Venus/Uranus-konjunktion 29/3

Kärlekslivet och flödet kring/på Skärtorsdagen

På Skärtorsdagen, imorgon, möts Venus och Uranus i en konjunktion på 27 grader i Vädurens tecken.  Rent generellt så har vi alltså kärlekens planet i kontakt med de hastiga förändringarnas och innovationernas planet. Det bådar gott för kärlekslivet men också det sociala umgänget. Både igår och idag, då energierna byggs upp, och imorgon träffas av Venus/Uranus-konjunktionen.

Apropå alla spännande konversationer och kommentarer här på bloggen de senaste dagarna så tycker jag att den del av Venus och Uranus som styr över pengar, livsharmoni och modet att våga nya livsvägar verkligen har levererat till fullo!

Tack alla ni som skrivit och peppar, ger er syn på livet, ekonomi och frihetsbehov samt länkat! Idag ska jag kolla in alla länkarna och av det jag ser hittills blir det inte alls någon långpromenadsdag utan en riktigt ”frossa i nya idéer-dag”. Det gör mig alltid glad!

Igår besökte jag en sida som handlade om membershipsites. Stu Maclaren ska vara en hejare i ämnet och jag ska ta in lite mer inspiration därifrån också.

Påsken närmar sig snabbt nu. Som vanligt finner ni fullmånehoroskop, veckohoroskop x 2 varianter här på bloggen under de kommande dagarna. Peppad av er som kommenterat så kanske jag vågar mig på lite fler ”bloggkärleklänkar” också.

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

Kramar

Helena