Flödets väg

Någonstan har man alltid framåtrörelse

Det är kanske ett lustigt tema att skriva om nu, flöde, när Merkurius och Jupiter backar. Men, då finns det ännu större anledning till att tänka på flödets möjligheter.

Det finns alltid flöde någonstans i livet. Någon del i livet bjuder alltid på medvind. Frågan är sedan om man följer det flödet eller avvisar det för att det inte är tillräckligt? Ofta när man vill göra en förändring vill man ha ”en radikal förändring” såsom ett helt nytt jobb, en ny relation eller bättre hälsa idag, trots att det skulle räcka väl med att ändra på livet i små portioner.

Ni som läser mellan raderna vet att jag har antennerna ute för nytt jobb och vacklar mellan den fria livsstilen och ett traditionellt arbete. Jag frågar mig ofta var flödet finns. Och det är återkommande här, via bloggen och annat relaterat till kreativitet och astrologi, som det hela tiden rör sig framåt. Det om något är ett mycket bra tecken. Ett flöde värt att följa utan att tänka för mycket.

Problemet är att huvudet kommer in och då kommer även åsikter och tankar som kan vara rent förlegade in i bilden. Och då blir man tveksam och agerar inte i enlighet med flödet. Trots att det finns där.

Känner ni igen er i tankegången?

Idag har jag en positiv dag då jag välkomnar flödet och ”vågar” bara vara i det. Jag tar tacksamt emot alla fina mail från er apropå personliga horoskop, ser att ni klickar på bloggkärlek och gör allt för att utnyttja sociala medier för att bygga bloggen ytterligare. Det flödar ju verkligen!

Hur tänker ni andra apropå var det flyter i livet? Vissa stunder orkar man ju inte motgång (som när man varit sjuka ca 20 dagar av de senaste 30) och bara vill ha läget under kontroll. Kommentera gärna- ni brukar ha så kloka tankar och åsikter!

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena