Hur man räknar horoskophus

Horoskopvideo för ett enkelt sätt att räkna ut var planethändelserna äger rum.

Vissa frågar jag får är återkommande, så som den om hur man räknar horoskophus. Jag har spelat in en video för att kunna förklara bättre. Jag hoppas att ni tycker om den!

Fortsatt fin torsdag till er alla!

Kram

Helena

 1. Ann skriver:

  Toppen, bildspråk förenklar verkligen. Har pysslat lite och klippt till en egen hus snurra. Skoj!!!!
  Glad påsk!!!!!!

 2. Linda skriver:

  De går o leva o jobba med autoimmun sjukdom. Istället för att att göra sig till offer så kan man acceptera sjukdomen o göra de bästa av situationen. Har själv autoimmun sjukdom sen länge men jobbar o gör de bästa. De finns alltid de som har de värre än en själv ni som alltid gör er till offer

  1. eva skriver:

   Löjligt skrivet, man kan ALDRIG jämföra sjukdomar med varandra, väx upp

  1. Vet inte om du syftar på det jag skrev i ett annat inlägg? Svårt att veta..
   Dock ser jag mig inte som ett offer, tvärtom, är en krigare, kommer alltid vara. Däremot kan jag vittna om, att livet kan vändas upp och ner, på bara några dagar. Det kan kännas som en käftsmäll, om något. Att sätta igång med något nytt med Merkurius i retrogard, bör göras med försiktighet. Enbart det jag ville bolla med Helena.
   Make love, not war. Glad Påsk!

 3. eva skriver:

  bra visning, har glömt vad som sker när man har några stora hus genom 3 tecken nästan och pyttesmå i andra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..