistikerad och attraherad av partners som kan erbjuda dig en trygg och säker livsstil. En chef eller mycket äldre person kan få Lejonensinglar på fall under de kommande veckorna. Stadgade Lejon talar om framtidsplaner, hopp och drömmar med sin partner.

Jungfrun: Med din styrare Merkurius i retrograd läge kan du tvivla på olika vägar framåt i livet. Merkurius i ditt åttonde hus kan bringa med sig att svartsjuka eller tillitsproblem med en partner har något med ditt behov av livsfunderingar att göra. Den 29/3 råder stjärnorna dig att skynda långsamt i kärlekslivet. Dela med dig men ge inte upp allt ditt innersta för någon annan. Särskilt inte om du har tvivel kring ditt förhållande. Fullmånen den 31/3 äger rum i ditt inkomsthus. Nyheter om en ekonomisk investering, såsom en fastighet eller boende, kan ge dig nyheter du arbetat för det senaste halvåret. En inkomstkälla eller belöning för arbete eller ett erbjudande om ett nytt arbete är också möjliga. Från och med den 31/3 kommer Venus ge dig möjligheter att resa, vidga dina perspektiv genom böcker eller uppleva kärleken med någon från en annan kultur, en advokat, jurist, författare, coach eller präst. Stadgade får sitt kärleksliv att blomma genom att resa och göra helt nya saker tillsammans. Venus påverkan håller i sig under nästan fyra veckor.

Vågen: Merkurius retrograd till och med den 15 april ger dig chansen att utvärdera ditt kärleksliv.

En före detta partner kan dyka upp och be om en andra chans. Se det som en möjlighet för dig att ta upp er relation, om du saknat personen, eller som en bekräftelse på att din känsla om att ni inte alls hör ihop, var rätt. Då får du definitivt avslut nu. Stå på dig när det gäller dina åsikter den 29/3. Om du har ett viktigt möte, peppa upp självförtroendet innan. Fullmånen den 31/3 lyser rakt på dig och ditt tecken. En ansträngning och ett mål du har haft det senaste halvåret når sitt avslut. Belöningar väntar. Din styrare Venus i ditt passionerade hus från och med den 31/3 och under de kommande knappa fyra veckorna ger ditt kärleksliv passion, lust och åtrå. Singlar kan möta en ny person och uppleva det som att ert möte ”är ödet”. Stadgade kan komma varandra närmare på alla plan. Mer sex! Chansen att slå samman er ekonomi eller ta modiga, känslomässiga steg i relationen, såsom vid en graviditet, är olika alternativ.

Skorpionen: Se över alla dina mjukvarusystem, back-up kopior och rutiner för jobbet och hälsa. Med Merkurius retrograd är det extra viktigt att du dubbelkollar detaljer och fakta om du skriver eller ska ge dig ut och resa. Din dator och teknik i ditt liv kan också ge dig utmaningar. Perioden håller i sig till och med den 15 april. Genom att förebygga problem kommer du långt! Kom ihåg att inte lova mer än du kan hålla den 29/3. Dubbelkolla med dig själv innan du säger något som sedan blir för mycket. Fullmånen den 31/3 ger dig ett behov av att dra dig tillbaka, vila och återhämta dig. Tid för vård eller behandling, som kanske varit planerad det senaste halvåret, är här. Du är också benägen att släppa något som gnagt på dig känslomässigt det senaste halvåret.

Venus och, ah, äntligen, glädje, flöde och harmoni i kärlekslivet! Från och med den 31/3 och under nästan fyra veckor framåt kommer Venus ge stadgade chansen att hitta tillbaka till varandra och singlar kan hitta någon med långtidspotential.

Skytten: En före detta kärlek kan knacka på din dörr igen under tiden fram till och med den 15 april. Du bestämmer om du ska släppa in personen igen eller inte. Ditt kärleksliv kommer generellt ge dig skäl att fundera under den här tiden. Du kan ha toppenidéer till lösningar den 29/3 men ändå tycks inte någon vilja lyssna. Tips: tala i så få ord som möjligt och betona lag, rätt och struktur. Fullmånen den 31/3 belyser dina möjligheter att slå dig samman med andra likasinnade. Ett grupprojekt, en välgörenhetssatsning eller en ny era för ditt digitala liv är nära förestående. Med Venus i ditt hälso- och arbetshus från och med den 31/3 och under kommande fyra veckorna får du en chans att arbeta i team med din kärlekspartner och bli mer hälsosam. Singlar: håll ögonen öppna för kärleksmöjligheter både på jobbet, med kollegor, eller på träning eller SPA.

Stenbocken: Du kan känna dig trött och sliten och samtidigt kräver hemmet och familjelivet mer än du kanske orkar just nu. Känslomässiga frågor från förr kan bubbla upp. Se till att skapa egentid och vet att prövningen i hemmet/med familjen är över i mitten av april.  Säg inte mer än du borde, angående dina känslor, den 29/3. Processa tankarna lite och lugna dig innan du tar blandet ifrån munnen. Fullmånen den 31/3 äger rum i ditt karriärhus. Dina satsningar det senaste halvåret når en kulminationspunkt. Du kan känna att det är dags att lyfta blicken mot ett nytt mål, kanske till och med ett nytt arbete. Ett nytt jobberbjudande kan ge dig chansen att ta ett kliv upp i karriären, få högre status och bättre betalt.

Med Venus i ditt flirtiga femte hus från och med den 31/3 och under de kommande fyra veckorna kan ditt liv bli mycket flirtigare och glädjefyllt. Stadgade kan hitta tillbaka till en känsla av nyförälskelse och singlar flirta med fler än en person!

Vattumannen: Var noga med en plan B om du ska ut och resa under tiden fram till och med den 15 april. Var också noga med att se till att du har säkerhetskopior av viktiga filer och foton. Undvik, om du kan, att skriva under viktiga papper eller avtal under tiden fram till och med mitten av april. Torsdagen den 29/3 ska du vara noga med att skydda dina idéer. Fullmånen den 31/3 äger rum i ditt utåtriktade hus. En plan på en utlandsresa eller att bryta upp och göra om i livet når en avgörande tid. Likaså kan ett juridiskt ärende bli färdigt. Det som pågår har varit på gång det senaste halvåret. Venus flyttar in i ditt fjärde hus den 31/3 och din familj kan utvidgas genom att familjemedlemmar introducerar någon ny person. Du myser mer i hemmet och känner att du inte har så stort behov av mer än att få må bra med dina närmare. Om du just träffat en ny person kanske det är dags att möta hans/hennes familj nu. Effekten av Venus håller i sig under de kommande fyra veckorna.

Fiskarna: Din ekonomi är i gungning. Kanske känns det som att du inte har någon kontroll över inkomster och utgifter. Efter den 15 april kommer du ha nått klarhet och lugn igen. Den 29/3 är ensam stark eftersom ingen tycks vara på humör för att komma överens. En-dags-transiten är snabbt över så ligg lågtpå torsdagen. Fullmånen den 31/3 aktiverar pengar som du delar med någon annan, såsom en partner eller med en bank avseende skulder och lån.

Efter ett halvår av förändringar avseende de här områdena är det läge att ta ett beslut. Boka ett möte med en bankman eller red ut en arvs- och/eller gåvofråga. En passionerad romans kan också blomma ut i samband med fullmånen. Under de kommande veckorna kan Fiskarna svepas med av en närmast dramatisk utveckling i kärlekslivet. Med vackra Venus i ditt kommunikativa tredje hus kanske du flirtar med en granne eller när du är ute och gör dina ärenden i dina hemmakvarter. Stadgade mår toppen av att lära sig tillsammans med sin partner eller att göra en kortare resa ihop. Effekten håller i sig i nästan fyra veckor.

Kramar

Helena